Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
19.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası



    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}




    Reveal - Gameplay Trailers




    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}IGNyoutube
    Resident Evil 4 is finally being remade, and features PSVR2 content! Check out this reveal trailer! The Resident Evil 4 remake releases on March 24th, 2023. #IGN #Gaming #PS5
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dj5Ic2z3_xp0&q=EgQuLZpEGK-Yw5UGIhDj8gXj9B5jd4dGzpez5JxLMgFy


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}GameSpotyoutube
    Capcom revealed plenty of gameplay from the first section of its classic Resident Evil 4, which shows off the total graphic overhaul Resident Evil 4 Remake will be receiving. From the first Ganado Leon Kennedy comes across, to the infamous town Leon stumbles across, and, of course, Dr. Salvador. New gameplay mechanics to Resident Evil 4 were also shwon in the form of sneaking, cover mechancis, quick inventory guns, and more. Resident Evil 4 Remake releases March 24, 2023. #ResidentEvil4 #ResidentEvil #Capcom
    https://www.youtube.com/watch?v=wlP02yvRLxA



    Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yıl geçti. Olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy, başkanın kaçırılmış kızını kurtarmaya gönderildi. Leon, kızın izini uzak bir Avrupa köyüne kadar takip etti. Buradaki yerlilerde korkunç derecede yanlış giden bir şeyler var ve yaşam, ölüm, dehşet ve arınmanın bir araya geldiği bu cesur kurtarma ve korku hikayesinde perdeler açılıyor.


    Modernleştirilmiş oynanış, yeniden yapılandırılmış bir hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile Resident Evil 4, endüstrinin mihenk taşlarından birinin yeniden doğmasını sağlıyor.



    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 25 Mart 2023; 14:54:35 >



  • Oyunu soluksuz bitirdim.Çok beğendim.Kendimce fikirlerimi belirttim.İyi oyunlar herkese  


    Capcom son yıllarda en başarılı bulduğum oyun firmalarından birisidir.Resident Evil 7 ile başarısız geçen yılların üzerine sünger çekerek tekrardan oyun dünyasına geri dönüşünü yapmıştı.Ardından Resident Evil Remake 2,Devil May Cry 5,Monster Hunter,Resident Evil Village ile son derece başarılı kusursuza yakın oyunlar çıkartmıştı (Resident Evil 3 Remake hariç).Bu başarının son halkası da geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştiren Resident Evil 4 oldu.


    Shinji Mikami abimizin 2005 yılında çıkardığı orijinal yapım oyun dünyasına devrimsel yenilik getiren,sektöre yön veren bir oyundu.Omuz kamerası sistemine geçen ilk oyun özelliğini taşımaktaydı.Bu oyundan sonra omuz kamerası sistemi yaygınlaştı ve oyunlarda bu kamerayı belirleyen oyun oldu.Aradan 17 yıl geçti ve Resident Evil 4 Remake duyuruldu.Orijinal oyunu oynamış birisi olarak heyecanlanmıştım.Orijinal oyun baya eski kalıyordu ve günümüz de oynamak biraz işkence geliyordu.Resident Evil 2’nin başarısından sonra beklentilerim yüksekti.Orijinal oyun dönemine göre zaten şaheserdi.Mikami abimizin elinden çıkan son Resident Evil oyunuydu.


    Oyunun beğendiğim kısımlarından birisi atmosferi ve mekan tasarımları olmuş.Atmosferi oyuncuyu öyle içerisine çekiyor ki geçtiğimiz her alanda bunu hissediyorsunuz.Mekan tasarımları orijinal oyuna sadık kalmış ama birebir aynıları yapılmadan güzel dokunuşlar ile bizlere sunulmuş.Harita tasarımı mükemmel olmuş.Bu harita tasarımı konusunda Capcom uzman bir firma oldu.

    Oyuna eklenen yeniliklerden biri de Parry sistemi olmuş.Bıçak ile düşmanlardan gelen saldırıları engelleyip,düşmanlara saldırabiliyoruz.Oynanış kısmın da bıçağın önemli bir katkısı olmuş.Aynı zaman da tek tuşla gelen saldırılardan kaçma da eklenmiş.Bu özellikler oynarken çeşitlilik sunmakta. Oyunda ki vuruş hissiyatını çok beğendim.Özellikle düşmanların kafasına sıkılan kurşunun verdiği his muazzam.


