Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (626. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.362
Cevap
149
Favori
816.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Pc de klavye mouse ile oynuyorum normalde ama izlediğim videolarda oto aim alanlar var mesela tavşan kaçıyor adam at üzerinde kilitlenmiş tavşana istediği kadar kovalıyor canı isteyince vuruyor çok hoşuma gitti. Bu sadece ps de mi oluyor yoksa pc de de gamepad alsak olur mu. Çünkü kuş burmak bile eziyet oluyor mouseyle sürekli boşa mermi gidiyor bazen kuş kaçıyor ama ps de her atışın %100 oluyor anladığım kadarıyla, bilenlerin deneyimleyenlerin tavsiyelerini bekliyorum
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Kontrol kısmında bu kırmızı içine aldığım iki ayarı bu şekilde yaparsanız klavye ve fare ile oynarken hedef almak biraz daha kolaylaşıyor. Benim ayarlarda böyle değildi bugün böyle yaptım. Biraz daha kolaylaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Haziran 2020; 18:34:44 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim eve geçer geçmez deneyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar youtube da bu tarz videolar paylaşmak istiyorum. Bu nfcleri nasıl ayarlıyorlar ? Hangi mod bu bilen var mı?
    kibblzyoutube
    RED DEAD REDEMPTION 2 NPC Wars 39 (US Army vs Wapiti Indians)
    https://www.youtube.com/watch?v=tUp0Fe7Zb5A

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Arkadaşlar youtube da bu tarz videolar paylaşmak istiyorum. Bu nfcleri nasıl ayarlıyorlar ? Hangi mod bu bilen var mı?https://www.youtube.com/watch?v=tUp0Fe7Zb5A
    Hocam rockstar editor diye bir yazılımla yapıyorlar. Hatta bir kişi birinci oyunun bazı görevlerini birebir 2 oyunda yapmış. Gerçi 1 oyunu oynamadıysanız PS da filan izlemeyin derim çünkü ben izlemek gibi hata yaptım o dediğim videoları ve baya spoir yedim 1 oyunla ilgili. Görevler açısından değil hikaye açısından filan çünkü bir sahnesine direk oyunun son sahnesini yapmış.

• Arkadaşlar Rockstar Games Launcher girişte böyle bir hata alıyorum
    You have been logged out because your authentication ticket is no langer valid.Please login again to continue using the Rockstar Gamer Launcher

Login olmuyor.recaptha resimle doğruluyorum.yine bu hatayı verip dönüyor.dns değiştirdim yine olmadı ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Hocam rockstar editor diye bir yazılımla yapıyorlar. Hatta bir kişi birinci oyunun bazı görevlerini birebir 2 oyunda yapmış. Gerçi 1 oyunu oynamadıysanız PS da filan izlemeyin derim çünkü ben izlemek gibi hata yaptım o dediğim videoları ve baya spoir yedim 1 oyunla ilgili. Görevler açısından değil hikaye açısından filan çünkü bir sahnesine direk oyunun son sahnesini yapmış.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2 online de ölen Atım tekrar canlanmış. Bir göreve giderken atım öldü. Çatışma çıktı ve yere düştük. Ben kalktım yerden At da kalktı gibi hatırlıyorum ama Ata tekrar binme şansım olmadı. Adamları tek tek öldürdüm ve geri döndüm Düldül'ün yanına ve bir baktım Düldül yerde ölmüş yatıyor.

Öldürdüğüm adamlardan birinin At'ına binip göreve gittim. Görev bitti ve kamp'a döndüm ve oda ne Düldül kampta beni bekliyor.

Böyle bir şey nasıl olabilir çünkü ölen Atlar geri gelmiyor deniyordu izlediğim videolarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Haziran 2020; 19:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Alıntıları Göster
    Hocam bu rockstar editore nereden giriş yapıyoruz ? İnternetten araştırdım hiç bir şey bulamadım. GTA5 De oyun içinden giriliyordu rdr2 de de böyle mi?

Klavyaden J tuşuna basarsanız katalog açılır oradan sipariş verebilirsiniz yada marketlerden filan alabilirsiniz "horse reviver" olması lazım adı at canlandırıcı. Atınız ölünce bunu basıyorsunuz haayvana kaldırıyorsunuz. Ölüyken çok uzaklaşırsanız ölü kalır, yeniden canlanması için bir cooldown süresi var. Ayrıca seyislerde atı sigortalatabilirsiniz o zamanda cooldown süresi azalır. Fence'ten horse reviver yada special horse reviver tarifi alıp bir kere okuduktan sonra kamp ateşinde kendinizde bu itemleri craftlayabilirsiniz. Bende 42 altınlık arap atı var (900'e yakın altın olunca nereye harcayacağını bilemiyorsun) o ölünce ölü kalırsa her seferinde 42 altınmı bayılacağız hocam yapma, yanlış anlamışsın sen olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Klavyaden J tuşuna basarsanız katalog açılır oradan sipariş verebilirsiniz yada marketlerden filan alabilirsiniz "horse reviver" olması lazım adı at canlandırıcı. Atınız ölünce bunu basıyorsunuz haayvana kaldırıyorsunuz. Ölüyken çok uzaklaşırsanız ölü kalır, yeniden canlanması için bir cooldown süresi var. Ayrıca seyislerde atı sigortalatabilirsiniz o zamanda cooldown süresi azalır. Fence'ten horse reviver yada special horse reviver tarifi alıp bir kere okuduktan sonra kamp ateşinde kendinizde bu itemleri craftlayabilirsiniz. Bende 42 altınlık arap atı var (900'e yakın altın olunca nereye harcayacağını bilemiyorsun) o ölünce ölü kalırsa her seferinde 42 altınmı bayılacağız hocam yapma, yanlış anlamışsın sen olayı.
    Hocam o dediklerinizi zaten öğrendim orada sorun yok. At canlandırmayı biliyorum zaten. Daha önce atım bir tepeden düşünce ölmüş ve canlandırma eşyası ile canlandırmıştım.

