< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Temmuz 2024; 13:27:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karcher için köpük aparatı tavsiyesi

-
-
Paraya kıyın ve şunu alın. Bence daha iyi foam lance yok bundan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sadece Polar Blast şampuan ile çok iyi sonuç veriyor. Valet Pro gibi başka marka şampuanlarda MJJC çok daha performanslı. Akşama doğru yıkama seansım var video çekip atayım isterseniz iki foam lance ile kıyaslama amaçlıquote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Paraya kıyın ve şunu alın. Bence daha iyi foam lance yok bundan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok pahalı hocam. Oto yıkamacı olsam alırım ama arabayı 2 ayda 1 yıkayan birisiyim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mjjc mi aldınız hocam?
Şu an hali hazırda MJJC Pro V3, AutoGlym Polar Blaster, AutoBrite ve Work Stuff’ın Foam Lance’i mevcut. Ama içlerinde en başarılı bulduğum MJJCquote:
Orijinalden alıntı: MeticulousMjjc mi aldınız hocam?
Edit: Uygun fiyatlı ve orta profesyonellikte bir ürün arıyorsanız Bear Force marka köpük aparatını tavsiye ederim. Arkadaşımın Bosch marka yıkama makinesi için aldık ve gayet memnun kaldık. Şu anda Aliexpresste kargo vergi dahil 32$ gibi bir fiyata sahip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 7 Temmuz 2024; 15:48:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Arkadaşınizdaki cihazın modeli nedir bende basınçlı makina bakıyorum bosch easy auatak gördüm küçük boyutlu yer kaplamayan bunu düşünüyorum ama performansı nasıldır bilmiyorum.
Merhaba;quote:
Orijinalden alıntı: bnym97Merhaba
Arkadaşınizdaki cihazın modeli nedir bende basınçlı makina bakıyorum bosch easy auatak gördüm küçük boyutlu yer kaplamayan bunu düşünüyorum ama performansı nasıldır bilmiyorum.
Arkadaşımın kullandığı model Universal Aquatak 135, daha önce Aquatak 110 kullanma girişimimiz oldu ama maalesef 1 sene içinde elimizde patladı motoru yandı ürünün.
Eğer imkanınız varsa Karcher K4 Universal öneririm, kısa tetiğe çevirmek isterseniz aparatları çok kolay temin edilebiliyor bu konuda Bosch biraz daha zahmetli, tornacıyla uğraşmanız gerekebiliyor. Ayrıca Karcher’da yedek parça konusu da Bosch’a göre daha kolay bulunabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben karcher k5 kullanıyorum hocam.
-
amazon
BEAR FORCE Yüksek basınçlı temizleyici Snow Foam Lance köpük başlığı, 0,6 l şişe ve 1,25 ve 1,10 mm uçlar, Kärcher K serisi yüksek basınçlı temizleyiciler ile uyumluhttps://www.amazon.com.tr/BEAR-FORCE-bas%C4%B1n%C3%A7l%C4%B1-temizleyici-temizleyiciler/dp/B07FKDMRMX/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.bruFnK9dyVNYRCcVOVOrrotkgLBmX0EP_DXIUj-PElpUtEZ0XctRBi-Ms2iiQHH87ZXfB8ISsk7DDq50LhnSzWeCp6tUJRXfure852vDWezCMMliyAiToKXVsb2SqIe03i47NMXnvG72t_zob1pNjg.m5v6nKMflEsuvcHgHyTWTmTRG0lv_OmEudGXWPXS9ZE&dib_tag=se&m=A7QGLDQUI81G7&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV&qid=1720366646&s=merchant-items&sr=1-1&th=1bunu mu aldınız?
-
-
hocam galiba o tip haznesi olanlar çatlıyormuş. birisi öyle yorum yapmış temuda bakarken gördüm.
-
Karcher gibi bir ürünü uygulayabilme şansınız varken ben olsam 5 günde bir yıkardım bahçeli evim veya müstakil ev yok. Apartmanın çeşme hortumunu bağlasam yöneticiyle papaz olurum biliyorum. Mecbur jetonla benzinliklerde sürünüyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işyerimden ötürü karcher kullanabiliyorum. yoksa zamanım ve enerjim yok araba yıkamaya. sadece kuş boklarını düzenli temizliyorum bahçe hortumuyla su tutarak. gerekirse boklu bölge kadarına pril uyguluyorum sertleşmişse eğer.
