Şimdi Ara

Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
68
Favori
156.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Türkçe yamayı Ubuntu üzerinde nasıl kurabiliriz? Dediklerinizin aynısını Linux'da yapıyorum ama dil değişmiyor. Windows'ta muhtemelen çalışıyordur ama dili Linux'ta nasıl değiştireceğiz?

• Anlaşılan konu sahibi bu yamanın en az 1 sene sonra çıkar demiş fazlada olabilir çünkü konu en son 6 kasımda düzenlenmiş bence uzun bir süre beklemeyin bu yamayı bu haliyle oynayın ben yamanın tam çıkacağını sanmıyorum

• Arkadaşlar yamanın mevcut haliyle oyunu bitirebilirsiniz, buna engel bir durum yok. Kendi hayatımızda olan durumlar nedeniyle yama ile bir süredir ilgilenmek için zaman ayıramadık. Ancak yama final hale ulaşacaktır, önümüzdeki süreçte projeye tekrar geçiş yapacağız. 1 yıl gibi bir süre yok yani, ki daha önceki yaptığımız projeler de epey uzun sürmedi. Şu an hayatımızda iş düzeni vs. gibi durumlar nedeni ile biraz yoğunuz.

Ancak bu projenin de diğer projeler gibi tamamlanacağından şüpheniz olmasın. Zira üzerinde uğraştığımız tek proje RDR değil, birçok proje üzerinde uğraşıyoruz.

Belirttiğim gibi, Türkçe yama şuan ki haliyle kullanılabilir ve oyun da bitirilebilir durumda. Crash veya ciddi bir hata yok. Tam sürümde muazzam bir fark olmayacak. Çevirilerde bazı farklar olur, bunun haricinde olabilecek en büyük fark kısmi font eksiklerinin çözülmesi olur. Devasa bir fark oluşmayacak yani, acelesi olan arkadaşların beklemesini gerektirecek bir durum yok.

Herkese iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 26 Aralık 2024; 4:2:12 >

• 0xDeftones kullanıcısına yanıt

ps4 portu gelecekmi

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum yamadaki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu yere attım ve oyun çalışmadı deneme yanılma yoluyla tek tek atıp açmayı denediğimde bir tek "rdr-tr-criminal-deftones.asi" dosyasını oyunun klasörüne attığımda oyun açılmıyor nasıl çözeceğim yardımcı olabilir misiniz

Orijinalden alıntı: ALFAtrKURT

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum yamadaki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu yere attım ve oyun çalışmadı deneme yanılma yoluyla tek tek atıp açmayı denediğimde bir tek "rdr-tr-criminal-deftones.asi" dosyasını oyunun klasörüne attığımda oyun açılmıyor nasıl çözeceğim yardımcı olabilir misiniz

Biraz daha kurcaladım sil yükle yaptım temiz kurdum antivirüs kapalı vs. derken en son oyunu açmak için tıkladığımda her zaman olan şey 2 saniye fare imlecinin yanında beliren kum saati ve açılan hiç bir şey yok saat 8 civarında pes ettim şu an saat 10 ve başka bir oyun oynarken birden açılıverdi ve oyun Türkçe şu an sorunsuz aç kapa yapabiliyorum sorun anlamadığım bir şekilde çözüldü yama için teşekkür ediyorumRed Dead Redemption Türkçe Yama (PC) 

• şu oyuna başka biri türkçe yama hazırlaya bilir mi acaba ? bekle bekle nere kadar şimdide askıya alınmış umut kalmadı bundan bilsem ben yapacam nasıl yapıldığını

Arkadaşım 6 aylık mı doğdunuz, ne bu sabırsızlık? Önceki mesajlarda zaten belirtmişler bu projenin tamamlanacağını, tek uğraşlarının RDR olmadığını ve yamanın mevcut hâlinin o kadar sıkıntılı olmadığını ancak hayatlarındaki sorumluluklardan ötürü tam tekmil bu projeye odaklanamadıklarını.

Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC)

Adamlar bu haberi vereli 2 hafta olmuş, askıya alınma güncellemesini belki daha bugün yapmışlar, hemen şikâyetlere, sızlanmalara başlamışsınız. Yahu ayıptır, upuzun ve bolca metin içeren bir oyuna bedavaya kaliteli bir şekilde, emek verilerek yapılmış bir çeviri bu. Ne demek “başka biri türkçe yama hazırlaya bilir mi acaba ?” Anlamadığınız, bilmediğiniz işler hakkında yorum yapıp başkasının emeğini bu kadar kolay ezmeyin, azıcık büyüyün, sabırlı olun, durumun bir ardını araştırmayı öğrenin. Oyun kıtlığına girmiş gibi böyle yorumlar yapmanız hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakaYume -- 10 Ocak 2025; 0:24:56 >

• @black coffin Açıkçası konsol tarafı ile ilgili bir planımız yok.

@BakaYume Ne yazılsa ne anlatılsa.. yani bilemedim kendini yormaktan ibaret. Yorulmaya laf anlatmaya değmez ki. Yukarıda uzunca anlatmışım, bilgi vermişim ve hatta yamanın tamamlanıp güncelleme verileceğini de belirtmişim. Oynanılabilir durumda olduğunu da belirtmişim detaylıca ama.. idrak yetisi olmayınca böyle oluyor işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 10 Ocak 2025; 16:40:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 12 Ocak 2025; 23:20:40 >

Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • Solariz08 S kullanıcısına yanıt
    Lükse bak mis gibi el çevirisi var başka birisi çevirebilir mi diyorsun
    Gerçekten pes diyorum bu pişkinliğin kaçıncı seviyesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yamayla 10 12 saattir falan oyunu oynuyorum. Sadece yükleme ekranlarında falan İ yerine boşluk oluyor. Ama normal konuşma çevirilerinde hiç sıkıntı ile karşılaşmadım. Elinize emeğinize sağlık. (Oyun çok rahat oynanabilir durumda. Kasperky var ben de hiç problem yaşamadım yamayla alakalı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HB4sri -- 21 Ocak 2025; 17:57:23 >

Wine yapılandırmasını (winecfg) açıp Kitaplıklar sekmesinden "dinput8" yazıp ekleyiniz, GTA5 yamasını bu şekilde mac mini m4'de crossover ile çalıştırdım.

• Ellerinize sağlık yama şuan gayet yeterli herkesçe oynanabilir durumda olduğunu düşünüyorum çok ufak şekilde güncelleyip diğer yapmak istediğiniz yamalara geçebilirsiniz bence sabırsızlıkta takip etmekteyim artık sizleri  

Oyun başta sona çevrili mi şu anda? Milletin beklediği tam sürüm ne için?

@BlackLead Beta veya tam sürüm diye bir şey yok, dolayısıyla kimsenin bir şey beklemesine de gerek yok. Yıllar önce Xenia için yaptığımız yamanın PC'ye uyarlanmış hâli olduğundan bütün oyun baştan sona çevrilidir.

@Cnt84 Yamayı başka platformlara uyarlamak gibi bir çalışmamız olmayacaktır.

NOT: Yama yarım olduğundan dolayı ilk kez deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solariz08 -- 15 Şubat 2025; 23:0:47 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.