Şimdi Ara

Resimli DVD Dolabı Yapımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
11
Favori
68.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlız tecrübesiz biri için nasıl bir çiledir bunu bitirmek..
    hata yapmama inadın ve azmin için kutluyorum
    Sonum varmış, onu öğrensem asıl?
  • Süper birşey olmus
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • arkadaşlar herkese güzel dilekleri için çok çok teşekkürler...

dediğim gibi bu neredeyse 5 yıllık bir çalışmanın ve koleksiyonun ürünü...

tanıdık mobilyacı bile sadece rafsız tek dolap için bile 230 TL isteyince iş başa düştü...

gerçekten de bunları inşaa etmek çile... tarihlere baktıysanız tek bir günde bitmediğini görmüşsünüzdür elem ve keder dolu bir hafta geçti bu inat uğruna...

ama dediğim gibi inanılmaz ucuza mal oldu, özellikle konsol bölümündeki resimleri görseniz herkesin dvd kutuları yerlerde sağda solda idi, herkes de birbirine dvd dolabını nereden aldığını soruyordu...

az bir masraf, biraz beceri ve bolca boş zamanla herkesin güzel bir dolap yapabileceğinin kanıtıdır bence üstteki resimler...

o nedenle olmaz olmaz demeyin, bu işe girişin sonuç eminim ki süper olacak bende de her türlü destek gelir size...

--- dolabın devrilmemesi için üstten duvara sabitledim ama aşağıdan da bir olaya girsem fena olmayacak cidden baya ağırlaştı zira...

--- hiç kendi tasarımım yok hepsi cdcovers ve megacovers sitelerinden arak :D

--- ozan89, valla atı alan üsküdarı geçmiş bile, şimdiden geçmiş olsun yolun yol değil görüyorsun örneği işte :D

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• resimlerin boyutunu düzelttim arkadaşlar artık çok daha rahat açılıyor sayfa

• Hocam 10 numara olmuş kesinlikle. bu 90 lira 2si için değil mi ? Benim arşiv sanırım sadece birini kaplar en fazla. Yazının tamamını okuyamadım evde değilim. Yazıdakiler tek dolap için değilse tek dolap için de bilgileri verebilirmisin acaba ? 2 hafta boyunca evde tek başımayım . Hazır evde kimse yokken yapayım böyle birşey diyorum
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Çok güzel bir arsiv ve dolabın var. allah tüm arşivcilere nasip etsin böyle dolaplar...

smd, fiyat 2 dolap için, ancak cam raflar hariç...

tek dolap yaptıracaksan eğer, 2 x "222,6 * 15" + 2 x "90 * 15" + 2 x "111,3 * 93,5" ölçülerinde tahtalar kestirmelisin

bunların da bahaus maliyeti 45 TL ye gelir ama dediğim gibi raflar hariç...

bu arada arkadaşlar bu ölçülerde iç genişlik 90 cm oluyor iç derinlik ise 15 cm...

tek kata 63 tane dvd sığıyor ben 60 olur die hesaplamıştım 1,5 x 60 = 90 diodum ama nedense 63 tane sığıyor...

ewde kimse yoksa en güzel zaman şimdidir o zaman smd bu fırsatı kaçırma...

• vaaay harika görünüyor ama keşke filmlerde orjinal olsaydı o zaman bir değeri olabilirdi.

teşekkürler bu arada...

• benim odama sığmaz lan bu dolaplar ..çok güzel olmş kardişim güle güle kullan..

saolasın

daha küçük boyutlusunu da yaparız yau yeter ki sen iste

• yok bana lazım değil zaten böyle kutulu değil benim dvdler hepsi cd çantasında sağol ...ama bu kadar şeyi kendin yapıp kullanman çok güzel gerçekten

cam açısından biraz endişeliydim tartmaz die, ama şimdilik yaramazlık yok teşekkür ederim...

valla ben genelde hep 4.7 GB lik dvd r indirdiğim için hiç silmeyi düşünmedim açıkçası :D

• çok güzel arşiv olmuş

dolap da güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

ben de ilk çanta ile başlamıştım ama baktım ki olacak gibi değil :D kendin pişir kendin ye olayı benim için de güzel bir deneyim oldu...

cam açısından biraz endişeliydim tartmaz die, ama şimdilik yaramazlık yok teşekkür ederim...

valla ben genelde hep 4.7 GB lik dvd r indirdiğim için hiç silmeyi düşünmedim açıkçası :D

Tabi insanın kendi uğraşıp didinip yaptığı şey daha güzel gelir insana, aslında arşivci dediğin böyle olmalı. Bu arada 8.5 GB'lık Çift Katmanlı DVD'ler (DVD9) 4EVER

• dostum eline sağlık süper valla
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.