Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (627. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fixed a crash that could occur when launching the game on certain hardware configurations
    Fixed a crash that could occur when switching between output devices on system configurations with multiple graphics cards
    Fixed an issue that prevented the game from launching on some system configurations that used a dedicated AMD graphics card alongside an unsupported Intel integrated graphics device
    Fixed an issue that prevented the game from launching on some low-end system configurations when using DirectX 12
    Fixed an issue with a memory leak when using DirectX 12, leading to increased RAM usage and potential crashes during extended game sessions
    Fixed several random crashes that occurred during gameplay in Story Mode and Red Dead Online
    Improvements and Bug Fixes

Added command line arguments allowing the player to limit processor threads/affinity when booting the game. Using both arguments in combination may increase performance and reduce stalls on some systems when third-party applications with significant CPU usage are running in the background
    -numCores=# (number of threads, decimal value)

-setSystemProcessorAffinity=# (CPU affinity mask, decimal value)

Fixed an issue with hardware detection that caused the ‘hardware/driver check’ startup message to display incorrectly when running on some systems
    Fixed an issue with missing smoke effects on trains when the Particle Quality graphical setting was set to Ultra/High

• Bu güncelleme ile bizim kafasına göre rdr2 exited unexpectedly hatası da bitse ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncellemeden sonra blur biraz daha düzelmiş, oyun netleşmiş mi yoksa plasebo etkisi mi :)

Beni hiç rahatsız etmiyordu, amd keskinlik ayarı ile yeterli geliyordu ama o kadar yazıldı çizildi ki her güncellemeden sonra oyunun netliğine keskinliğine bakıyorum şöyle bir. Çayır çimen ağaçlar daha bir net gözüktü gözüme.
  • Güncelleme ile fps im arttı i3 9100f rx 580 4g
    100 fps civarı fena değil ayarlar yarısı high yarısı ultra
    70-80 > 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Outlaw pass 2 bitince pc için 1'i yayınlayabilirlerdi ama zor geldi arkadaşlara herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Outlaw pass 2 bitince pc için 1'i yayınlayabilirlerdi ama zor geldi arkadaşlara herhalde.
    Aynen öyle bide eskiden 200 300 level adam hile yapardi simdi 22 levelde hile yapiyor.Oyun bug dolu onu duzeltmiyorlar bizde outlas pass getirmelerini istiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlawpass 3 ne zaman gelecek bilen duyan fısltı dahi yok mu ?
  • Türkçe yama test aşamasında şuan, hazır mısınız :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Türkçe yama test aşamasında şuan, hazır mısınız :)
    Hazırız gelsin tabi, bir tur daha bitirmek için bahane olacak banada. Özellikle Dutch reyizi çok özledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu15

öncelikle herkese merhaba , rdr2 almayı düşünüyorum ama bazı kuşkularım var. i5 6600 msi gtx 1070 16gb ddr4 ram ve ssd li sistemimde 1080p de high ayarlarda 60 fps alabilir miyim ? Yoksa ayarları daha da düşürmem gerekir mi ? bir kaç video izledim ama hep 6600k ile denenmiş videolar , benim işlemciye ait emin olacağım bir video bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Oyun optimizasyon olarak başarılı değil, güncelleme ile toparlamaya çalışıyorlar. İlginç bi şekilde amd kartlar daha performanslı çalışıyor. 6600k ile islemciniz arasında uçurum yok. Sorunsuz çalışacaktır. Bazi ayarlar gereksiz fps düşürüyor mesela onları ayarladiktan sonra sorunsuz oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 11 Haziran 2020; 17:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Türkçe yama test aşamasında şuan, hazır mısınız :)
    En az 1 ayı var. Çünkü oyunu oynayarak test edecekler sonuçta ve yan görevler dahil tüm görevleri oynamaları lazım. Kelle avcılığı da var onları da oynamaları lazım. Kısaca baya uzun sürecektir.

RDR 2 göre çevirisi daha kolay ve daha az kelime içeren oyunların bile çevirisinde yanış hatırlamıyorsam çeviriler bitince test etmeleri uzun sürmüştü çeviri yapan ekiplerin.
  • Arthur

Dutch ve Arthur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Haziran 2020; 17:49:15 >

• Beyler Rdr2yi sadece offline oynayacağım nasıl daha ucuza satın alabilirim?
  • red dead redemption 2 keşke kızıl derili dlc gelse. DLC de Kızıl derili olarak oynardık.
  • arkadaşlar oyunu aldık ,
    online girdim direk ,

intro görevi vs yaptım ultimate pakette ki atı satın aldım ,

At satılan yere gittiğimde o at gözüküyor yarış atı ,

lakin ıslık çalarak cağırınca halen eski at geliyor :D nedenini cözemedim ,

ayrıca oyunda arkadaşlarımla nasıl görev yapıcaz ? onuda cözemedik boş boş geziyoruz şimdilik :D
  • Selam cümleten yamayı takip etmekten buraya bakamadık. Geçenlerde gpu yu değiştirdim rx470 4gb varken @onerol arkadaşımızın konuda yazdığı xbox one x ayarlarıyla şehir içi bölge kısımlarında 45 lere kadar fps görüyordum normal gezinirken 50-60 yer yer 70 leride gördüğüm oldu. Şimdi yeni kartta en güzel ayarları nasıl yapabiliriz? Yeni kart rx 5700xt.

Ekleme yapayım, monitör 1080p olduğu için VSR ile 1440p ayarlayıp bütün ayar msaa lar bilmem neler, ne var ne yok hepsini en sona çekerek benchmark gireyim dedim 27-30 arası fps aldım :)

Xbox one x ayarlarıyla 1080p de dx12 ile benchmark testinde ortalama 108 fps max 145 fps aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

arkadaşlar oyunu aldık ,
    online girdim direk ,

intro görevi vs yaptım ultimate pakette ki atı satın aldım ,

At satılan yere gittiğimde o at gözüküyor yarış atı ,

lakin ıslık çalarak cağırınca halen eski at geliyor :D nedenini cözemedim ,

ayrıca oyunda arkadaşlarımla nasıl görev yapıcaz ? onuda cözemedik boş boş geziyoruz şimdilik :D
    m basarsanız klavye de harita açılır. Harita da sarı renkte görünen noktalar ana görevler. Beyaz görünenler ufak.
  • hocam arkadaşlarımla nasıl yapıcam peki ?
    ben gidiyorum göreve arkadaşımla giremiyorum.
  • Güncelleme yorumlarını okumadım ama son güncellemeyle gözle görülür bir optimizasyon iyileşmesi ve fps artışı -bundan emin değilim programla bakmadım- oldu.

Oynadığım bilgisayar i7 9750h 16 gb ram ve 1650 ekran kartlı laptop. 200 küsür mblık bir güncellemeyle olabiliyormuş demek ki çoğu şey nazar değmesin gayet stabil şuan.
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.