Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.070
Cevap
1.322
Favori
2.234.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    E siz dalga geçince sorun olmuyor mu?

    Forumda troll olsun olmasın bir çok kişiye yardımcı olduğunu bildiğim bir insanın soru soran birine böyle yaklaşması da beni şaşırttı.

    Bilerek trolleyen birine sabırla, soru soran birisine ise böyle yaklaşmak arada kaynamak mı ne denir bilemedim. Daha önceden size irobat için bir soru sormuştum başka da bir konuşmamız da geçmedi. O zamanda teşekkür etmiştim, yine teşekkür ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayen2

    Neden değişme gereği duydunuz hocam?



    Alıntıları Göster

    Hocam v3 indirime girmişti trendyol'da. Fiyatı daha uygun diye almıştım açıkçası. İthalatçı garantiliydi pek de içime sinmemişti. s5max aklımda kalmıştı. Burda yazılanları da okuyunca s5 max daha uygun geldi bana. Halı yoğunluklu evim var. Bir de satıcının amazon olması tercih sebebim oldu. İki cihaz arasında ciddi bir fark yok ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Dalga geçmedim, nükteli cevap verdim.

    3000 TLye istediğiniz özellikler 6000TLlik cihazlarda zor bulunuyor, bunu vurgulamak istedim.

    6 tane forumda elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum ama hiç bir forumda hiç kimsenin de birbirini bilerek trollediğini düşünmüyorum.

    İyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 15 Ekim 2020; 23:40:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar amazon.de den ecovacs ozmo 950 ekledim sepete. Ekran görüntüsünü attım. Vergiler kargo vs her şey dahil ödeyeceğim miktar 595 euro mudur? Ekstra ücret öder miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdshepherd M kullanıcısına yanıt
    Hayır ödemeyeceksiniz, hatta vergiler o kadar tutmazsa hesabınıza da iade edecekler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akasey kullanıcısına yanıt
    Kendi ithal ettikleri için ek garanti, kendi ithal etmediklerine ise garanti verilebilir olduğuna karar verdikleri makinelere 1 yıllık garantiyi satıyorlar 300TL’ye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mdshepherd M kullanıcısına yanıt
    İşinize karışmak gibi olacak, belki moralinizi de bozacak ama daha dün vergiler dahil 535€ idi, prime day kapsamında. Daha önce de bu fiyata düşmüştü. Çok aciliyetiniz yoksa 535€ civarına almak isterseniz 1-2 ay içinde tekrar düşeceğinden eminim.(bugünden Euro alıp kenara koyarsanız kur artışından etkilenmezsiniz)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Aequitas

    Aliexpress'ten Ecovacs Ozmo T8 AIVI alıp ürünü gelenler buradalar mı? Tecrübelerini aktarabilirler mi acaba?


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberExplorer

    Herkese merhabalar.


    Her katı merdiven boşluğu hariç 70 metrekare civarında dublex eve 1 tane pahalı cihaz alıp katlar arasında elle dolaştırmaktansa 2 tane ucuz cihaz almayı planlıyorum. Çok eşya olduğunu söyleyemem. Olan eşyalarda genelde duvara sıfır dolap gibi şeyler. Lidar (radarlı) cihazlar pahalı olduğu için https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-akilli-robot-supurge-p-hbv00000pm13d gibi ucuz 2 tane ne önerirsiniz. Şimdilik 1 tane alıp duruma göre ikinciyi sonra da alabilirim.

    Günlerce hesapta 4bin tl yi tuttum,araştırma araştırma,bu kadar araştırmaya pismanmiyim" hayır" kesinlikle hayır. Hem acaip zevkliydi hemde kesinlikle doğru karar vermisligin mutluluğu,ha daha çok maddi imkan daha pahalı cihazıda nokta atışı yapabilirmisiz, üstadın ve üşenmeden cevap veren sevgili forumdaslar sayesinde.

    Sizin için ozetleyeyim, alt katı biraz büyük dubleks ev için acaip iyi olduğunu düşündüğüm bir fiyat, ki bir daha oraları gorecegini zannetmiyorum, ( tabi dolar 4 lere 5 lere inmezse) :) 360 s5 aldım, sadece 2 sefer kullandım, tam ev temizliği, zamanı 3 4 gün öncesine alabilseydim kesinlikle 2 tane sipariş verirdim, hatta gücüm olsa 5 10 tane o fiyattan alırdım, etrafımda dört gözle benim robot tecrubemi canlı merak eden ve almak için belirsizliği ortadan kaldıracak bir nüans bekleyen bi ton akraba, arkadaş var, kesin cihaz başına bin tl kãrdaydim :) Nasıl kafam ticarete müthiş çalışıyor dimi :D işin esprisi bir yana , tek harita çıkarabilen, zannımca şahsi fikrim klasik halili bir evse hali çoksa moplu mopsuz fark etmez(her gün veya iki gunde bir tozu alınan evi yeni nesil diktorgen viladalarla moplamak iddia ediyorum 10 dakika, ve deterjanli parlatıcıli vs vs) :) kesinlikle navigasyonlu, yani en azından bir harita çıkarabilen uygun yollu iki tane alın bakın keyfinize, çıkardığı tozu, temizliği görünce insanlara çaylar bugun benden diyesiniz geliyor :D : D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evohan kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt

    Yazdığınız özellikler ve bütçe doğrultusunda, bir çok forumdaş' ın tercihi 360 s5 olduğunu bu gözler gördüğü için yazdım. Tek sorun 360 TR' de yeni bir marka ve ilgili firmanın satış sonrası Servis ve yedek parça performansı ile iglili elimizde bir veri, tecrübe geri bildirimi henüz yok. Önerdiğim robotun kullanıcı geri bildirimi;

    https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-809#146031849


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • szkrb S kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 16 Ekim 2020; 8:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mavishow kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirlisi olsun begendiginize sevindim, selamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • szkrb S kullanıcısına yanıt

    nereden bulabiliriz peki filtreyi güvenilir dediğiniz bir yer varmı ?

