Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: uthec_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.985
Cevap
1.505
Favori
2.639.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 30963097309830993100
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar, robot süpürgelerden hiç anlamayan biri olarak 2-3 gündür araştırma içerisine girdim. 2 kedili 90 metrekare bir evimiz var, eşyalarımız da robot süpürge için oldukça müsait. Kedilerden dolayı 2 günde yerler kıl doluyor maalesef sadece haftasonları temizlik yapabiliyoruz. Robot süpürge almaya bu şekilde karar vermiş olduk.

Bütçem 30 ile 35 arası bir yerde. Zorlasam 40a da çıkarım ama değer mi emin değilim. Baktığım modelleri aşağıya bırakıyorum, tavsiyelerinize açığım.

Q revo S
    Q revo L
    S8 maxv ultra.

Bu modeller arasından hangisini önerirsiniz, veya farklı bir model önerir misiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihterimingazi -- 11 Ağustos 2025; 11:47:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Q Revo L siparişim elime ulaştı . Daha kurulumu yapıp deneme şansım olmadı bu akşam deneyip yorumumu yaparım.

Su haznesi için temizlik ilaçları var hepsiburada ve trendyol da denk geldi . RoboClean en çok karşıma çıkan. Kullananlar var mı önereceğiz marka var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ali bey , robotum tarafıma hala kargolanmadı ,arayınca açmadığınız için ne zaman kargolayacağınız da belli değil.

Adres:

3402 cadde 1/75, Goccina Rezidans Alacaatlı Mahallesi, Yaşamkent, 06810 Çankaya/Ankara bu adresiniz doğru mu bu adreste aktif bir iş yeri var mı ? Ankaradaki arkadaşlardan rica edip bu adresten ürünümü aldıracağım. Adamlara kapı duvar olmasın ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Ahmet bey merhaba,

Haklısınız, bizim hatamız, özür dileriz.

Adres tabii ki geçerli ama isterseniz biz yarın kargolamış olacağız, kargo bölümüne aktardık hatta.

Siz nasıl isterseniz o şekilde yapalım, tekrar özür diliyoruz.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

o kadar bekledik 1 gün daha bekleriz Ali bey . Bekliyorum o zaman .

• 
Sayfa: önceki 30963097309830993100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.