Şimdi Ara

Rent a Car dolandırıcılarının oyununa gelmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hafta önce bir haftaligina araba kiraladik. Arabamiz vardi pert oldu gecici olarak kiralamistik. Aksamustu aldik arabayi ozellikle temiz istedik ve istedigimiz saatten iki saat gec getirdiler gece karanligina temiz de gelmedi. Yine artniyet aramadik. Arabayi teslim alirken elemana dedim ki bakin arabada her yerinde cizik var tutanak dosyasina her bolgede cizikler bulunmaktadir diye not duselim sonra ugrasmayalim dedim. Yok abi sıkınti olmaz da benim sozum sozdur bana guven de bilmemne de neyse bu dosyanin uzerine arabada cizik olan bikac yeri belirtti kalemle. Geri kalanini yazmadi zaten cizik oldugu belli dedi. Neyse sozune guvendik yine de fotograf cektik arabayi uzaktan bikac poz. Simdi teslim almaya geldiler. Camurlukta cizik vardi adam diyorki dosyaya camurluga cizik atmamisim siz yapmissiniz. Kavga cikti olay buyudu. Neyse bir sekilde yolladik papaz olduk elemanlarla.
    Arkadaslar budget intercity vs. Haric lutfen kenar mahalle rent a carcisindan araba almayin. Serefsizler provizyonu da geri yatirmadi. Benim bildigim tutanaklarin uc nushasi olur biz de ticaretle ugrasiyoruz. Tek nushayla geldiler adamlar dalga gecer gibi diyoki tutanagi cekmistin onceden al iste o yeterli sana. Yani aksam aksam ayak ustu iyi bi becerdiler tabi sonu mahkemeye gider sonucta evimin onunde kamera vardi. Gecen sene de bir akrabamiz araba kiraladiktan sonra araba ayni gece calindi. Meger araba zaten calintiymis bir ton ugrastik bununla. İs yaptiginiz insanlarin kimlik bilgilerini isteyin nasil onlar sizden kimlik fotokopisi istiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuskkurt -- 9 Mart 2017; 0:16:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun,

Adamlar kendi ayağına sıkıyor, mesela ben akrabalarıma 4 kez kiralama yaptırdım, özellikle kurumsallara yönlendirdim. Uzak tuttum.

Sizin olay da çok göstere göstere olmuş hocam.

• Benim de ağzım yandı o işten. Büyük şirket bile olsa araba kiralama en son seçenek olmalı. Tabi benim şahsi fikrim.

Kurumsal olmayan biryerden golf kiralamıştık bizde şerefsiz aracın motorunu yetkili serviste yaptırtmaya kalktı bize. Araya birilerini soktuk öyle kurtulduk. Boş senede imza attırıyor çoğu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Geçmiş olsun,

Adamlar kendi ayağına sıkıyor, mesela ben akrabalarıma 4 kez kiralama yaptırdım, özellikle kurumsallara yönlendirdim. Uzak tuttum.

Sizin olay da çok göstere göstere olmuş hocam.

Hocam yuz liradan kactik bin liralik olduk cahillik iste...

• Bu Rent a Car işleri yapanların hepsi aynı mafyatik tipler. Bizde Çeşme'ye bir davete gitmek için üç günlüğüne E93 Cabrio kiralamak istedik arkadaşla. Bu tarz araçlarda genelde böyle merdiven altı yerlerde oluyor zaten. Bulduk bir yer TT Roadster vs. falan var tamam siz parayı verin araç akşamüstü sizde dedi ilk yanaşmasak etmesekte mecbur ödedik aracı vermelerini temenni ettik. Akşamüstü araç için gittik her yeri leş CLK geldi bir tane eski cabrio. E93 cabrio'yu çok yakın bir dostu almış Konya'ya memlekete gitmiş bize ne ise.

Küfür ede ede aldık aracı kullandık, sağ cam bazen kapanıyor bazen kapanmıyor araçta bolca çizik var biz yıkatınca fark ettik tabi. Pazar akşam geç döneceğimiz için Pazartesi sabahına anlaşmıştık adam aradı Pazar akşamüstü mutlaka getirmeniz lazım diye yok olmaz dedik yinede inatla aradı. Mecburen gittik teslim ettik cam bilgisi dahilindeymiş, çiziklerin bir kaçını bize kitlemeye çalışsa da karşı çıktık. O sinir stres diken üstünde istemediğimiz aracı kullanmak bile yetti asla bulaşmam bir daha böyle yerlere.

• Arabasiz kalir evde tv izlerim yine de kiralamam hic hayatımda araba kiralamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Garenta'dan 1 günlük tek yön araç kiraladım. Kayseriden alıp 8-9 saat sonra İstanbul'da teslim ettim. Aracı ilk teslim alırken telefonla aracın etrafında tur atıp video çektim, en ufak kusuruna yakınlaştım detaylıca kaydettim, içini kilometresini herşeyini video kaydına aldım. Full depo teslim aldım, full depo teslim ettim.

Provizyonum da 2 gün içinde iade edildi, hgs ücreti ayrıca e-fatura edildi.

