TT Meşhur Aramalarına Başladı
Sen Yap Diye Geri Döndü
Turkcell Yine Görevi Değiştirdi

Bilirsiniz Bip yıldızlarında önceden hedef vardı. 100,500,750,1000+ mesaj at gibi. Sonrasında millet bu kolay şeyi programlar ve ilet yoluyla yaptığın için, bu sefer mesaj değil, farklı kişilere gönderme görevi getirdi. Şikayet gelmiş olacakki, turkcell geri adım atıp tekrardan mesaj gönderme görevine döndü. Bu sefer ise görüldü olması şartı geldi. Hiç yoktan yine iyidir(İki hattım var TT ye takılmayın)
Arayüz Yine Değişti
Yeni Tarifeler
Hangi Tarife Doğru ?
Merhabalar numara taşımak için yeni sim kartım geldi fakat sözleşme kağıdında 20+ yazıyor ilk üç ay 112 sonraki 9 ay 132 lira ama selfynin sitesinde ilk üç ay 95 sonraki 9 ay 112 lira. Ama ben ilk üç ay 95 sonraki aylar için 112 lira olan tarife için başvurmuştum. Şimdi ben tarifenin kampanyalı ücretinden yararlanamayacak mıyım ? Fazla ücret mi ödeyeceğim? Bir tarife üzerinde iki farklı ücret var(mobil müşterili değilim seçeneği seçili olsa bile. Hangisi doğru bunların şimdiden teşekkürler.
edit; Bana kodlar verildiğine göre kendim gireceğim o halde Selfy festival 20 tarife yazıp 5555 göndermek yerine(x3 112₺ x9 132₺), selfy festival tc gg/aa/yyyy 4545 (x3 95₺ x9 112₺) olarak mı göndereceğim. Kağıttaki tarifenin dışına çıkmam herhalde?

Gider Ayak Vodofone Para Çekiyor
Yeni Tarife Festival
GNC Platinum 50
Bip Yıldızları Paketi Kazanma
Düzenli olarak her hafta buradan benim gibi paketi alan var mı ? Fotoğraftaki gibi her hafta bip yıldızları paketini almak için ulaşılmak istenilen hedef artıyor. İlla zorluk çıkartacaklar d neden 1000 de sabit kalmıyorlar ki d mesaj başı ücret fln mı kazanıyorlar. Tamam her hafta koşulsuz veriyorsun ama biraz sabit kal be hocam aralık ayından beri 500 den 3000’ne çıktı böyle giderse 10.000 olur herhalde.

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 378
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar