ya acaba pc için gof u nerden bulabilirim int. te araştırdm biraz ama pc için yok sanki play station emulatorü mü ne varmış ama pek açıklayıcı değildi bilen birisi nerden indireceğimi ve nasıl yapacağımı yazarsa sevinirm şimdiden teşekkürler...
Psp'de Var God Of War Chains Of Olympus Çok Fechi 1 Oyun.
şu sıralar pc yi yeniliyeceğimden psp alamam
pcsx2 ile pek çok ps2 oyununu açmak mümkün ama pek çoğu oynanmayacak kadar yavaş ve sorunlu çalışıyor, ben sadece tekken 5' i oynayabildim. En iyisi bir adet ps2 edinmek http://www.pcsx2.net/
God Of War oyunları malesef pcsx2 ile doğru düzgün çalıştırılamıyor. Desteklenen oyunlar listesinde God Of War oyunları için yapılan açıklama şöyle;
quote:
You can get through menus, intro cutscenes / videos, and see ingame graphics, but either due to graphical bugs, crashes, un-resolved errors, you can't play through the entire game.
Şu an için en mantıklısı konsolun kendisi ile oynamak.
Play Station 2'de God of War'u bitirdim, hatta suyunu da çıkarttım Fakat bir de PC'de deneyeyim dedim ve PS2 emulatörü ile orjinal God of War diskinden oyunu çalıştırmak istedim. Fakat gel gör ki diski programa tanıtsam da hiçbir hareket yok, PS2'nin menüsünden öteye gitmiyor. Ne kadar çok bios dosyası denesem de olmadı.
Not: Emülatör programındaki PS2 menüsü de aşırı kasıyordu bilgisayarı. Yani oyuna girebilsem herhalde 2-3 FPS alırdım.
PC için herhangi bir şekilde oynama şansın yok, emu falan çalışmıyor... Bi PS2 kiralayarak doyasıya oynayabilirsin
tekken5-gran turismo-r.e veronica bu emulatörde çalışıyor ama bu oyunu hiç denemedim, denemek lazım.
En güzeli bir tane ucuz elden düşme PS2 al, tak televizyonuna oyna. Henüz PS2 oyunlarını PCde adam gibi oynatabilecek bir emülatör çıkmadı. Uzun vadede de çıkacağa benzemiyor.
emülatörlerden umudu kesin. 1994de çıkmış PSnin bile emülatörü son bir kaç yıldır oturaklı çalışıyor. GOD OF WAR oynamak için ps2 alan bir çok tanıdıgım var gow3 cıksada ps3de oynasak diye bekleyenler var. kısacası god of war oynamak istiosan tek yolu ps2 tabi orjinal oyunun varsa ps3 60gb pal modelleri ps2 oyunuda çalıştırıyordu. ps2 alırsan god of warın yanında god Hand ıda kesin oyna :D
God Of War demişken, GOW3 ekran görüntüleri...
Emulatör ile oynayabilmek mimkin diiil.
adamın intikam ateşi sönmedi gitti, Olimpos' da kimse kalmayacak bu gidişle
10 ytl ye bir ps2 kiralayın 1 günde bitirirsiniz
Arsenic
Görüntüler süper. Bu oyun adama PS3 aldırır Şimdiden paraları biriktirmeye başlasam iyi olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: tarikay93
Arsenic
Görüntüler süper. Bu oyun adama PS3 aldırır Şimdiden paraları biriktirmeye başlasam iyi olacak.
Acele etsen iyi olur, bir rivayete göre oyun yaklaşık 3 ay sonra piyasaya sürülecek (bu konuda Sony tarafından bir açıklama yapılmadığından kesin bir şey yok).
3 ay sonra çıkmaz bana kalırsa. Ayrıca ben PS3'ü alsam iş onunla bitmiyor ki. Bunun oyunları desen 100 liradan aşağıya bulamazsın. Sonra bir de HDTV olayı var. Onun için de bir 2 milyarı gözden çıkartmalıyım. PS3'e de 700 lira desen(fiyatını tam bilmiyorum), al sana 2800 lira(artı bir oyunla birlikte). Ben şu an kullandığım sistemi 1400 liraya zar zor aldım. 2800'ü nasıl vereceğim Kopya oyun kullanmak için Xbox alsam, onda da 3 kırmızı sorunu var. Ayrıca God of War 3 sadece PS3'e çıkıyor. İkilemde kaldım
Sırf God of War 3 için param olduğunda PS 3 alacam. Tek bir oyunu oynamak için 800-900 YTL verilirmi bir konsala diyen olabilir ama God Of War için değer diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: tarikay93
3 ay sonra çıkmaz bana kalırsa. Ayrıca ben PS3'ü alsam iş onunla bitmiyor ki. Bunun oyunları desen 100 liradan aşağıya bulamazsın. Sonra bir de HDTV olayı var. Onun için de bir 2 milyarı gözden çıkartmalıyım. PS3'e de 700 lira desen(fiyatını tam bilmiyorum), al sana 2800 lira(artı bir oyunla birlikte). Ben şu an kullandığım sistemi 1400 liraya zar zor aldım. 2800'ü nasıl vereceğim Kopya oyun kullanmak için Xbox alsam, onda da 3 kırmızı sorunu var. Ayrıca God of War 3 sadece PS3'e çıkıyor. İkilemde kaldım
Ne yaptın sen yaa, bir PS3 artı olarakta 22" LCD yeter, PCde HDTVdemi oynuyorsunda PS3 için gerekli olduğunu düşünüyorsun. 1000 ytl'ye PS3 ve monitörü halledersin.
Oyunlara gelirsek gttigidiyor gibi sitelerden 40ytl'ye kadar alabilirsin oynayıp satıp başka oyun alırsın yani oyun masrafı olmaz. Xbox360 daha iyi bir seçenek ama onda GOW3, MGS4, GT5P, Killzone 2, LittleBigPlanet, Heavenly Sword gibi muhteşem oyunlar yok. Diğer taraftan Fable 2, Gears of War 2, PGR4 gibi muhteşem exc. oyunları var, tercih senin.