  • badsay kullanıcısına yanıt
    Buna ben cevap vereyim müsaadenizle. Ben yedek parçaları banggood'dan almıştım. Filtre dışında hepsi uyumluydu. Banggood'a bildirerek filtrelerin ücret iadelerini de alabildim.
    Ekayonline'dan 2'li filtre aldım, birebir orijinali ve hatta önünde tül gibi malzemesi de var. Şu an bu filtreyi kullanıyorum. Bahsettiğim cihaz s5 max içindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 16 Ekim 2020; 8:51:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt
    s5maxi direkt 5200e ekaydan almak ile 4600e amazonun kendi satıcısı olduğu ürünü amazondan alıp ekaydan garanti yaptırmak arasında kaldım. Sanırım ali beyin amazondan gelen ürünlerle ilgili yorumu sebebiyle yine ekaydan almak en makulu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada karar verilmesi gereken şey: Amazon’dan alıp tamir değil “değişim” yapılacağı garantisi, Ekay’dan alıp tamir edileceğinin garantisi. Amazon’dan alıp Ekay’dan garanti almak mantıklı gelmedi bana. (Başka ithalatçıdan alsaydınız o zaman mantıklı)

    Ali Bey’in Amazon konusunda yazdığını görmedim, telefon üzerinden de kapsamlı arama yapamıyorum ama Amazon’daki garanti yeni süre uzatımıyla beraber, 31 Ocak’a kadar koşulsuz iade var. Normalde olmuyor ama olur da ürün kullanılmış olduğuna dair ibareler varsa MH ile konuşup ürünü aynen iade ediyorsunuz, sonra Amazon’dan yeni fiyatı ne olursa olsun alıyorsunuz. Eğer yeni siparişinizi yüksek fiyattan verdiyseniz o zaman ilk siparişinizle arasındaki farkı 2. Siparişi verdikten sonra MH ile tekrar konuşup iade alıyorsunuz. Eğer ürün kutusundan bozuk çıktıysa da süreç aynı şekilde oluyor, MH ile konuşuyorsunuz,iade ediyorsunuz, yeniden sipariş veriyorsunuz, size önce ilk ürünün sonra da ikinci siparişinizle arasındaki farkı iade ediyorlar.

    Ürün kullanırken bozulduysa o zaman distribütörle tamir yoluna gitmenizi olmazsa kendilerinin ürünü iade alacaklarını söylüyorlar. Eğer distribütör tamir edemezse kendi bulacağınız bir tamir yolu ile ödediğiniz masrafı da size ödeyebiliyorlar. Ben her ne kadar bu tamir için kesin olarak Ali Bey’i tercih edecek olsam da birinci tercihim distribütörün tamir edemediği durumda normalde distribütörün yeni ürün göndermesi gerekir ama göndermezlerse (kullanıcı hatası vs deyip) tamir ettirmek yerine ürünü iade etmeK olurdu.
    Sadece bilmediğim o durumda ürünü yeniden sipariş verirseniz aradaki farkı karşılıyorlar mı onu bilmiyorum.

    Bu arada kullandığım T8 AIVI olur da bir gün arızalanırsa tamir için Ali Bey’den destek talep edeceğim, yani robotların seçimi ve tamiri konusunda güvendiğim 1 numaralı insan kendisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mali_bu16

    Paşam


    US $6.64 22%OFF | Rulo fırça Hepa filtre paspas bezi değiştirme için 360 S5 S7 elektrikli süpürge filtresi parçaları aksesuarları toz filtresi yan fırça

    https://tr.aliexpress.com/item/4000972255053.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BVFcrt&mergeHashcode=43396761496&description=US+%246.64++22%25OFF+%7C+Rulo+f%C4%B1r%C3%A7a+Hepa+filtre+paspas+bezi+de%C4%9Fi%C5%9Ftirme+i%C3%A7in+360+S5+S7+elektrikli+s%C3%BCp%C3%BCrge+filtresi+par%C3%A7alar%C4%B1+aksesuarlar%C4%B1+toz+filtresi+yan+f%C4%B1r%C3%A7a&aff_trace_key=a63dd714bdfa409dbbde6f5578df9c7a-1602835734074-04935-_BVFcrt&businessType=ProductDetail&title=US+%246.64++22%25OFF+%7C+Rulo+f%C4%B1r%C3%A7a+Hepa+filtre+paspas+bezi+de%C4%9Fi%C5%9Ftirme+i%C3%A7in+360+S5+S7+elektrikli+s%C3%BCp%C3%BCrge+filtresi+par%C3%A7alar%C4%B1+aksesuarlar%C4%B1+toz+filtresi+yan+f%C4%B1r%C3%A7a&platform=AE&terminal_id=2e1180db32704ddba5103d99b1af6fa8&templateKey=white_backgroup_101

    Ne dersin? Erkenmi🤔🤔 sanki şu aksesuar kiti net lazım, acaba vergi cikiyormuydu, üst rakam neydiya aliexspress te 🤔🤔 bilen bir forumdas bizi aydinlatsa ölmüşlerinin hayrına :)


    bide @Hepsirobot üstad bi akıl verirse yönlendirilmesine ihtiyac var sanırım,,, 360 cilar olarak başka bir sayfa acalimmi yoksa daha şimdilik kirliliğe neden olacak sayida diimiyiz🤔🤔 :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon.de de ozmo 950 vergi dahil 537 euro olmuş tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.