Aracı teslim alırken mafyadan bozmalar gibi çakallık niyetleri hiç olmadı, kusur aramaya falan kesinlikle çalışmadılar, yakıt fişimi teslim ettim, görevli arkadaş beni taksi durağına kadar da bıraktı araçla. Rent a car işlerine bulaşmayı hiç sevmeyen biri olarak memnun kaldım ve hala şaşkınım.

Araç da tertemiz düşük km'li bi Fluence idi, Kayseri-İstanbul 4.7lt/100km ile geldim.

Siz siz olun asla bu kanı bozuk çakma mafyalara bulaşmayın, gidin kurumsal firmalardan kiralayın, 3 kuruş fazla verin kafanız rahat olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Geçenlerde Garenta'dan 1 günlük tek yön araç kiraladım. Kayseriden alıp 8-9 saat sonra İstanbul'da teslim ettim. Aracı ilk teslim alırken telefonla aracın etrafında tur atıp video çektim, en ufak kusuruna yakınlaştım detaylıca kaydettim, içini kilometresini herşeyini video kaydına aldım. Full depo teslim aldım, full depo teslim ettim.

Aracı teslim alırken mafyadan bozmalar gibi çakallık niyetleri hiç olmadı, kusur aramaya falan kesinlikle çalışmadılar, yakıt fişimi teslim ettim, görevli arkadaş beni taksi durağına kadar da bıraktı araçla. Rent a car işlerine bulaşmayı hiç sevmeyen biri olarak memnun kaldım ve hala şaşkınım.

Araç da tertemiz düşük km'li bi Fluence idi, Kayseri-İstanbul 4.7lt/100km ile geldim.

Siz siz olun asla bu kanı bozuk çakma mafyalara bulaşmayın, gidin kurumsal firmalardan kiralayın, 3 kuruş fazla verin kafanız rahat olsun.

Kaça kiraladınız tek yön ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Müdür.

quote:

Geçenlerde Garenta'dan 1 günlük tek yön araç kiraladım. Kayseriden alıp 8-9 saat sonra İstanbul'da teslim ettim. Aracı ilk teslim alırken telefonla aracın etrafında tur atıp video çektim, en ufak kusuruna yakınlaştım detaylıca kaydettim, içini kilometresini herşeyini video kaydına aldım. Full depo teslim aldım, full depo teslim ettim.

448TL, kurumsal firmalar içinde tek yön en ucuz firma Garenta idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 9 Mart 2017; 2:42:34 >

• Ben 1 defa kiralamak zorunda kaldim , ondada soforlu istedim , emanet malin cani burnunda oluyor

• Bende bir şey anlatmak istiyorum. Benim arkadaşımın okuldan bir arkadaşı böyle ne idüğü belirsiz bir merdiven altı yerden mafya tipli adamlardan araç kiralamış. Asker eğlencesi yaparken üst tavanı göçermişler. Alttan vursan düzelir neredeyse o dereceymiş. Ama adamlara aracı teslim ederken bunlar böyle birşey oldu demişler. Tabi adamın bir dövmediği kalmış. Hırpalamışlar felan zaten lise yıllarında olay. Bayağı korkmuşlar , adam bunlara Renault Symbol üst tavanı için 4.500 tl istemiş 1 hafta içinde. Anlayacağınız şapa oturmuşlar. Zar zor borç, kredi felan halletmişler.

Siz siz olun rent a carın yanından bile geçmeyin.

• Emanet malın canı neticesinde olurmuş, kiralamaya karşıyım o yüzden.

• quote:

quote:

quote:

Çok pahalıymış. Özel değilse neden uçak veya otobüs kullanmadınız hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok pahalıymış. Özel değilse neden uçak veya otobüs kullanmadınız hocam?

Bu en ucuzu, bazı firmalar 900TL'ye varan tek yön ücreti istedi, bazı firmalarda hiç yok tek yön olayı.

Taşındım o yüzden araç lazımdı, uçak o kadar eşyayı zaten almaz, otobüsle de çok sıkıntı olacaktı, o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım.

• valla kurumsal firmalarda bir sürü zart zurt istiyorlar saçma sapan kiralamak için

kiralanıcaksa yine en azından bılındık bır rent a carcı olmalı oyle kıyı kose yerlerden degılde
  • Kurumsal yer hariç araba kiralamayın!!

Aldığınız arabaların şasi numarası ile ruhsatını kontrol edin!!

boş senet vermeyin...

Kalitesiz hizmet çok pahalıdır. unutmayın.
  • cahilliğime verin ancak "tek yön araç kiralama" ne demek?
  • Aynısı Otopark.com And'ın yazdığı yazılarda var onlar da aynı şeyi yaşamış.

• liebermann L kullanıcısına yanıt
    araci aldigin yere degil baska yere teslim etmek.

• Kurumsal firmalardan çoğu kez araç kiraladım avis garenta budget hic bir problem yaşamadım hatta bir kere clio kiraladim bir günlük ellerinde olmadığında 3 seçenek sunmuşlardı superb ceed megane ben ceed seçmiştim 😂Kurumsal firma dışında sadece bir kere Bandırma'da arac kiraladim adam ne provizyon aldı ne depozito aldı nede senet imzalattı ücreti ödedim anahtarı aldım çıktım Arabayida sabah kapısına bırakıp anahtarı taksiciye verdim iki gun sonra İstanbul daki adresime kargo ile kiralama ücretinin faturasını göndermişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.