Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
382
Cevap
68
Favori
78.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam linke gitmeye çalıştığımda Dangerous File Blocked hatası veriyor

• Tahminim bir çok antivirüs programı dosyayı şüpheli olarak işaretleyince, mediafire da dosya indirmeye izin vermiyor.

Ben dosyayı başka bir dosya barındırma sitesine yükledim. Arzu edenler aşağıdaki linkten indirebilirler.

gofile.io
    Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC).zip
    https://gofile.io/d/xc6mMC
  • beyler link kırık nereden bulabiliriz yamayı bilen var mı?

• Elinize sağlık hocam... Yalnız indirme linki hata veriyor ne zaman düzeltebilirsiniz?

• BJK kullanıcısına yanıt

abicim lütfen başka sitedende yüklermisin bende hata veriyor eline sağlık bende bunu düzeltmeye çalışıyordum

Abi verdiğin file sitesi biraz sıkıntılı aşırı yükleme hatası veriyor başka bir siteden paylaşabilirmisin

• gofile linki de sıkıntılı

• Az beklerseniz akşam paylaşacağım, hem driver, hemde dosys upload sitelerine, bir kaçtane eklerim...

• tq5631 T kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 2 Kasım 2024; 14:55:14 >

key istiyor

canını yediğim linkte key istiyo be başka bi siteye upload eder misin sana zahmet

• Ana sayfadaki linki güncelledim. Hızlıca indirmek için bu linki de kullanabilirsiniz.

Zip Dosyasının Şifresi: criminal277_deftones

• Düzelttim şimdi bir bakar mısınız?

@Gwynbleidd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 2 Kasım 2024; 14:53:40 >
  • Bu arada sizin istediğiniz ve kolay indirebileceğiniz bir site varsa oraya da yükleyebilirim arkadaşlar?

• [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC)

Uzun uğraşlar sonucu yapabildim benim gibi defenderi devredışı bırakıp başka malware uygulaması açık unutan varsa bütün anti virüsleri kapasın öyle denesin mükemmel oldu tek sıkıntı şuan türkçe karakterler herhalde ama o kadarda olsun =)

• Sorun yaşayanların başından beri antivirüs programları yüzünden sorun yaşadıkları o kadar belli ki. 2024 olmuş hala antivirüs kullanan var. 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

En iyi Koruma Yazılımı Bilgisayar sahibinin bizzat kendisidir yıllardır defender hariç bir şey yok PC'de ve senelerdir Korsan oyun kurdum PC tertemiz önemli olan yol bilmek usul bilmek. [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) 

Antivirus kullanıp crackli oyun oynayanlar da ayrı komedi
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

steam oyun cracklemek için kullanılan goldberg emu açık kaynak ve kendin build edebiliyorsun hiç bir antivirüs programıda virüs olarak görmüyor. Burada çeviriyi birileri alıp editlemesin diye kullandıkları vmprotect yüzünden virüs olarak algılıyor programlar çünkü kodu okuyamıyor antivirüsler.

antivirüs değilde malwarebytes kuruluydu flashbellekten geçen bi virüs yüzünden tutuyodum pcde kalmış öyle yoksa antivirüslük bi durum yok [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) 

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.