Şimdi Ara

Xbox oyunlarını Xbox 360'da oynamak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle birşey mümkün mü? Dead Or Alive'leri oynamak istiyorum da.

• Ozuma,
    Dead Or Alive'i destekliyor Xbox360
    Bu linktende tum destekli Xbox oyunlarinin listesini görebilirsin.

http://www.xbox.com/sv-SE/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
  • :Elite le mümkün sanırım
  • Yani Xbox'a çıkan oyunları Xbox 360'da oynayabiliyor muyum?
  • Hard Diske atamıyoruz ama sanırım. Bende Halo 1 ve 2 var Hard Diske atamadım.
  • Tracker'larda ki bütün XBOX1 oyunları arşivimde mevcut X360 için. Arada açıp oynuyorum.

Netten edineceksen XBOX1 oyunu dahi olsa DVD9 harcaman gerekiyor tıpkı X360 oyunu yazar gibi.

Ayrıca bölge kilidi olayı XBOX1 oyunları için de geçerli.

Kaynakları kendin araştır bul derim.. :)
  • Blackcats gibi sağlam bir kaynağım var bunun için sağol bilgilendirme için DL Dvd'lere yazma olayı kötüymüş yav neyse artık bazı oynamak istediğim oyunlar için değebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kedisiz olmaz zaten.

Zaten çoğu kaynakta sunulan oyunlar paralel doğrultuda gidiyor. Kimi yerde sadece bölgesi değişik olarak bulma şansın oluyor aynı oyunu. Bu yüzden çoğu yerde üyelik olması avantaj sağlıyor. :)
  • yav arkadaş,3tl nin hesabını amma yapıyorsunuz ya.ne kıymetleymil DL dvd'leriniz.
  • 3TL 3TL'dir çöpten toplamıyoruz ya. Bir tane dvd bile yansa acı bir kayıp
  • Ozuma arkadaşım Wikipedia'da incelerken gördüm Xbox 360 Arcade'lerde oynanmıyor boşuna kotan falan gitmesin ben bilgilendirimde... (İmzanda gördüm Arcade'nin olduğunu)
  • Anladım sağol bilgilendirdiğin için.
  • Ne demek bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

3TL 3TL'dir çöpten toplamıyoruz ya. Bir tane dvd bile yansa acı bir kayıp

Hocam iyi hoşta öyle bir söylemişsiniz ki. Sanki Orj kullananlar Enayi sayılıyor
  • yok canım enayilik olur mu. Ben de yurtdışından Anime DVDleri getiriyorum arşiv yaptığım için. Kişisel zevk meselesi sonuçta. Bazıları oyunlara bazıları filmlerde orijinal tercih eder. Mesela bende tüm Final Fantasy serileri orijinaldir. Ama tutup da fanı olmadığım oynayıp geçeceğim bir oyunu orijinal almak istemiyorum olay bu yani =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

yok canım enayilik olur mu. Ben de yurtdışından Anime DVDleri getiriyorum arşiv yaptığım için. Kişisel zevk meselesi sonuçta. Bazıları oyunlara bazıları filmlerde orijinal tercih eder. Mesela bende tüm Final Fantasy serileri orijinaldir. Ama tutup da fanı olmadığım oynayıp geçeceğim bir oyunu orijinal almak istemiyorum olay bu yani =)

Tamam hocam böyle dersen hiçbir sorun yok
  • Orjinal film ve oyun bende de dolu. Ayrı bi havası oluyor orjinal ürün sahibi olunca ama back-up çok olunca orjinal ürüne gerek kalmıyor. Ama yinede orjinal ürün şart. :)
  • ben xbox360 da gta san andreas oynuyorum:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

ben xbox360 da gta san andreas oynuyorum:)))

Aynen :) (PAL versiyon) :)
  • Arcadelerde kesinlikle oynanmıyor mu şimdi bu xbox1 oyunları? Yeni boarlarda falan da mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.