Binbaşı
07 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 116 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Değerli arkadaşlar,

İtalyadan CD şeklinde COD WW2 temin ettim. Oyunu kurdum ancak italya. Dilini değiştiremiyorum. CD li faklı orijine sahip oyunların dilini İngilizceye ya da varsa Türkçeye nasıl çevirebilirim? Bu mümkün değil mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Aynı konuyu genel saat tartışma başlığına açtım ancak pek bir ilgilenen olmadı. Yardımcı olabilirseniz çok seviirim.

WAINER WA 10990 saatin cronograph kalibrasyonu bozuktu, izlediğim videolar yardımı ile ayarlamayı başardım. Ancak haftanın günlerini gösteren ibre "Monday" kısmında kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Fikri olan var mıdır?

Saygılar
Selamlar.

Başlıkta ismi geçen saatin cronograph kalibrasyonu bozuktu, izlediğim videolar yardımı ile ayarlamayı başardım. Ancak haftanın günlerini gösteren ibre "Monday" kısmında kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Fikri olan var mıdır?

Saygılar
Merhabalar,

Ayıplı mal olduğunu düşündüğüm 42'' bir TV için THH sürecini başlattım. Ancak bu ürünü alırken bir kampanya mevcuttu ve ürünün bedeline istinaden artı olarak 79 lira ödediğim taktirde, 399 tl olan 22'' lik başka bir model TV yi de yanında alabiliyordum. Malın fatura içeriği aynen şu şekildedir.

42'' TV + KDV =2799 TL
22'' TV + KDV =399 TL

Ara Toplam = 3198 TL

Fatura Altı İskonto =320 TL

Genel Toplam:2878 TL

Yani Cebimden çıkan 2788 TL. Ürünün şikayet dilekçesinde, ayıplı malın bedel iadesi için 2799 TL istediğimi belirttim. MAntıksal olarak 42'' lik ürünün içinde de bir iskonta var. Oldu ya iade kazandığım taktirde 2799tl yi geri alırsam, sadece 79 lira ödeyerek 22'' bir TV almış olacağım ve sanırım bu yanlış bir talep.

Bu durumda iade talebim hangi yönde, hangi tutarda olmalıdır?
Şikayetin 'usülde hatadan' reddedilmesini istemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.
Selamlar. Elimizde yeni yapılmış bir tesisat ve 2 aylık sıfır DD NITRON CONDENS kombi mevcut.

Kombi kullanım suyu sıcaklığı dakikada bir ya da iki kere değişmekte. Sıcak su ısısında dalgalanma mevcut.

1.Kombi banyoya yaklaşık 5-6m uzaklıkta.
2.Binada hidrafor yok. Direk şebeke suyu bağlı.
3.Suyun tazziki ile ilgili bir şikayetimiz olmadı şimdiye kadar ama profeayonel rine tesisat basıncı ölçtürüp "tamam uygundur" da demedik.
4.Bahsi geçen sıkıntı evin bütün evyelerinde mevcut, mutfak, tuvalet, banyo.
5.Su sıcaklığının artması ya da düşmesi sırasında suyun debisinde gözle görülür bir değişimde yok.

Kombi kullanım suyu sıcaklığını 50c ayarlıyorum. Kombi suyu ortalama 58-60c kadar ısıtıp duruyor. Daha sonra su sıcaklığı 50c ye düştüğünde tekrar çalışmaya başlıyor. Bu aradaki 10 derecelik farkı musluk suyunda bariz şekilde hissediyorum. Şayet kombi hiç durmasa problem yok, ama durup kalkınca dalgalanma mevcut. Sıcaklığı 70c yapıp kombinin durmasını engelleyeyim, su aktığı sürece çalışsın diyorum ancak muhakkak ki bir kac kez duruyor.

Servisi aradım, tepkileri gayet lakayit. Şebeke basıncı problemi ya da iç tesisat deyip, kestirip atıyorlar.

Kombi ayatladığım su sıcaklığını 10c geçince değilde 2-3c derece geçince durup kalksa, yani daha sık çakışsa sanki bu problemi yaşamayacağım gibi. Servise bu konudan bahsedince durup kalkma dereceleri arasında 10-12c fark olur zaten normal diyor.

Bu sorunun kaynağı nedir? Nasıl bir yol izlemek lazım. Hadi kabul ettik kombide problem yok, tesisat sorunu nasıl çözeceğiz?

İnternette bahsi geçen problemlerin çoğu ısı dalgalanması ile ilgili ama kimse keain şöyle çözülür böyle sonuca gisilir dememiş, diyememişş.

Paramızla rezil olduk! Valide hanım sök şu kombiyi de bizim eski elektrikli şohbeni takıp rahat rahat banyo yapalım deyince yerin dibine geçtim.

Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
Selamlar.

Samsung Dw-fn310t bulaşık makinası 3 yılın ardından durduk yere 4E hatası (temiz su alamama) verdi. Sanıyorum ki,(emin değilim) temiz su hortumu üzerinde bulunan elektronik kontrollü Aquastop vanası bozuldu ve cihaz su alamıyor.Yani vana açılmıyor. Servis sadece gelip arıza tespiti için 45, hortum için 200tl istiyor.

Öncelikle;

1.4E hatasının başka bir nedeni olabilir mi?
2.Parçayı bulabilirsem kendim de takabilirim ancak nereden ucuza alabilirim?
3.Aquastop hortum kullanmadan direk bağlantı yapsam cihazda problem çıkar mı? (yüksek basınç gibi)
4.Konuyu doğru yere mi açtım :)?

Yardımcı olabilirseniz sevinim.
Merhabalar.

Herhangi bir sorunu olmayan, stabil çalışan 2004 model Acer Aspire 5634 laptop var önümde. Herşey normal ancak PC çalıştığı sürece hiç kesilmeyen ve susmayan bir BİP sesi mevcut. Laptopun içinide açabilirim ancak sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olmanızı rica ederim.
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır :)

Şimdiden, yardım eden ve etmeye çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Elimde iki adet HP Probook 4540s şirket bilgisayarı mevcut.

Bu PC lerden biri gayet sorunsuz ve stabil çalışıyor. Ancak diğer bilgisayar sorunlu ve format atmamız gerekiyor. Sorunlu olan bilgisayarda, daha önceden disk birleştirme yapılmış ve HP TOOLS ve HP RECOVERY bölümlerinin olduğu (G) ve (E) kısımları silinmiş. Buna bağlı olarak RECOVERY MANAGER ve F11 tuşları çalışmıyor. Bu bilgisayarı ilk haline geri döndürmek istiyorum.

Sağlıklı olan bilgisayardaki -daha önce recovery manager kullanarak sorunsuz şekilde format attım- HP TOOLS ve HP RECOVERY bölümleri varolmasına ve 18 GB dolu görünmesine rağmen disklerin içinde herhangi bir şey mevcut değil. Yani ilk aklıma gelen şeylerden biri sorunlu olan bilgisayardaki harddiski uygun şekilde kısımlara ayırarak, sorunsuz olan bilgisayardaki bölümleri buraya taşımak oldu, ancak başaramadım.

Bu bölümleri kopyalamak ve diğer bilgisayara taşımak mümkün mü? Bunu yaptıktan sonra sorunlu PC de F11 i çalıştırabilir miyiz?

Ya da;

Sorunsuz olan PC den bir recovery diski çıkarsam, Bu diski sorunlu olan PC ye format için kullanabilir miyim? İşe yarar mı?

Teşekkürler.
Merhabalar,
Evlilik arifesinde bir buzdolabı bakınıyorum. Herkesin aradığı gibi bende F/P oranı en yüksek cihazlardan birini almak için araştırma içerisindeyim. Kendime göre kritterlerim mevcut. Bunlardan bazıları;

-Samsung (Evdeki bütün eşyalar Samsung olduğundan farklı bir marka olsun istemedim)
-500 LT ve üzeri NET iç hacim(max 85 cm genişlik)
- Çift kapılı (No frost ya da derin dondurucu kısmı üstte)
-Ankastre ürünlere uyabilecek renkte gri

olması aradığım özelliklerden.

Bu doğrultuda istediğim bütün özelliklere uyan bir ürün olarak Samsung RT77SBPN buzdolabında karar kıldım. 1800 TL den başlayarak yukarı doğru giden bir fiyat listesi mevcut internette. Ancak modeli ile aradığımda ne bir kullanıcı yorumu ne bir övgü nede başka bir pozitif durumla karşılaştım. Bu fiyata bu hacimde ve A+++ olduğu iddaa edlen başka bir buzdolabı olmamasına rağmen, bu modelden çok bahsedilmiyor.

Kafam karıştı diyebilirim. Bu buzdolabında benim bilmediğim, ya da bizgisizliğimden ötürü gözden kaçırdığım birşey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar, bu ürünü tavsiye etmemesi halinde başka bir Samsung tavsiyesinde bulunursa çok sevinirim.

Teşekkürlerimi sunarım..
Hakkında
Forum İmzası:
İZMİR/KARŞIYAKA
Forum İkinci El İmzası:
Şahsi bilgilerim ve Dostlarım referansımdır!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.329
İkinci El Bölümü Mesajları: 186
Konularının görüntülenme sayısı: 12.588 (Bu ay: 224)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 556 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.