Şimdi Ara

Resimli DVD Dolabı Yapımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
11
Favori
68.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salı günü koçtaşda tahtaların fiyatlarına baktım. 18mm kalınlığında 240x20cm ler 17 tlden başlıyor. Aşağı yukarı 20 tane almak lazım. Planda 275x275 vardı ama 240cm den büyük tahta yok. Birde bunun arkasına kontraplak lazım. Ona bakmayı unuttum. Onun fiyatı ne kadar acaba?

Rahmetlinin arşivi gibi olacak aşağı yukarı ama raf aralığı 20 cm olmalı.

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • BN ARSIV SENINKININ YANINDA DAHA EMEKLEME DONEMINDE AMA OLSUN YASTAN ITIBAREN BU KADAR...

Resimli DVD Dolabı Yapımı
  • Gençlik yıllarında kız veya erkek arkadaşlarını eve davet ettiğin zaman uzun süre takılıp kalabilecekleri bir bölüm , herkezin evinde böyle bir bölüm olmalı ve tabiki bu tarzda kitap bölümü de olsa çok iyi olur.Fakat bişey sorucam bu dvdleri nereden temin ediyordun ? Orjinal değilse kapaklarını nerden buluyordun kapat üstündeki resmi çıktıdan mı alıyordun ? Ve dvd üzerine baskı yapıyormusun ?

Bu arada dvdlerin ömrü kaç yıl acaba , oraya koydukların 20-30 yıl kullanışlı olmaz gibime geliyo
  • dvd lerım maxel verbatım label yapıyorum dvd coverlarıda bastırıyorum yada aldım yerden werıo adam bı kac resım koyarım sımdı. dvdlerı bızım burda dvd cı war uc fılm 5 ytl alıyorum ınternetım kotalı cunku bu arada yas 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşiv:D -- 21 Haziran 2009; 18:00:46 >

• bende bir ara arşive sarmıştım ama maddi olarak çok zorladı bıraktım. Çünkü dvd arşivi yapan adam sürekli film almak istiyor, hastalık gibi bir şey. Bu arada dolap gayet iyi ama bir zaman sonra o da yetmeyecek o zaman ne yapacaksın?

filmleri netten indiriorum, coverları da... sonra da kadıköyde bastırıorum... dvd kapaklarını da yine kadıköyden alıorum

ama denildiği gibi baya pahalıya geliyor...

• dolaba yapıskan alıp yapıstırdım sımdı da guzel oldu galıba

Orjinalden alıntı: arşiv:D

bunuda kendım yaptım ıvır zıvır cd lerı koymak ıcın ıse yarıyor

Bu yöntemi tavsiye etmiyorum... Alttaki cd'lere aşırı baskı yapacağından dolayı ya işlevsiz hale gelecektir ya da ömrü kısalacaktır... Başka bir yöntem bulmanızı tavsiye ederim... CD çantalarını kullanın ve Çantayı da dik tutun... Yan yatırmayın; yine baskı yaratır altta kalan cd'lere..

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: arşiv:D

bunuda kendım yaptım ıvır zıvır cd lerı koymak ıcın ıse yarıyor

Bu yöntemi tavsiye etmiyorum... Alttaki cd'lere aşırı baskı yapacağından dolayı ya işlevsiz hale gelecektir ya da ömrü kısalacaktır... Başka bir yöntem bulmanızı tavsiye ederim... CD çantalarını kullanın ve Çantayı da dik tutun... Yan yatırmayın; yine baskı yaratır altta kalan cd'lere..

sana katılıyorum dostum birsürü cd'im telef oldu bu yüzden

• arşiv:D çok mu uzaktan çektin yau dolabın resmini dvd kutuları devasa gözüküo...

yapışkanlar baya güzel durmuş bence 2 resim arasındaki güzel bir fark war, ütü ile mi yapıştırdın özel aparatlarla yoksa bildiğin bant mı çektin ??

• normal arkası yapıskanlı bu arada o toplu cdler dedım gıbı ıvır zıvır ondan onları ole koyuyorum yoksa baska dvdlerım koyarmıyım hıc abi gercekten uzaktan çekmişim baya büyük gözüküo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşiv:D -- 22 Haziran 2009; 1:18:33 >
  • selam arkadaşlar.öncelikle dolap şahane olmuş ellerine sağlık arkadaşım.Bide ilgilenenler için söleyeyim ben dvd filmlerin tanesini 1.50 tl den alıyorum dvd kutusunuda 10 tanesini 3.50 tl ye alıyorum.ve filmleri aldığım yerde 10.000 e yakın film var.Sizce nasıl fiyatı ben daha uygununu bulamadım arkadaşlar...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.