-
Yeniden Merhaba;
Foam Lance önerisi için hazır yağmurlu günleri geride bırakmışken hem aracımı yıkayayım hem de sabah konusunu görmüşken bir video çekeyim dedim.
Öncelikle aracım orta kirli olduğu için Karcher K4 Universal makinem ile yıkama yaptım. Aracın kir durumuna göre K7 FC veya K2 cihaz ile yıkama yapıyorum bu sayede hem taşıması daha rahat oluyor hem de su israfının önüne geçmiş oluyorum.
Testin adil olabilmesi için Valet Pro Snow Foam Combo 2 kullandım. Her iki Foam Lance haznesine de 300 ML şampuan 700 ML su ekledim.
Makine ve teçhizatı hazırladıktan sonra yıkama makinemizin ve araç üzerindeki kir durumunu gösteren bir kare daha yakalamam gerektiğini düşünerek bir fotoğraf daha çektim
Sıra geldi en can alıcı noktaya; ilk olarak Autoglym markalı Foam Lance ile deneme yaptım, köpük ayarını en yükseğe alarak 1,5 panele uygulama yaptım:
Daha sonra ise MJJC Pro V3 Foam Lance ile deneme yaptım:
Videodan da gözükeceği üzere MJJC Köpük kıvamı konusunda traş köpüğüne en yakın kıvamı veren Foam Lance. Şimdiye kadar kullandığım en başarılı köpük aparatlarında kendisi zaten dünyaya ispatlamış olsa da benim için de birinci sırada yer almakta. Bunun haricinde Türkiye sınırları içerisinde bulunabilir olması nedeniyle ikinci sıra kesinlikle Autoglym Polar Blaster'a ait. Zira ne Auto Brite ne MJJC ne de başka herhangi bir marka bu kadar bereketli değil. Bereketliden kastım, 1 Litrelik seyreltilmiş şampuan çözeltisi MJJC ile 1 araç yıkarken AutoGlym Polar Blaster ile çok rahat 2 araç çıkartabiliyor. Bu da maliyetin düşmesine sebep oluyor. Bir diğer noktaya gelecek olursak, evet MJJC köpük kıvamı olarak daha yoğun olsa da araç üzerinde en uzun süre AutoGlym'in attığı köpük kalıyor. MJJC ile kullandığınız köpük ne olursa olsun ortalama 6-7 dakika içinde araç yüzeyinden tamamen akarak kaybolurken Autoglym ile bu süre 11-14 dakika arasında sürüyor. Bu da kullandığınız şampuanın daha fazla çalışması için ekstra zaman yaratıyor anlamına gelmekte.
Sonuç olarak; eğer uzun çalışma zamanına ihtiyaç duyan bir şampuanınız var ise AutoGlym Polar Blaster tercih edebilirsiniz. Eğer kullandığınız şampuan yoğun kıvamda daha iyi sonuç veriyorsa MJJC veya Bear Force kullanmanız daha faydalı olacaktır. Bu tamamen tüketicinin zevk ve kullandığı ürüne bağlı olarak değişen parametrelere bağlı tercih meselesidir.
Ve huzurlarınızda:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 7 Temmuz 2024; 19:52:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meticuloushocam galiba o tip haznesi olanlar çatlıyormuş. birisi öyle yorum yapmış temuda bakarken gördüm.
Bizim arkadaş yaklaşık 7 aydır kullanıyor herhangi bir çatlama vesaire yaşamadı ama doğru olabilir bir şey diyemem
-
Amazon linki verilen ürünün aynısını TEMU dan aldım. 150 lira. Vergisiyle 200'e filan geldi. Yalnız bende cihaz yok ben bahçe hortumunun ucuna takıp köpük yaparım diye almıştım nasıl olacak bilmiyorum.
-
-
Ben de Karcher'ın mobil yani şarjlı versiyonunu gözüme kestirdim. OC2 mi neydi...Performansının zayıf olacağının farkındayım ama mobilite çok önemli benim için uygun yerim olmamasından dolayı. Bakalım hayırlısı.
-
Aquatak 135 bosh marka için hangisi seçilmeli hocam aliexpresten sanırım başliklari farklı mm oynuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- siyah araba alınır mı
- renault taliant kronik sorunları
- en iyi kasko şirketi
- strial lastik kimin
- aracım park halindeyken yağ damlatıyor
- google haritalar radar
- chery fiyat listesi 2025
- dacia fiyat listesi
- seres araba hangi ülkenin
- togg renk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X