Şimdi Ara

Resimli DVD Dolabı Yapımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
11
Favori
68.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "...1910'da Osmanlı işçilerinin ve Osmanlı sanatkârlarının kurduğu Turan Sanatkarangücü’nün devamı olan Ankaragücü'nü göremezsiniz. O Ankaragücü ki, bütün futbolcuları, Ulusal Kurtuluş Savaşı’na gönüllü katılmıştır; kurumsal olarak katılmış tek kulüptür. Şehitler vermişlerdir Geyve boğazında, İmalat-ı Harbiye'de çalışmışlardır ve kurtuluştan sonra Ankaragücü yeniden kurulmuştur.”

• Bu ne boyle ya ınanamadım.Helal olsun dostum

nuri sen de öyle diince ben de sandım ki bana film yollayacaksın

ExECaLiBuR,

valla 385 e olur yau 500 e çıkmaya gerek yok... ve de tabii bol zaman... bi de sende 2000 DVD var mı yoksa hazır yapmışken bitsin mi diosun... önce tek sıra yap sonra zamanla eklersin işte hepsini tek seferde yapmana gerek yok ki...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Süper bir görüntü kaç tb arşivi yazdırınca bu görüntü çıktı bnde 2 tb varda acaba böyle büyük olurmu
  • @renzokuken

Şuanda 1000+ var ve artmakta. Dizilerde bi sıra tutar. Geri kalanı da gelecek günler için.

HD Filmler harddiskde duracak. Malum tek dvdye sığmadığı için duallayer masraflı oluyor.

hele benim camlar törpüden gelsin de dizeyim yenileri... ondan sonra ne olacağını Allah bilir artık...

• HD Filmleri kutulamanın maliyetini kısaca hesaplarsak: (200 film için baz alıyorum)

- Tanesi 2 tl den 200 tane 8,5 gb dvd=> 400 tl
    - Tanesi 2 tl den 200 tane bluray kutu => 400 tl
    - Tanesi 0,5 tl den 200 tane cover => 100 tl

Toplam => 900 tl. Tabi fire vermezsek. Biraz daha film ekleyip yuvarlak 1000 tl diyelim.

1000 tlye tanesi 50 tlden 20 tane orjinal bluray alınabilir ancak.

Buna göre arşivcinin maaşı kaç tldir? KPSS sorusu gibi oldu haa.

kaldı ki sağlam bir arşivin olsa dahi pc haricinde güzel bir şekilde alt yazılı izleyemiyorsun...

o nedenle ya rip değil gerçek 30 GB lik bluray koleksiyonu yapmak lazım ya da hiç girişmemek lazım..

apayrı bir olay yani blu ray...

• Ya cam maliyeli gözümde büyüdü valla. Cam değil de tahtadan yapsak nasıl olur acaba
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Harbiden güzel olmuş. Ama bu kadar kişi bakıyor gözü kalıyor, bir nazar boncuğu tak kenara sakata gelme :D

Orjinalden alıntı: daemonville

Harbiden güzel olmuş. Ama bu kadar kişi bakıyor gözü kalıyor, bir nazar boncuğu tak kenara sakata gelme :D

benim de en çok korktuğum şey o zaman hele ki cam var daha da beter... umarım kazasız belasız geçer günler... (arkadaşlar gözünüzü seveyim nazar değmesin deyin... )

cam maliyetli oluyor cidden ama harbiden de şık duruyor yani... tahta yapılırsa eğer 4 tanesinin fiyatı 39 civarıydı işte, 39 x 5 = 200 TL civarına geliyor gene...

• quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orjinalden alıntı: daemonville

Harbiden güzel olmuş. Ama bu kadar kişi bakıyor gözü kalıyor, bir nazar boncuğu tak kenara sakata gelme :D

benim de en çok korktuğum şey o zaman hele ki cam var daha da beter... umarım kazasız belasız geçer günler... (arkadaşlar gözünüzü seveyim nazar değmesin deyin... )

cam maliyetli oluyor cidden ama harbiden de şık duruyor yani... tahta yapılırsa eğer 4 tanesinin fiyatı 39 civarıydı işte, 39 x 5 = 200 TL civarına geliyor gene...

4 tane tahta 39 lira ise bi de 5 tane ile çarptınız. 20 tane mi alıcaz çözemedim
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• ewet ewet toplamda 18 kat var 2 dolap, dolayısıyla yuvarlak hesap ne olur ne olmaz raf için 20 adet tahta kafidir

• harika olmuş herkesin dediği gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

ewet ewet toplamda 18 kat var 2 dolap, dolayısıyla yuvarlak hesap ne olur ne olmaz raf için 20 adet tahta kafidir

Tek dolap yapsam 100 lira eder. Normal tahtalar da 50 tutsa 150 hey maaşallah. Biraz ertelesem mi napsam
  • yani az biraz masraflı da, normal dolaplara göre fiyatın yanından bile geçmez yani...

• Ya aslında para var da 100 lirasını 2 haftaya çıkarmam gerekecek işte orası sorun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.