    Grafikler üst düzey ve en güzel yanı optimizasyonun çok iyi olması.RE Engine motoru oldukça başarılı bir motor ve her oyunda bunu bizlere kanıtlıyor.Seslendirmeler,karakter modellemeleri ve müzikleri oyunun beğendiğim diğer yönlerinden.Bu oyunda en beğendiğim kısım ise hayatta kalma öğeleri olmuş.Oyunu bazı yerlerinde sizi öyle bir durumda bırakıyor ki envanterinizde bulunan son kurşunları doğru kullanıp,ziyan etmemenizi sağlayarak o hayatta kalma hissini iliklerinize kadar hissettiriyor.Hesap,kitap yapmanızı istiyor oyun bizlerden.Envanteri düzenleme,ilk yardım spreylerini doğru ve zamanın da kullanmak müthiş bir deneyim.


    Resident Evil 4 Remake her yönüyle kusursuza yakın oldukça başarılı bir oyun olmuş.Günümüze çok güzel bir şekilde uyarlanarak modernleştirilmiş.Özüne sadık kalarak yapmış bunu hem de.Remake nasıl yapılır bunu bütün oyun dünyasına göstermiş oldu Capcom. Bu müthiş deneyimi oynamanızı tavsiye ederim.İndirimler de alınabilir.

    Bradalaryoutube
    Resident Evil 4 Remake İncelemesi ayağınıza geldi. PS5'te oynadığım Resident Evil 4 Remake oynanış görüntülerinin de yer aldığı, adeta lets play tadında bir video #re4 #re4remake Bu kanalıma da beklerim: https://www.youtube.com/c/AhmetÖzçilingir Discord: https://discord.gg/NTHyGx9 Instagram: @bradalaryoutube Twitter: @ahmetozcilingir https://www.twitch.tv/bradalartwitch #gaming #gta6 #game #gameplay resident evil 4 remake türkçe resident evil 4 remake oynanış resident evil 4 remake ilk izlenim resident evil 4 remake tam çözüm resident evil 4 remake seri Resident Evil 4 Remake - Gameplay Walkthrough Full Game
    https://www.youtube.com/watch?v=Vx_JaKw0898

    Welcome Stranger  ,


    Oyunu yaklaşık 37 saat sonunda Hard zorluk seviyesinde bitirdim. Hoş oyuna göre 29 saat sürmüş.


    Resident Evil serisinin hatta Biohazard serisinin hayranıyımdır. Çıkışından bir yıl sonra ilk versiyonun açılış bölümünü oynamış, CD'si çizik olduğu için bir türlü devam edememiştim. Kısmet Remake sürümüneymiş.


    Öncelikle Capcom'un yapmış olduğu Remake çalışmalarını oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Üçüncü oyun ne kadar biraz üzmüş olsa da genel olarak Başarılı diyebileceğim bir yapımdı. İşte burada Japon abilerimiz olayı arşa çıkarmış ve dördüncü oyun ile zirveye oynamış. Remake oyunların GOTY adayı olması konusunda olumsuz olmama rağmen GOTY Adayı bile olabilir bence.


    Oyunun neresini övmeyeyim ki. Grafikler mi desem, Mekanikler mi desem, Harita yapısının sürekli değişmesi ve buna bağlı sürekli bir yeni oyuna başlamışsın hissini vermesi mi desem. Alkış tutulacak kısım çok. Vuruş hissi bayağı bayağı aşmış olayı. Burada kısa bir eleştirim olacak, karakterimiz yürürken ateş etmeyi çözmüş fakat çömelmiş durumdayken ateş edemiyor hala. Buna da şükür diyelim.. 


    Yaratılan Mekanlarda hem Korku hem de Aksiyonun iç içe geçmesi olsun gayet başarılı olmuş. Hem açık alan, hem kapalı alan korku oyunu olarak bu kadar çeşitliliği en son Evil Within serisinde görmüştüm. Özellikle ikinci oyun ile RE 4 Remake yarışır durumda. Eee ne olsa Shinji Mikami başkanın hayal dünyası diyelim. 


