Windows'ta tek ekran kartıyla madencilik
Arkadaşlar LHR 3080 aldım geçenlerde, gece yatarken bilgisayarı açık bırakayım kazsın sabaha kadar diyorum ama hiç bilgim yok bu konularda. Forumda bu konuyla ilgili rehber vardır illaki ama bulamadım. Binance ve TR Binance'dan hesap açtım. Şimdi ne yapmam gerek? Nereden hangi mining programını indirmeliyim, ekran kartı ayarlarım nasıl olmalı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mining yapılmış ekran kartlarının ömrü hakkında
Özellikle masaüstü bilgisayarların ekran kartları bu sıralar yoğun olarak kripto para kazanmak için kullanılıyor. Forumda bazı kullanıcıların şuna benzer mesajlarını görüyorum.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147825612
Kulaktan dolma bilgilerdense bu konunun uzmanlarına (elektrik-elektronik mühendisleri) konuyu danışmayı daha uygun gördüm.
Sizce miningte ne şartlarda çalıştığını bilinmeyen ekran kartlarının 2. el olarak alınmasında bir sakınca var mıdır? Almayı düşünen arkadaşlarımız için yol gösterici olması dileğiyle konuyu açıyorum.
Soundbar - pc bağlantısı sorunu
Philips htl2183b soundbarı pc'ye bağlı kullanıyorum. PC'nin optik çıkışını kullanıyorum çünkü 3.5mm girişi yok üründe. Soundbar ses girişini otomatik olarak PCM-OPT olarak sürekli değiştiriyor, bu değişimler sırasındada ses gidip geliyor. Çok can sıkıcı bir durum. Çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ürünün pdf'i aşağıdaki linktedir.
Maltepe civari internet kesintisi
Genel bir durummu bana ozelmi bilgi almak icin konuyu aciyorum.
https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr
Asus kampanyayı tekrarlamış arkadaşlar bilginiz olsun.
Katılım şartları için "Hüküm ve koşullar" kısmını okuyun, geçerli ürünler için ilgili linke tıklayın.
İnstagramda denk geldim. Benim zaman aralığım tutmuyor katılamıyorum ama yinede foruma bir faydamız olsun diye paylaşıyorum.
Edit: Enpara hesabı verenlerde sıkıntı olabiliyordu o yüzden başka bir hesap göndermeniz daha iyi olur, "ASUS veya ajanslarından birinin yaptığı aktarım denemesi başarısız olduğunda, ASUS yeni bir deneme yapmak zorunda değildir." diye bir ibare eklemişler yazık olmasın sonra. TL hesabı verin ben daha önce TL hesabı vermiştim, döviz hesaplarından banka kesintisi olabiliyor.
Bitcoin cüzdanı nasıl alınır?
|
Ryzen Megahertz Savaşları
Telefon tavsiyesi. Meizu x8 vs Honor 10 Lite
|
Samsung C34H890 hakkındaki görüşleriniz.
|
AMD oyun kampanyaları hakkında
|
İlgi Alanları: TV Dizileri ve Sinema
AMD Ryzen 5600X | Asus Strix X570-E | Asus Strix 3080Ti | Gskill TridentZ 3600CL15 | Noctua NH-U12A | Samsung 850 Evo 500GB | XPG SX8200 Pro 512GB | Evga 850P2 | Phanteks Evolv X | MSI MAG341CQ
|
AMD Ryzen 5600X | Asus Strix X570-E | Asus Strix 3080Ti | Gskill TridentZ 3600CL15 | Noctua NH-U12A | Samsung 850 Evo 500GB | XPG SX8200 Pro 512GB | Evga 850P2 | Phanteks Evolv X | MSI MAG341CQ
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.580
İkinci El Bölümü Mesajları: 148
Konularının görüntülenme sayısı: 85.522 (Bu ay: 566)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.681 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware