Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
68
Favori
78.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Steam os için mi geçerli hocam?
  • Font sorunu hariç bi sıkıntı görmedim ben daha başındayım ama eline sağlık çeviren arkadaşın

• Türkçe yamanın tam sürümünü inşaALLAH bu hafta içi yayınlarlar betayı kurup girmemek için çok zor tutuyorum kendimi :))

• Avast kullanıyorsanız her oyuna giriş yaptığınızda Türkçe yama dosya uzantılarını silmemesi için devre dışı bırakmanız gerekiyor. Avast'ın garip bir biçimde virüs olarak algılayıp otomatik silmemesi için forumdan bir hocamın önerisi üzerine Rdr1 ve Türkçe yama klasörünü dışlamalara aldım ama yine de işe yaramıyor.
  • Dostum Ellerine saglik mülkemmelsin! Cabani emegini takdir ediyorum. Hakkın ödenmez.Cok teşekkürler!

• Sadece menulerdeki i harfi görünmüyor oyun içinde gayet guzle ve akıcı şekilde oynuyorum
  • PrintSalure P kullanıcısına yanıt

Neden cevap verilmedi bu yoruma?

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Verildi ki.

• hocam tahmini bu hafta içi çıkarmı acaba tam sürüm

• abazantwo A kullanıcısına yanıt

Maalesef hayır. Emin olabilirsiniz ki biz de bir an önce tam sürümü yayınlamayı istiyoruz ama bu hafta çıkması mümkün değil. En azından alt yazı fontları ve metinlerde bir sorun yok gördüğümüz kadarıyla ve oynanışa engel olacak bir şey de yok.

• Elinize Emeğinize sağlık. İban verin destek olmak istiyorum

• Mert021 M kullanıcısına yanıt

Düşünmeniz bile bizim için yeterlidir, sağ olun. LÖSEV gibi vakıflara bağış yaparsanız çok daha makbule geçecektir.

• merhaba

oyunu yarım saat oynayınca hata verip Trojan:Win32/Wacatac.A!ml virüs uyarısı verdi. Windows defender otomatik karantinaya aldı. Oyunu yeniden actığımda ingilizceydi.

insanlar zararlı taratın pcnizi yazmış forumlarda.

Yapanlara da saygısızlık yapmak istemiyorum. Çok anlamıyorum çünkü. Oyunu da çok oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin...

• mustang_88 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Güvenip güvenmemek tamamen kullanıcı olarak sizin karar vermeniz gereken bir şey, ben virüs yoktur deyince samimi gelmeyeceğinin farkındayım. Detaylı açıklamayı https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159902870 buradaki mesajdan okuyabilirsiniz ama kabaca söylemek gerekirse yamada virüs yoktur, yama dosyasının içeriğinin şifreli bir yapıya sahip olmasından kaynaklı yanlış bir uyarıdır. Windows Defender'ın ayarlarından dosyaya izin verip oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

• [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC)

Bu ne kardeşim bilgisayara trojan yükletiyorsun sakın yüklemeyin .

• emreliot E kullanıcısına yanıt

Güvenmiyorsan kullanma kardeş. Bir üstteki mesajda detaylı açıklamayı attım daha, biraz okumayı dene.

• Bu üslup ne ? milletin bilgisayarına trojan yükletiyorsun bir de üstüne yok açıklama yaptım falan yazmışsın 3 kere tarattım farklı uygulamalarla düpedüz virüs . Özelden tehdit eder gibi mesajlar atıyorsun bir de bu şekilde konuşan birine ne kadar güvenilebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreliot -- 4 Kasım 2024; 22:16:44 >

• Allah sabir versin hocam sana. Benim 1100 oyunluk steam hesabimi calmis olsan da eline saglik.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

hocam genelde daha yüklerken uyarı verirdi. Bu yama da oyunun ortasında atıp kendisi silip ingilizceye döndüğü için şaşırdım ben. Konu sahibinin açıklamalarını da okumuştum. Ama deiğim gibi oyun ortasında çat diye böyle birşey yapması şaşırttı beni.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.