Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    R5 1600 AF + Rx 580 4g ile 45 60 arası alıyorum, xbox one x ayarları ve full hd çözünürlükte. Çok ilginç acaba bir problem mi var benim oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

hocam arkadaşlarımla nasıl yapıcam peki ?
    ben gidiyorum göreve arkadaşımla giremiyorum.
    Hocam belki aynı anda göreve gitmeniz lazımdır. Ben online da tek başıma oynuyorum ama aynı göreve giden başkalarını kendisi veriyor bana otomatik. Bir arkadaşımla oynasam daha net ve emin şekilde bu sorunuza cevap verebilirdim.

Bir kuzenim var o fiyatı düşünce alacak o sebeple şuan tek takılıyorum oyunda. Normal de aslında online oyun oynamam ama bu oyunun online kendine ait bir hikayesi olduğundan merak edip oynuyorum. Gerçi online 1 gün oynadım daha sonra girmedi.
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    çete kuracaksınız. L tuşuna basın posse kurun arkadaşınıza davet atın her görevi beraber yaparsınız.
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt

Eğer tüm atlarınız semerliyse o zaman "make active" seçeneğini seçmeniz lazım. Tek bir atınız semerliyse otomatik olarak onu aktive ediyor.
  • yahu dostlar o kadar zor, karmaşık bir şekilde grafik ayarlarımı bir şekil raya oturtmuş ve memnundum, ama birkaç defa oyuna girerken nvidia güncellemesi yap vs diyordu, ilk çıktığında yapmamıştım ama hadi bugün yapayım dedim yaptığıma bin pişman oldum tüm ayarlarım gitti, çok kötü bir grafik ayarı geldi oyuna, tüm tadımı kaçırdı, sizde de aynı durum var mı? sanmıyorum ama benim aynı eski grafik ayarlarımı yine karıştıra karıştıra bulmaktan başka düzeltmek için bir çarem var mı acaba?

off ya ne güzel 30 fps ile orta şeker gidiyorduk, tüm zevkim bozuldu
  • RDR2'de deneme şansım olmadı ama son driver fifa oynarken bile oyundan atmamasına rağmen sık sık masaüstüne atıyordu her 5 dakikada bir fareyle oyun ekranına tıklamam gerekiyordu o yüzden ddu ile kaldırıp bir önceki sürücüyü kurdum
  • Konsol portu olduğu için öyle bir gta V kadar optimize edilmemiş bende ps4 pro var rtx 2070li bilgisayar ikisinde de yüklü kolsolda daha hoş duruyor oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Temporal anti aliasing yüzünden sanırım hocam, oyunu 2k ve üstüne scale edince inanılmaz fark ediyor fakat bu kez fps diplerde

Ben eldeki donanım ile deneyim edemem ama ileride mod desteği açılırsa neler neler görürüz kim bilir

• TR yama konusu neden incelemeye alındı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

TR yama konusu neden incelemeye alındı?
    Sanırım çok fazla o başlıkta olmaması gereken yazışmalar var bir de ben baktım da bazı sayfalarda sadece 2 mesaj var. Belli ki sayfada bir sıkıntı var ve düzeltmek için sayfayı incelemeye almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Haziran 2020; 10:24:46 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Farklı bir neden var gibi

• quote:

Farklı bir neden var gibi
    Derken konuya cvp geldi alakaaız kişiler uzaklaştırılmış.

• quote:

Derken konuya cvp geldi alakaaız kişiler uzaklaştırılmış.

Alıntıları Göster
    İyi yapmışlar ama başlıkta sıkıntı var onuda düzeltirlerse iyi olur. Bu arada biri story mod için 35 TL verip aldım diyor. Yamayı bekliyormuş. Yama çıkana kadar tahminen aldığı hesap uçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

İyi yapmışlar ama başlıkta sıkıntı var onuda düzeltirlerse iyi olur. Bu arada biri story mod için 35 TL verip aldım diyor. Yamayı bekliyormuş. Yama çıkana kadar tahminen aldığı hesap uçar.

Alıntıları Göster
    Uçarsa bidaha alır mantık öyle işler onlarda napalım :)

• Arkadşalar merhaba acil ve önemli bir sorunum var.. Bilgisi olan üstadlarım cevaplarsa çok sevinirim. Ps4 te kardeşlik yapıp rdd2 normal sürümünü satın aldık ve online bölümde karkaterimi kastım. Fakat kardeşlikte sorun çıktı ve rdd2 yi kendim satın almaya karar verdim. Şimdi sorun şu benim hesabımı kastığım oyun sürümü special edition du..Fakat ben şuan indirimde olduğu için ultimate edition almak istiyorum.. Karakterim silinir mi yada farklı bir sorun yaşarmıyım cevap verirseniz çok mutlu olurum. İndirim yarın bitiyor. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • Epic temmuzda bedava vericek falan diyo acaba doğru mu ?
    Ben vermez diye düşünüyorum daha pc ye çıkalı 1 yıl bile olmadı

• Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    İmkansız anca ustunden 7 sene geçince belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyundan atma problemini düzelttiler mi arkadaşlar ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam 200 - 250 saat civarı bir online oynamışlığım var. Toplamda oyun içerisinde 3 veya 4 kere atmıştır. Kimisi sürekli atıyor diyor fakat benim başıma hiç gelmedi umarım bundan sonra da gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.