Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (638. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Sizin ekran 2k mi hocam
    1080p monitör 2k olsa rs off yapardım sanırım yada 1,25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad ile oynamayı çok tavsiye eden oldu için yeni gamepad aldım yalnız tam bi alışamadım, klavye mouse ile oynuyordum normalde. Gamepad olayına yabancıyım ilk defa kullanmaya başladım çok sıkıntı çekiyorum. Acaba ince ayar falan mı var yoksa klavye mouse daha mı iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Gamepad ile oynayan arkadaşlar ayarlarının görüntüsünü atarsa çok sevinirim.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın yalnız semaver çekirdek yapmayı unutmuş adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Gamepad ile oynamayı çok tavsiye eden oldu için yeni gamepad aldım yalnız tam bi alışamadım, klavye mouse ile oynuyordum normalde. Gamepad olayına yabancıyım ilk defa kullanmaya başladım çok sıkıntı çekiyorum. Acaba ince ayar falan mı var yoksa klavye mouse daha mı iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Gamepad ile oynayan arkadaşlar ayarlarının görüntüsünü atarsa çok sevinirim.
    Gamepad ile fps tps oynayanlara ben şaşıyorum zaten. Bana göre değil ben kırarım o kolu. Mk11 fifa haricinde gamepadi çıkarmıyorum bile klavye mouse ile oynamak varken gamepad niye anlamış değilim. Oto aim kullanıyorlar sanırım onlar yoksa nişan almak bi hayli güç.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    anlatanlara imrendim keyif çatıyım diye aldım. Araba yarısı, fifa, tekken falan gayet güzel oldu ama rdr2 de alışamadım bi nişan alamıyorum tam. Oto aim bende de açık sanırım ama bazen otomatik nişan alıyor bazen almıyor neye göre böyle oluyor anlamadım, ya ayarlardan falan bir şeyler yapmak lazım ya da tuşlara basma zamanı falan var bilemiyorum bu akşam tekrar deneyeceğim. gamepad ile oynayanların tavsiyesini bekliyorum.
  • quote:

Gamepad ile oynamayı çok tavsiye eden oldu için yeni gamepad aldım yalnız tam bi alışamadım, klavye mouse ile oynuyordum normalde. Gamepad olayına yabancıyım ilk defa kullanmaya başladım çok sıkıntı çekiyorum. Acaba ince ayar falan mı var yoksa klavye mouse daha mı iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Gamepad ile oynayan arkadaşlar ayarlarının görüntüsünü atarsa çok sevinirim.
    alışkanlık meselesi hocam. konsol sahipleri doğal olarak sıkıntı çekmiyor ve rdr2 oynarken mesela ben koltuğu çekiyorum ekranın önüne, arkama yaslanıp öyle oynuyorum. klavye mouse 'la oynamaya kalkarsam bir süre sonra ellerim, kollarım ağrıyor, sırtım ağrıyor. bu zamana kadar ps1 den ps4'e kadar tüm konsollara sahip oldum yıllardır. onların da verdiği bir alışkanlık var sanırım.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ayarlarla ilgisi yok mu yani? Mesela bu oto aim her zaman olmuyor bende. Rica etsem ayarlarınızın görüntüsünü atar mısınız?
  • Arkdaşlar ilk rdr 1'mi oynanmalı bu hikaye daha öncesini anlatıyor diye biliyorum ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunun optimizasyonu çok kötü olması bir yana üstüne Nvidia kartlarda daha kötü çalışıyor 2070s rx5700 ile aynı performansı veriyor bakın aynı diyorum geçtiği yer yok rx 5700 1-2fps daha önde. Bende ryzen 5 3600 rx 5700 ile ultra costum ayarlarda 2560x1440'da 60fps üstü oynuyorum yer yer 55'e düştüğü oluyor ancak genel ortalama 65 fps.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androge0s

oyunun optimizasyonu çok kötü olması bir yana üstüne Nvidia kartlarda daha kötü çalışıyor 2070s rx5700 ile aynı performansı veriyor bakın aynı diyorum geçtiği yer yok rx 5700 1-2fps daha önde. Bende ryzen 5 3600 rx 5700 ile ultra costum ayarlarda 2560x1440'da 60fps üstü oynuyorum yer yer 55'e düştüğü oluyor ancak genel ortalama 65 fps.
    Evet hocam malesef öyleymiş bende yeni deneyim ettim bunu normalde çok rahat çalışması gerekiyor ama saçma bir şekilde kasıntı yaratıyor deneme yanılma ile yapacağım artık en azından yama gelene kadar hazır olsun

• Hub optimizated ayarları deneyin 2k ve üstü ekranınız varsa herhangi bir problem olmaz, 1080p kullanıyorsanız rs'yi 1.25-1.5 yapın ve Nvidia kontrol panelinden keskinliği arttırın. Eminim bu ayarlarda benim aldığım sonucu belki daha iyisini alırsınız.

• quote:

Hub optimizated ayarları deneyin 2k ve üstü ekranınız varsa herhangi bir problem olmaz, 1080p kullanıyorsanız rs'yi 1.25-1.5 yapın ve Nvidia kontrol panelinden keskinliği arttırın. Eminim bu ayarlarda benim aldığım sonucu belki daha iyisini alırsınız.
    2k monitör kullanıyorum hocam dediğiniz ayarları kullanayım birde sizde sonuç nasıl ?