Bu yaşadığım olayda ise durum farklı gerçekleşti. Çatışma bitince Atın yanına gittim. Yerde yatıyor boylu boyunca. Dedim canlandırayım gerekli eşyayı kullanıp ama kullandırtmadı oyun. Basman gereken tuş harfi çıkmadı ekranda yani canlandıramadım. At anlayacağınız tamamen ölmüş. Yoksa kalkıp başka Ata binip göreve gitmezdim. Gittim başka göreve. O görevi bitirince kamp alanına döndüm ve ölmüş olan siyah renk Atım (Düldül) kamp alanında duruyor.

Ölen at geri gelir online modda

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Ölen at geri gelir online modda
    Geri gelir ama kendi kendine değil. Nasıl geleceği ile ilgili bir arkadaş cevap yazmıştı. Youtube videolarında da söyleniyor. Ama benim olayda ben hiçbir yapmadan ölen Atım geri geldi. Belli ki bug oldu ve o sayede geri geldi.
    Hızlı seyahat yapınca da kendi kendine gelir. Görev tamamlayınca spawn olunca da gelir. Ahıra girip çıkınca da gelir.

• öncelikle herkese merhaba , rdr2 almayı düşünüyorum ama bazı kuşkularım var. i5 6600 msi gtx 1070 16gb ddr4 ram ve ssd li sistemimde 1080p de high ayarlarda 60 fps alabilir miyim ? Yoksa ayarları daha da düşürmem gerekir mi ? bir kaç video izledim ama hep 6600k ile denenmiş videolar , benim işlemciye ait emin olacağım bir video bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu15 -- 8 Haziran 2020; 17:36:40 >
  • GTX 1660
    i5 9400F
    Benchmark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 8 Haziran 2020; 18:36:3 >

• Oyunu bitirdmi ama Arthur'un ölümü çok sarstı beni ya, Johnu 1.oyunda oynamıştım ama arthurla kalsaydık çok iyi olurdu john a geçince bir silahlarda yayvanlık var nişan alma ve sıkma da hissettim onu arthur çok daha iyi idi en iyi silahşörlerden reis, keşke yaşasaydı çok kral adamdı Dutch,micah gibi şerefsizler yüzünden babayiğit harcandı gidip Abigail ve john u tek başına sadie ile kurtarması bile babayiğit olduğunu gösteriyor, kefaretin bedelini ödedi john u kurtararak kurban verdik, müziklerine ayrı hastayım gerçekten çok ücüzü oldu oyun john a geçince arthur u hep aradı gözlerim bi yolu olsa keşke alternative mission çıksa mod olarak arthuru kurtarsak herkese bu oyunu tavsiye ediyorum, herkese!
    PeopleCanFly23youtube
    Red Dead Redemption 2 Official Soundtrack - Cruel, Cruel World (ending music) | HD (With Visualizer)
    https://www.youtube.com/watch?v=Lh1gCHfYeQw&list=RDLh1gCHfYeQw&index=1

Arthur Morganyoutube
    Red Dead Redemption 2 Official Soundtrack - May I, Unshaken (High)
    https://www.youtube.com/watch?v=pTObSdocpxE&list=RDLh1gCHfYeQw&index=2

• Profeson kullanıcısına yanıt

John da öyle olması bence normal çünkü John ile başladığımız anda John pek bir koybov değildi. Ama bende oynarken keşke Arthur ile devam etseydik dedim çünkü bir anda oyunun temposu düştü. John ile oynamak son kısımlara kadar sıktı beni biraz.

Oyun çok güzel ama Athur sonrası kısımda biraz sıktı bir de ekip olarak yaptığımız görevler sayı olarak daha az olsaydı güzel olurdu. Tek tabanca oynadığımız görevleri daha çok sevdim.
  • Yamanın çıkması ve tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi diye sevindim ama yeni bir şey gelmemiş.Korona yüzünden outlaw pass 3 de ertelendi sanırım artık yeni bir şey gelsin..
  • güncellemede ne yenilikler geldi bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.