    Karakter işleyişi ve evrenden bahsedeyim biraz. Leon, Ashley, Ada  Wong ablamız, Ana Düşman ve Yancılar ayrıntılı yaratılmış. Bu noktada hikaye ve kötü karakterlerin RE Village ile benzerlık gösterdiğini söylemem gerek. Bunu olumsuz bir fikir olarak söyleyemeyeceğim ama Kronolojik olarak oynamadığım için RE 4 tekrar aynı şeyleri oynuyormuş gibi bir tat bıraktığını söyleyebilirim.


    Yine Village gibi Avrupa'da geçtiği için hem Doğu Folklorik Yapısı, hem Gotik ve Latin/Çingene Dünyası harmanlanmış durumda. Avrupa olsun taştan olsun. Asyalı Adacığıma ayrıdır.  


    Gelelim Boss savaşlarına. Boss savaşları ne kadar çeşitli ve iki veya üç formlu olsa da pek zorlamadı diyebilirim. Diğer oyunlar biraz daha kasıntıydı sanki. 1-2 kez öldükten sonra mantığını kapmış oluyorsunuz bu oyunda. Burada küçük bir itirafta bulunayım.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunda malum Torbacı abi şeklinde bir satıcımız var. Ne vereyim abime diye arada çıkıyor.  Oradan işte 160.000 puan değerinde olan tek atımlık bir Roketatar almıştım. Bunun ise godmode seviyesinde güçlü olduğunu ise 1-2 bölüm sonra denediğimde öğrenmiştim. İşte bunu oyunun sonuna kadar sakladım ve son bossa yapıştırdım. Artık 30 saatten sonra pek sabrım kalmadı boss çözeceğim vs diye. 

     

    Silah urgrade, craft vs derken klasik RE oyunlarından aşina olduğumuz mekaniklerle ilerliyoruz. Yan görev, kontrat tarzı içerikler ile de oyun süresi uzatılmış. Özellikle hunt şeklinde geçen mini bosslu yan görevleri beğendiğimi belirtmeliyim.


    Müzik olarak Klasik Parçalar, Korku ve Gerilim unsurlarını arttıran yapımlara yer verilmiş. Akılda kalıcı bir parça var mı deseniz hatırlayamam. Üzmedi diyebilirim. 


    Son olarak oyunun Türkçe Yamasından bahsedeyim. Forumdan Sixth Sense ekibinin çıkardığı yama ile bitirdim. Genel olarak başarılı bir çeviri olmasının yanında Test konusunda gerekli önem verilmemiş gibiydi. Sakin anlarda geçen sahnelerdeki alt yazılarda kolaylıkla farkedilecek hataları maalesef kaçırmış arkadaşlar. Sağlık olsun diyelim. Onun dışında gayet başarılı bir çeviri olmuş. Ama Leon'un Taht'a oturduğu sahnedeki çeviriyi ise oldukça gereksiz buldum.


    Artık sırada 5 ve 6.oyunların Remastered sürümleri diyelim. 


    Condor One out..

  • 2 ve nispeten 3 gibi iki başarılı Remake sonrası bunun için de beklentim yüksek. Çıktığı dönem biraz oynamış, bir yerde takılınca bununla mı uğraşacağım diyerek bırakmıştım.Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

  • Mr. Scott Kennedy

    Çıksa da oynasak

  • Zannediyorum.. Resident evil serisinin son remake'si bu 4.oyun olacak. 5/6 remastered yaparlar anca. Village'den sonra cıkıcak oyunuda bekliyoruz tabi :)

  • Resident Evil , çzgisini bozduğu iilk oyun 7 de biraz toparladılar,Vilalge oynamadım. 2. ve 3. oyunun remakelre güzeldi.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Umarım son remake olmaz bi ihtimal code veronica x remake de gelebilir.
    5 ve 6 remake olmaz zaten uzun bir süre çünkü hala iyiler grafik olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 11 Şubat 2022; 5:1:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Village yi imkanınız varsa mutlaka oynayın hocam.7 nin devamı zaten aşağı kalır yanı yok.Atmosferi daha iyi diyebilirim hafiften Re4 ü andırıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım resident 0 1 var remake yapılması gereken bu remake e ihtiyacı yoktu ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu ilk küçük bir televizyonda PS2 de sonra PC de 3-4 defa oynadım.RE serisinde en sevdiğim oyun.Söylenenler doğruysa güzel bir REMAKE geliyor.