• Dediğim gibi bende 5700 ve 3600 ile stabil olmasada 60fps alıyorum. Yer yer 75-80'i görüyor bu haritaya bağlı ya da 55'e kadar da düşebiliyor. Benim monitörüm 1080p ancak amd adrenalin'den virtual resolution açarak oyunu sanal olarak 2560x1440'da çalıştırıyorum aksi halde taa'dan dolayı 1080pde görüntü çok bulanık oluyor. 1080p'de aynı ayarlarda ise 85-90 yer yer 100'ü de çok rahat görüyordu sistem ancak görüntü katlanılamayacak derecede kötü oluyor. Diğer bir çözüm de rs ancak benim yaptığım testlerde rs fps'i daha çok düşürüyor ve görüntüyü sanal 2k kadar da düzeltmiyor. Bu arada hub optimizated ayarların yanınsa taa'yı high ve taa sharpness'ı da fulledim, bana bu şekilde daha iyi gözüktü görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 1 Temmuz 2020; 14:7:50 >
  • quote:

Dediğim gibi bende 5700 ve 3600 ile stabil olmasada 60fps alıyorum. Yer yer 75-80'i görüyor bu haritaya bağlı ya da 55'e kadar da düşebiliyor. Benim monitörüm 1080p ancak amd adrenalin'den virtual resolution açarak oyunu sanal olarak 2560x1440'da çalıştırıyorum aksi halde taa'dan dolayı 1080pde görüntü çok bulanık oluyor. 1080p'de aynı ayarlarda ise 85-90 yer yer 100'ü de çok rahat görüyordu sistem ancak görüntü katlanılamayacak derecede kötü oluyor. Diğer bir çözüm de rs ancak benim yaptığım testlerde rs fps'i daha çok düşürüyor ve görüntüyü sanal 2k kadar da düzeltmiyor. Bu arada hub optimizated ayarların yanınsa taa'yı high ve taa sharpness'ı da fulledim, bana bu şekilde daha iyi gözüktü görüntü.
    Vsr çözümlemeyle 1440p sağlıklı bulmadım açıkcası 5 6 yorum öncesinde hub final olanı kullanıyorum 1080p taa sharpening sona çektim rs 1,500 olarak gayet net cam gibi görüntü alıyorum dediğin gibi bulanıklık yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Vsr çözümlemeyle 1440p sağlıklı bulmadım açıkcası 5 6 yorum öncesinde hub final olanı kullanıyorum 1080p taa sharpening sona çektim rs 1,500 olarak gayet net cam gibi görüntü alıyorum dediğin gibi bulanıklık yaşamadım.

Alıntıları Göster
    Bende bu şekilde en iyi sonuçları aldım rs evet bulanıklığı azaltıyor ancak detay seviyesini geri getirmiyor gibi geldi tabii 2.5 yapmadıysanız :d onu da kaldıracak ekran kartı yok piyasada. Zaten sorun taa'nın 1080p'de düzgün çalışmaması ekran kartı oyunu 1440p renderlayınca oyunda sorunsuz şekilde çalışıyor. Şimdi oyuna girip birkaç görsel paylaşayım, dilerseniz sizde aynısını yapın hem böylece ufak bir beyin fırtınası ve karşılaştırma yapmış oluruz :)

• quote:

Boşuna almışsın. Bende de wireless gamepad var ama hiç bir zaman klavye-mouse un yerini tutmaz.
  • Androge0s kullanıcısına yanıt
    amd de olan virtual resolution karşılığı nvidia da dsr mi oluyor? 1080p monitörü 2k nasıl yapabilirim ben nvidia için?
  • quote:

Bende bu şekilde en iyi sonuçları aldım rs evet bulanıklığı azaltıyor ancak detay seviyesini geri getirmiyor gibi geldi tabii 2.5 yapmadıysanız :d onu da kaldıracak ekran kartı yok piyasada. Zaten sorun taa'nın 1080p'de düzgün çalışmaması ekran kartı oyunu 1440p renderlayınca oyunda sorunsuz şekilde çalışıyor. Şimdi oyuna girip birkaç görsel paylaşayım, dilerseniz sizde aynısını yapın hem böylece ufak bir beyin fırtınası ve karşılaştırma yapmış oluruz :)

Alıntıları Göster
    İllaki yapılır lakin 1080p monitör de 1440p çözümleme ile arads pikselleri saydığım zamanda oluyor sağlıklı değil gibi geldi bana monitörün haddinden fazlasını vermeye çalışması. Yoksa dikkat etmezsen görüntü güzel fena değil lakin birde vsr ile 1440p çözümleme var birde direk 1440p ayar var hangisi daha sağlıklı?

Ayrıca zaten çok detaylı bir oyundan tam olarak beklentiniz nedir :) yapraklarını damarlarını saymak ne bilim yerde gezen börtü böceği izlemek filan mı :) bence bu kadar takıntılı olmanın manası yok diye düşünüyorum.

İlla ben çok detaylı oynamak istiyorum diyorsanız çekeceksiniz en full e kart ne kadar dayanırsa artık 30 fps bile verse yeter diyeceksiniz zaten ağır oyun 30fps te bile hissettirmiyor :) yok fps fazla olsun görüntü en ince detay olsun diyorsanız öyle bir dünya yok malesef bol şans dilerim :)

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada akşam deneyebilirim malum çalışıyoruz. Hub final ayarı rs 2.000 deneyeceğim bakalım. Gerçi 1,500 hayli hayli yetiyor.

• quote:

amd de olan virtual resolution karşılığı nvidia da dsr mi oluyor? 1080p monitörü 2k nasıl yapabilirim ben nvidia için?
    Dsr evet

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.