Şimdi Ara

Rogue Warrior ( pc-xbox360-Ps3)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bethesda Softworks announced today that they are publishing a brand new game from Zombie Studios, to be released in the second half of 2007 on PC, Playstation 3 and Xbox 360. Rogue Warrior, a tactical first person shooter, is based on the book series by Richard (Dick) Marcinko and will use the Unreal 3 streaming technology. First images inside.
    First images

Yapımcılığını bethesta'nın üstleneceği rogue warrior isimli oyun 2007'nin ikinci yarısında pc ve sadece yeni jenerasyon konsollar için duyuruldu.ayrıca oyun tps kamera açısında oynanacak. resimlerden gözüktüğü üzere oyun unreal engine3 motorunu kullanıyor
    çevirebildiysem ne mutlu bana
    bi kaç ss koyalımda ağzınız sulansın
    http://img147.imageshack.us/img147/9160/rogue3oy0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 28 Ekim 2006; 2:58:07 >

• Grafikler gelecek vaadediyor.Şu an o kdr iyi değil ama güzel.Ayrıca Richard Marinko nun bir hikayesinden yola çıkılarak yapılıomuş oyun.Eğer atmosfer ve oynanabilirlikte iyi olursa tadından yenmez walla...
  • ilk ss çok iyi unreal engine3 motorundan kötü grafikli oyun çıkmaz zaten solid'in dediğine katılıyorum atmosfer ve oynanabilirilik'de grafikler kadar iyi olursa, yeni bir gow geliyor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 28 Ekim 2006; 3:19:30 >
  • Eskiden pek sevmezdin böyle silahla ilerlemeli oyunları ama şimdi daha ilgimi çekiyorlar endense bu tip FPS'ler.Ya da TPS.

Daha gelişecektir sanırım grafikler.Şuan çok iyi değil gibi.Ama yine de fena değil.Ancak mutlaka geliştirilmesi lazım grafiklerin,en azından grafiksel açıdan iyi bir yer edinmek isteniyorsa.Bakalım konu ne olacak tam olarak?Kesin bir açıklama yapılsın.+ Bakalım ne akdar yaratıcı olacak oyun.Çünkü artık bu saatten sonra düz FPS'lerin benim için pek bir +'sı yok.Ancak yaratıcı olursa o zaman oynanır.Şu aralar ilgimi çekiyor zaten böyle silahlı oyunlar.FPS,TPS farketmez....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 28 Ekim 2006; 3:22:13 >
  • oyunun 2007'nin ikinci yarısında çıkacak zaten o zamana kadar grafikler muhteşem olur. oyunun konusu ve oynanabilirlikte iyi olursa yemede yanında yat derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 28 Ekim 2006; 3:31:17 >
  • Ben bu oyunu değilde daha çok Army of Two yu merak ediyorum.2 tane askeri kontrol ederek belli yerlere sızıp assassin'lik yapıcaz...
    Grafiklerde baya iyiydi en son baktığımda SS'lere.Hazır Assassin Creed'de gecikmiş artık onlara idare ederiz.Oyun multiplatformmuş

Özellikle Multiplayer bomba olur kanaatindeyim walla
  • solid_snake senin gamertag neydi hocam ekliyeyim'de seni kapışırız artık pes6 gow filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 28 Ekim 2006; 13:19:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    17 yıl önce açıldı
    XBOX ONE offline oyun oynamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fps den bıktım
  • Feci Hort

2009 Q4 de çıkacağı söyleniyor...

Oyun ilk verilen haberlerdeki gibi fps olacak

• oha ya 2006 da duyurulmuş oyun hacı..bu kadar sürer mi bir oyunun duyurulduktan sonra yapılması ya süper birşey olması lazım 5 sene uğraşıp fos çıkarsa bi de
  • 2006 görüntüleri daha güzel sanki
  • Yalan olur bu oyun
  • şaka gibi oyun
  • Mickey Rourke seslendirme yapmış adamım.

Yanlız bu oyun için yeni bir başlık açın. Açan arkadaşı forumdan uçurmuşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Mickey Rourke seslendirme yapmış adamım.

Yanlız bu oyun için yeni bir başlık açın. Açan arkadaşı forumdan uçurmuşlar.

Gerek yok yorumlara bakılırsa başlık direk silinse bile kimse fark etmeyecektir
  • oyun çıktı arkadaşlar varmı oynayan ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

2006 görüntüleri daha güzel sanki

+1
  • resimlerden dandik ötesine benziyor
  • Oynayan varmı bende merak ettim harbiden :p
  • Daha 14 saati var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.