Şimdi Ara

''Rezalet Konya'da Tezgahlandı''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Galatasaray´lı yöneticiler değil‚ bu işi bilenler geçen pazar günü neleri var neleri ortaya koyarak‚ hatta ve hatta adeta yalvararak‚ Konya´daki o buz zemin üzerinde maç yaptırılmamasını‚ karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesini Federasyon´dan istediler.
    Şahsen ben‚ o buz zeminde oynandığı takdirde‚ futbolcu kaslarının ne hale geleceğini‚ organizmalarının nasıl allak bullak olacağını; üstüne üstlük bu duruma gelmiş (getirilmiş) futbolcu organizmasının en az 8-10 gün sonra tekrar normal hale getirilebileceğini; oysa Galatasaray´ın 2 gün sonra Leverkusen´in karşısına çıkmak mecburiyetinde olduğunu yazdım‚ söyledim‚ ama Federasyon´un bu konulardan bihaber kişilerinin‚ ne dikkatini‚ ne aklını‚ ne de vicdanını harekete geçirebildim. Federasyon kanadı ısrarla ´.. Talimatların gereğini yapıyoruz´ demenin dışında hiçbir şey yapmadı‚ belki de yapamadı.
    Açın kitapları‚ sorun bilenlere‚ soğuktan donmuş bir zemin üzerinde 90 dakika koşan bir futbolcunun ertesi gün neden kaslarına hakim olamayıp‚ kurşun asker gibi yüreyeceğini anında öğrenirsiniz. Lafı hiç evirip çevirmeden söyliyorum; Galatasaray´lı futbolcuların bu hale gelmesinin sebebi; Konya´daki o maçın mermer gibi zemin üzerinde oynatılmasıdır. Ortaya çıkan rezaletin‚ ülke prestijine indirilmiş darbenin sorumluları ´Talimatçı kafalardır´.
    Şimdi çıkıp kimse‚ ´Feldkamp şöyle taktik verseydi‚ filanı sahaya sürseydi´ demesin. Eğer‚ gerçeği öğrenmek istiyorlarsa‚ ilk maçtaki futolcuları bu maçtaki görüntüye hangi etmenler getirip oturttu‚ sorusunun cevabını araştırsınlar.
    Dün Leverkusen‚ Galatasaray´ın cesediyle oynadı. Adamlar‚ Allah´tan cesetlere saygı duyuyorlar. Aksi halde daha ilk devrede skoru ´Meclis araştırması açılacak!´ boyuta getirir‚ belki de Federasyon´un göreve başlamadan‚ görevden gitmesine neden olurlardı...
    Üzüntülüyüm‚ çaresizim. Bildiğim tek şey; bu rezaletin Konya´da tezgahlandığıdır.

Güneş gazetesi/Turgay Renklikurt..

söyleyecek birşey bulamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: angels92

.....
    Şahsen ben‚ o buz zeminde oynandığı takdirde‚ futbolcu kaslarının ne hale geleceğini‚ organizmalarının nasıl allak bullak olacağını;.....

Güneş gazetesi/Turgay Renklikurt..

..............

• Kendi rezaletlerini Türk federasyonuna yıkmaya çalısan 11 Türk gencinin takımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Kendi rezaletlerini Türk federasyonuna yıkmaya çalısan 11 Türk gencinin takımı.

o aradaki TÜRK lafı senin için hiç bir anlam ifade etmiyormu ?
  • Oda bişey benim komşum var adam koska Bir Şirketin GENEL MÜDÜRÜ maçtan sonra karşılaştık dedim ne oldu ya GS ye öyle adam ciddi ciddi AZİZ YILDIRIM tezgahladı diyor..
    Birde GS gol yedikce vurmuş kendini Alkole kafa kıyak AZİZ YILDIRIM ın yüzünden diye diye bağrınıp duruyordu
  • ulusoy istifa

• Gecen sene hatali transfer yapip sonrasinda fedarasyona yikan takimin taraftarlarimi bunlar ya ne hikmetse 3 derbi macta bir tane aleyhinize hata olmamisdi devam edin bu sekilde amaciniz ortaligi karistirmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi diyordu En geç 72 saat içinde futbolcular normale, döner insan fizyolojisi buna uygundur, bizim futbolcularımız bunu neden beceremiyor buna bahane buluyorlar diyordu . Avrupa da doğru antreman programlarıyla bunları çoktan halletmişler diye konuşup diyordu şimdi böyle bir yazı yazmasına şaşırdım. Ha derse soğuk nedeniyle durum farklı derse o ayrı, ama azıcık fizyolojiden anlıyorsam ki okadar ders aldık :D Eğer butbolcu soğuk ısırması olmuyorsa ister 20 derece de ister -10 derece de oynasın 72 saat aynı kapıya çıkarır...

