Şimdi Ara

Replika ayakkabı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
29.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 8.7.2020)
Giriş
  • Nike Air Max 2015 modelini gördüm ve çok beğendim. Ama ayakkabı 480TL. Daha bugün Asics ayakkabı aldım bu yüzden çok fazla para veremem. İnternette araştırdım gittigidiyorda bile çakmaları 260TL, aliexpresste 1. Sınıf replikayı 208 liraya buldum. Kanserojen vb. olma ihtimali var midir? Satan site üzerindeki en iyi replikacılardan feedbacki de iyi ama replika olmasına rağmen 208TL. Ne diyorsunuz, alınır mı?

http://m.aliexpress.com/item/32246192267.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 28 Mart 2015; 20:21:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• ulan bende 50-60 lira vercen sandım. 250 lira ne la,ben hayatımda bir ayakkabıya 250 tl vermedim ama adam çakmasına 250 tl verip vermemeyi düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 28 Mart 2015; 20:23:50 >
  • max 80 veirim çakmaya
  • Cakma ayakkabiya 260 vermek ne lan. Orjin ayakkabı ya 110 verdim içime oturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

ulan bende 50-60 lira vercen sandım. 250 lira ne la,ben hayatımda bir ayakkabıya 250 tl vermedim ama adam çakmasına 250 tl verip vermemeyi düşünüyor

Daha yeni 169liradan 135e düşen ayakkabıyı aldım keşke biriktirip air max alsaydım

Kutusunda duruyor giymedim bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

ulan bende 50-60 lira vercen sandım. 250 lira ne la,ben hayatımda bir ayakkabıya 250 tl vermedim ama adam çakmasına 250 tl verip vermemeyi düşünüyor

Daha yeni 169liradan 135e düşen ayakkabıyı aldım keşke biriktirip air max alsaydım

adresi pmden yazıyorum

• Bir ürünün gerçeğini alacak gücünüz yoksa, elinizdeki imkanlar dahilinde orjinal bir şeyler alın. Hiç bir kıyafet size sınıf atlatamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Replika Logitech Alınır Mı?
    geçen yıl açıldı
    Reebok ayakkabı alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Bu deri ceket alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolar ucuzken mantıklıydı Air Maxler 120 Civarına geliyordu. 210 lira buna vereceğine 50 daha koy git adam akıllı model al Nike yada Adidas'tan. Çok üst düzey bir koşu ayakkabısı olmaz ama yinede güzel tasarımlı çok şık ürünler var. 250 civarına
  • vay be hayat çok mu güzel lan
  • quote:

quote:

Nerede giyeceksiniz hocam bu ayakkabıları? Günlük kullanım için biraz fazla spor ve renkli gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

quote:

quote:

Nerede giyeceksiniz hocam bu ayakkabıları? Günlük kullanım için biraz fazla spor ve renkli gibi.

Günlük kullanım için aldım, bu tarz ayakkabıları seviyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

quote:

quote:

Günlük kullanım için aldım, bu tarz ayakkabıları seviyorum.

Siz seviyorsanız sıkıntı yok. Ben Nike ve aldığınız ayakkabı için genel olarak sormuştum yani bu ayakkabı hakkında düsüncelerim kötü değil. Nike dan daha iyi duruyor ama ben normal hayatta giymem o ayrı konu... Su anki ayakkabı güzel 260 lira çakma ayakkabıya verilmez onuda söylemek isterim

• Cakma converse 40 tlden fazla vermem. Cakma almamin sebebi cakmalarin orjinalinden daha kaliteli olmasi. Nike air max goruntusu benim hic hosume gitmiyor eminim fiyati 400 kusur lira olmasaydi cogu kisinin giymeyecegi sacma bi ayakkabi modeli olurdu. Bunun cakmasida alinmaz zaten.

• çakmaya 200 lira verilir mi? git başka 2 tane orjinal ayakkabı al 100er liradan.
  • 478 TL ye orjinalini aldım. Replika filan alma. Paran yoksa alma.

• Fiyat yükselince çakam kategorisinden replikayamı geçiyo.

O fiyatı asla çakma ayakkabıya vermem.

• Biri arada geçereken +3 dü galiba benim yorum,çocuğa bildirim gitsin diye + ya basmış

Konuda yorum yok 2yil sonra bildirim geliyor.Ne yaptınız hocam alabildiniz mi bari ayakkabiyi?

• paranız yetmiyosa almayın o airmaxı aldığında fakirken zengin mi gözükecen ?

zengin olanda zaten 10 çift farklı modeller vardır

sen alacan hergün giyecen üstünüde lcw ile kombinleyecen

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Airmax fiyatına Skechers GoRun 3 almıştım Hepsiburada ayakkabi sıcak fırsatiyla, çok konforluydu ama artık eskidigini belli etmeye başladı ben de üstüne GoRun4 aldım şuan ayağımda o var

2 yıl ne çabuk geçmiş be :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 17 Mayıs 2017; 9:11:44 >
  • 250 ye replika alinirmi . 69. 79 gibi rakamlara satıyorlar kimseyi kandırmadan yazmış adamlar 1.sinif replika diye en pahalısı 109 du galiba ve şeffaf kutuda geliyo parayı vermeden görüyosun ayakkabıyı kapıda.www.superstar-airmax.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.