Şimdi Ara

Resident Evil 5 Remake [PS ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dusk Golem, Resident Evil Code Veronica'nın yeniden yapımının bu yıl duyurulacağını, Resident Evil 5'in yeniden yapımının ise bu yıl duyurulmayacağını iddia etti.

nitter
    AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1)
    https://xcancel.com/i/status/2012597154825515449

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Olası bir 6. Oyun remake’inden sonra belkide en zor yeniden yapım sürecine sahip olacak bir RE oyunu bu. Çok radikal değişikliklere gidecekler mi, lore nasıl güncellenecek, aksiyon ve korku dengesi nasıl korunacak çok merak ediyorum açıkçası. Bunun üzerine co-op oynanışı koruyacaklar mı? Doğrusunu söylemek gerekirse RE Engine kaynaklı bir co-op oyununu çok merak ediyorum. Yeni RE4’ün dosyalarında co-op’a ait bir şeyler vardı ama bir sonuç çıkmadı. Sanırım capcom gizli kapıların ardında tüm bunları deniyor. Hazır ivme yakalamışken her zaman olduğu gibi serinin suyunu sıkmaya devam edecekler. Bana sorarsanız hiç sorun yok; kaliteli olduğu sürece yağdırsınlar. Bu tarz Survival Horror’ların köpeğiyiz.

Orijinal oyunun yapım süreciyle ilgili şöyle bir içerik bırakayım ayrıca.

Vishantiyoutube
    Resident Evil Hikayesi ve Arkasındaki Sır: Bölüm 8
    https://www.youtube.com/watch?v=egOxAWT6ItE&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Resident Evil 5 Remake ESRB derecelendirmesinde sızdırılmış olabilir. :)

- Listede henüz PS5'ten bahsedilmiyor.

- Zamanlama, State of Play'e (12 Şubat) yakın.

- RE2-RE4 yeniden yapımlarında DLC olarak hazine haritaları ve/veya özel anahtarlar bulunduğu için, yeniden yapımı işaret eden "oyun içi satın alımlar" içeren liste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Şubat 2026; 19:16:7 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.