Şimdi Ara

Günde 1 lt ayran içmenin zararı olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler , her gün değil ancak haftanın 3 günü günde 1 lt ayran tüketirim bunun vücuda zararı var mı ?

EDİT : alkol değil beyler bildiğiniz yoğurttan olma ayran :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 15 Mayıs 2013; 14:37:36 >

• yok
  • Ben her gün 70lik ayran deviriyoum ara sıra kafa yapıyor ama bir zararı yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Mayıs 2013; 14:33:34 >
  • eğer trollemiyosan sütden yapılma sonuçta bişey olmaz sadece uykulu gezersin heralde
  • SEK İÇERSEN SORUN OLABİLİR.
  • İçmende sorun yokta, ayran içtikten sonra araba kullanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

eğer trollemiyosan sütden yapılma sonuçta bişey olmaz sadece uykulu gezersin heralde

Yok hocam :) tabi ki ayranın zararı yokta 1 lt tüketmenin zararı var mıdır diye sordum , uyku durumu yapmıyor bende bünye alıştı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

İçmende sorun yokta, ayran içtikten sonra araba kullanma

arabayla alakam olan zamanlar içmiyorum , kardeşim sen normal ayrandan bahsediyorsun dimi içmiyorum derken bende yoğurttan olma ayrandan bahsediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

eğer trollemiyosan sütden yapılma sonuçta bişey olmaz sadece uykulu gezersin heralde

Yok hocam :) tabi ki ayranın zararı yokta 1 lt tüketmenin zararı var mıdır diye sordum , uyku durumu yapmıyor bende bünye alıştı herhalde

yok hocam yararı bile olur heralde sadece biraz az tuzlu için böbreklere problem yaşatmasın

• dikkat et kafa yapmasın hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

yok hocam yararı bile olur heralde sadece biraz az tuzlu için böbreklere problem yaşatmasın

Hocam hazır tüketiyorum da hazır olanlarda tuz oranı %0,7 diyor herhalde böbrekleri zora sokmaz herhalde :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.