NVRLA.exe GeForce Experience yüksek CPU kullanımı
Az önce farkettim, sistem boştayken NVRLA.exe CPU kullanımı oldukça yüksek görünüyordu, nvidia forumlarında 1 ay önce bu konu hakkında başlık açılmış ve GeForce Experience için hotfix yayınlanmış. Kurduktan sonra düzeldi.
GeForce Experience 3.23.1.8
Ekran kartı harici soğutma önerisi?
Asus GTX 1070 DUAL OC model ekran kartım var, yükte 80 dereceyi geçmese de sürekli 80'lerde gezmesi rahatsız ediyor. Fanlar custom curve olarak ayarlı. Defaulta alırsam 81 ~ 85'i görebiliyor. Bu sebeple ekran kartına dokunmadan harici soğutma çözümlerini araştırıyorum.
İlk seçenek, en çok kullanılan çözüm olan kasa altına ekran kartına hava verecek şekilde fan yerleştirmek.
Örnek:
İkinci seçenek, ülkemizde yaygın olarak kullanılmasa da PCI Fan ile ekran kartına hava vermek.
Örnek:
Üçüncü seçenek, Yine PCI olarak takılan blower fanlar ya da havayı dışarı verecek şekilde en alta egzoz fan takmak. Amaç kasanın alt tarafında sıkışan sıcak havayı atmak deniliyor.
Örnek;
Kasada ses kartı ve tv kartı olduğundan dolayı en alta fan yerleştiremiyorum kesinlikle. PCI fan seçenekleri ülkemizde yaygın değil, yurtdışından getirtmek gerekiyor ancak işe yaramıyorsa zaman ve para kaybı olacaktır. Bu seçeneklerden birini kullanıp başarılı olan var mı?
Klimadan buz gelmesi?
|
|
Samsung C24Fg73 monitör ekran yanığı.
Sürgülü PVC kapı su tahliye sorunu
Dükkanım sayfası hataları
|
Apple - Hepsiburada - Ereyon - Genpa rezillik dörtgeni
|
Hepsiburadadan alınan sorunlu Iphone 7 ne yapmalıyız?
|
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.543
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 44.713 (Bu ay: 354)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 445 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun