Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (637. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam satan 2 tane satıcı var. İkiside güvenilir gözüküyor. Sadece hikaye modu aktif yazıyor ki benim amacım online değildi zaten..

O zaman büyük ihtimalle çalıntı hesaplar bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.N.I.P.E.R

hocam satan 2 tane satıcı var. İkiside güvenilir gözüküyor. Sadece hikaye modu aktif yazıyor ki benim amacım online değildi zaten..

O zaman büyük ihtimalle çalıntı hesaplar bunlar..
    tabikide öyle. garantisi yok. adam allah bilir kaç kişiye satıyor bunu. bir gün oyuna girersin hesap banlanmıştır. rockstar bu işlere daha sıkı bakıyor diye biliyorum ben ama son karar senin
  • İyi forumlar arkadaşlar platiru dan oyunu alıp sorunsuz oynayan var mı? oyun 2 dolar civarı ve bayağı referanslı satıcılar var ne diyorsunuz? gecen gün 1.5 dolara resident evil 3 aldım sorunsuz 3 kere oyunu bitirdim ama rdr 2 de durumlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 30 Haziran 2020; 18:19:8 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Malesef yağmadı akşam biraz daha gezinicem :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARTHUR REİS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profeson kullanıcısına yanıt
    Saf adamdı reis içinde kötülük yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19A4F5308

Oyunda bir kere yağmur yağmadı. Merakla bekliyorum ayarıda yok :)
    Nasıl yağmadı :)

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Vahşi batıda böyle saftirikler fazla barınamaz. Banker Bülo'daki gibi iyi niyetli ama çok saf bir abimizdi Arthur.

Ama Dutch reyiz öyle mi, lider gibi lider. Tam bir fikir adamı. Ben değil biz diyebilen mert bit adamdı. Kıvrak zekasıyla çetesini hep ayakta tuttu.

Umarım Rdr3'te baş karakter olarak genç Dutch van der Linde'yi görürüz. Çeteyi kuruşunu falan.

• RTX 2070 MAXQ ile oynayan yok mu? Ya da RTX2060 veya RTX2060S güzel bir ayar yapıp daha bakmak istemiyorum.

Ayarı kısınca acaba neler kaybediyorum diyip 30 fps e talim bir şekilde oynamak istiyorum ama akıcı oynamak gerek bence bu oyunu.
  • İnternetim biraz sıkıntılı oyunu finallerimden sonra satın alıp oynamak istiyorum ama 100 gb bir oyunu indirmem 2 3 günü buluyor.Oyun dosyalarını torrentten indirsem daha sonra normal satın alsam çalışır mı oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajajya -- 1 Temmuz 2020; 0:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnInvited_Guest

RTX 2070 MAXQ ile oynayan yok mu? Ya da RTX2060 veya RTX2060S güzel bir ayar yapıp daha bakmak istemiyorum.

Ayarı kısınca acaba neler kaybediyorum diyip 30 fps e talim bir şekilde oynamak istiyorum ama akıcı oynamak gerek bence bu oyunu.
    Kesinlikle akıcı oynamak lazım 2070 super sahibiyim ultra da herşey Rs ayarını 1.250 yapınca yer yer 40fps nin altına düşüyor ve göz yoruyor ama rs ayarını off yapınca 80 90 fpsi geçiyor bu sefer de netlik biraz olsun düşüyor tam ayarı tutturamadim malesef

• Hocam benim ki 2070 maxq :) Senin ki 2 boy büyük gelir bana 😅

Benim dengim 2060 veya 2060s :)

Rs e gerek duymuyorum ekran 4K zaten çözünürlüğü 2560*1600 yapıyorum. 30 35 felan oluyor o çözünürlükte bir kısmı ultra bir kısmı high da.

Ben de çözemedim valla ama çözünürlük hepsinden daha ağır bir yük gpu ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Kesinlikle akıcı oynamak lazım 2070 super sahibiyim ultra da herşey Rs ayarını 1.250 yapınca yer yer 40fps nin altına düşüyor ve göz yoruyor ama rs ayarını off yapınca 80 90 fpsi geçiyor bu sefer de netlik biraz olsun düşüyor tam ayarı tutturamadim malesef

Alıntıları Göster
    Bu bahsettiğin 80-90 herşey ultra bide 1080p mi? 1080p de olsa mümkün değil hepsini sona çekince.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnInvited_Guest

Hocam benim ki 2070 maxq :) Senin ki 2 boy büyük gelir bana 😅

Benim dengim 2060 veya 2060s :)

Rs e gerek duymuyorum ekran 4K zaten çözünürlüğü 2560*1600 yapıyorum. 30 35 felan oluyor o çözünürlükte bir kısmı ultra bir kısmı high da.

Ben de çözemedim valla ama çözünürlük hepsinden daha ağır bir yük gpu ya.
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Şunları dene birde.

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız cihaz ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Bu bahsettiğin 80-90 herşey ultra bide 1080p mi? 1080p de olsa mümkün değil hepsini sona çekince.

Alıntıları Göster
    2k 144hz monitör de oynuyorum hocam acaba 1080p çözünürlük yapıp rs 1.500 yapsam nasıl bir sonuç alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

2k 144hz monitör de oynuyorum hocam acaba 1080p çözünürlük yapıp rs 1.500 yapsam nasıl bir sonuç alırım

Alıntıları Göster
    Verdiğim ayarlar TAA sharpening sonda ve RS 1,500 ile aldığım görüntüler bunlar.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdiğim zamanlarda paylaşmıştım.Her dakika insan ss almak istiyor

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Sizin ekran 2k mi hocam

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.