    It's Been A Long Time, Comrade.

  • RE4'ü zamanında bence efsane yapan şey atmosferi ve oynanışıydı. Malum omuz kamerasını ilk defa düzgün biçimde oyun dünyasına tanıtan oyundu. Köy atmosferi de o kadar başarılıydı ki Village da dahi taklit ettiler. Buna rağmen hikayesi o kadar da iyi değildi ama yine de böylesine efsane bir oyunu tekrardan remake olarak görmek çok iyi olacak. Özellikle RE serisi zaten RE7 ve RE7 ile korku temasına geri döndüğünde tekrardan şaha kalkmıştı. Village hadi neyse de RE3 ile saf aksiyona tekrardan kaymaları hiç iyi olmadı. Umarım RE4 Remake de de yine ana odak korku olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    ilk onlar yapıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geç bile kalınıldı re2 remake 2018 şubat mart gibi re 3 ise pandemide olsa nisan 2020 de çıktı mantıken re4 remake ise 2022 şubat nisan arası çıkması ve şimdiye kadar bir çok görsel görmemiz lazımdı bence Haziran yada kasım aylarında çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafonte kullanıcısına yanıt
    Yok hocam resident 0 ile 1 remaster yapıldı
    Ben remake yapılmalıydı diyorum resident 2 3 gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAPCOM kendi sitesi üzerinden geri sayaç başlattı! Geri sayaç Türkiye saatiyle 08.00'da başladı. Ve geri sayaç 21 Şubat saat 08.00 de tamamlanacak! Büyük ihtimalle RESIDENT EVIL 4 REMAKE duyurusu GELİYOR!





    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÜYÜK HABER!


    Bilgisayar korsanları, Microsoft'un Capcom'un geri sayımında JavaScript ve RAM'i hackleyerek Capcom'u alacağını keşfetti. Resident Evil 4 Remake duyurulacak ve Xbox'a özel olucak.


    Güncelleme:


    @johnnydork bunu Capcom ana bilgisayarında az önce ortaya çıkardı. %100 doğru, Resident Evil 4 Remake Xbox'a geliyor ve Capcom, Xbox Game Pass ailesine katılıyor.


    GAMER INSIDER, HDR meraklısı, NeoGaf kurucu ortağı ve fan sitesinin tam sahibi Evilore, Facebook'un Microsoft tarafından satın alınmasının gerçek olup olmadığı konusunda "Sayfa daha yeni gerçek oldu" yorumunu yaptı.

    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Chinnertwitter
    “BIG SCOOP: hackers have discovered that MICROSOFT will be acquiring Capcom by hacking the JavaScript and RAM on Capcom's countdown. Resident Evil 4 Remake will be announced and is exclusive to Xbox.”
    https://twitter.com/Chinnerdomain/status/1493291485239857154?t=bcoxoPlSgNbOgqGxrFWOAg&s=19





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 15 Şubat 2022; 1:26:33 >
  • Oyunun zaten cıkacagini biliyordukda , bu kacinci seviye abi :D adamlar damara kadar girmiş.

  • Bir diğer söylenti ise, Sony, Capcom'u alabilir. Gece gece tuhaf şeyler oluyor.


    Playstation, Twitter da az önce bunu paylaşmış.

    "Mutlu... şey, biliyorsun."


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}PlayStationtwitter
    “Happy… well, you know ❤️ https://t.co/2fj2HOqDvY”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1493340082400468998?t=HIt9jeZ-B8BSOJUM1_828g&s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 15 Şubat 2022; 1:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil ile ilgili yarın saat 10.00'da teaser tadında bir şey paylaşılacak! O zaman Resident Evil 4 Remake'a kesin gözüyle bakabiliriz artık!





    "Resident Evil portalında şüpheli aktivite belirdi! Yarın T.S.İ saat 10.00'da ne olduğuna bakalım!"





    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Resident evil 2 yazıları felan var.Sanki farklı bir şey duyuracaklar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 15 Şubat 2022; 2:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt

    Hocam "portal" geçiş anlamına geliyor ya. Ve Resident Evil 2 Remake ana karakteri de Leon S. Kennedy (RE4 REMAKE ANA KARAKTERİ DE LEON) olduğu için öyle Yazılmış olabilir mi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.