Bence kendi konusuna çekip biraz reyting yapmaya çalışmış. Onun dışında Şansızlık oldu GS için pazartesi perşembe maçı...
  • bunun da payı olabilir , ama bunun arkasına sağınmak olmaz.
  • Yedek klübesindekiler yatmaktan şişti, yorgunluk filan hikaye
  • amaaaan. geçecekler bunları. bu futbolcular kamyon yükü ile para kazanıyor, federasyon oyna dediyse oynayacak, başka işi mi var, mazeret mi bu.
  • Senin yedek kulübende Lincoln , Nonda , Barusso , Song gibi adamlar olcak sen belkide bu sezonun en önemli maçlarından birine sabilerle çıkacaksın sonra yok federasyon , yok bilmemne boş işler bunlar , Türkiye ligine benzemez elin oğlu affetmiyor işte

Not : Birde kurtarıcı olarak Sabri giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ooijer

Senin yedek kulübende Lincoln , Nonda , Barusso , Song gibi adamlar olcak sen belkide bu sezonun en önemli maçlarından birine sabilerle çıkacaksın sonra yok federasyon , yok bilmemne boş işler bunlar , Türkiye ligine benzemez elin oğlu affetmiyor işte

hiçmi pazartesi oynanan macın sucu yok he ?

• Hocam federasyonun gram suçu yoktur bu işte. Onlar kuralları uygulamıştır.

Kuralları esnetmedi diye bir kurumu suçlamak olurmu?

O hafta sadece Konya stadında mı buz oldu. Eminim başka stadlarda da o koşullarda maçlar oynanmıştır.

Hem GS yönetiminin sağlık ekibi yokmu ? GS hiç mi karda kışta maç yapmayacak. Madem kar yağdı ve futbolcuların buzda oynama olasılığı vardı sağlık ekibi önlemini almalıydı.

FB Sivas'a giderken ne yaptı özel sıvılar, kramponlar getirtti ve o saha da normal sahada oynuyormuş gibi maç yaptı.

GS yönetimi olacaklara boşverip aman sende dediyse sağlık açısından önlemlerini almadıysa. Futbolcular hoşafta olur pelte de olur.

quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

Orjinalden alıntı: Ooijer

Senin yedek kulübende Lincoln , Nonda , Barusso , Song gibi adamlar olcak sen belkide bu sezonun en önemli maçlarından birine sabilerle çıkacaksın sonra yok federasyon , yok bilmemne boş işler bunlar , Türkiye ligine benzemez elin oğlu affetmiyor işte

hiçmi pazartesi oynanan macın sucu yok he ?

• sezonun başından beri hakem hatalarıyla maç kazanıyorsunuz hala itiraz ediyorsunuz
  • bir gün önce maç oynayanların sucu nedir? madem vücut 8-10 günde kendine ancak gelebiliyor bu diğer takımlar için de geçerli. ee diğer takımlarla ilgili bir yorum göremedim yazıda?
  • Siz de her maçı balınıza kazanıyosunuz aagir Artık nasısa 90 + 5 te 90 + 6 da gol atıp da kazanırsınız diye bjk maçlarını seyretmiyorum.Bjk de yönetim dahil hic bir şey iyi gitmiyo.Bu akşam ki denizli maçında da zar zor aldınız 3 puanı resmen 2. yarı denizli bjk,bjk denizlinin rolündeydi.Her maçınız gerilimli her maçınız puan kaybedicez korkusuyla geciyor.Şimdi aklıma takıldıda bjk en son ne zaman bi maçı 3-4 gol atarak rahat rahat kazand.Ve rakibi üstünde 90 dakika etkisini hissettirdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aagir

sezonun başından beri hakem hatalarıyla maç kazanıyorsunuz hala itiraz ediyorsunuz

5 sezondur aynı laf
  • Hayır FBlilerin anlamak istemedikleri olay şu hangi takım olursa olsun bu maç ertelenmeliydi.Niye bu lafı söyleyince rahatsız oluyorsunuz?Tamam leverkusene genede elenirdi bunu bahane olarak kabul etmemek lazım.Ama genede futbolcular yorgun olmazdı ve fark bu kadar olmazdı.

FB kural mural diyorsunuzda maçın pazartesi oynatmak ve yollar kapalı olduğu için ankaraya zar zor dönmek ordan da ist'a neyse kimsenin işine gelmiyor işte.İnsan kendi başına gelmeyince gözü kör olurmuş.

Ama bu olay unutulmayacak.İddia ediyorum bu Federasyon FBye ayrıcalıklar tanıyacaktır.
  • Daha önce örneklerini gördük ertelenince diğerleri bende isterim bende isterim diye arkası gelmiyordu.
    Ayrıca en azından bir yarı final maçı olsa anlarım önemli maç diye fakat çeyrek final bile olmamış.Sıradan Avrupa maçı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.