Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkür ederim. Korkuyordum mouse ile at sürmekten. Rockstar akıl etmiş bunu çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle inanılmaz detayları olan bir oyun mutlaka düzelir

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Ben de tam ortaya çektim çubuğu ve DX12'e aldım. İşlemcimden ötürü oluyor sanırım. Tam donduğu esnada CPU kullanımı %100'e çıkıyor 2-3 saniye boyunca sonra iniyor %80'lere.
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de. Donduğu sıra ses devam ediyor.
    i5 4690 işlemcim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Çok büyük ihtimalle darboğazdan oluyor ya. Yeni bir işlemci almak farz oldu.
    i5 4590 + Gtx 1060 6GB ve 8GB ram ile gözüme gayet hoş gelecek şekilde oynayabiliyorum. Sadece uzak mesafe detaylarından bariz şekilde kısmam gerekiyor. Bu şekilde oynamak benim için yeterli ancak şu 3-4 saniyelik donmaların sebebi bence oyunla alakalı. Dükkana girip kataloğa bakarken bile 3-4 saniyelik takılmalar oluyor. Sebebini bilen varsa yazsın lütfen.

Bu arada oyunu kapatınca bi patch indirdi. Ne içindi acaba merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spontaneously

Arkadaşlar donma probleminin sıklığı büyük ölçüde azaldı. Ekran görüntüsünde de gördüğünüz üzere FPS'im 60 bandında geziyor. Ama hala birkaç dakikada bir oyun tamamen donuyor (bu sırada sesler susmuyor, arkadan devam ediyor) ve 3-4 saniye sonra tekrar eski haline geliyor oyun. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

GTX 1070 ve i5 6600 kullanıyorum.
    Grafik işlemciniz %98 ekran görüntüsünde. %100 yaptığı anlarda donuyor demek ki? Kısın bazı ayarları.

• psychomantis kullanıcısına yanıt
    Ben de oyundan dolayı olmasını umuyorum ancak işlemcilerimizin yetersiz kalıyor olma ihtimali de çok yüksek. 3-4 saniyelik donmalar yeri gelince çok keyif kaçırır.
  • Orta ayarlarda şu an. Daha da düşürdüğümde de yine aynı takılmaları yaşıyorum.
    İşin garibi çatışmalarda ve hareketli sahnelerde olmuyor. İşlemciye yük bindirecek anlarda da olmuyor. Genelde sakin anlarda oluyor bu sorun. Bakalım kapatırken indirdiği patch işe yarar belki. Yarı bakarım artık.

Arkadaşlar şöyle bir şey buldum. Çok garip ama işe yaramış bulan arkadaşta. Kendisi de bizden birisi sanırım =)
    https://www.reddit.com/r/PCRedDead/comments/ds3kk4/stutter_freeze_temporal_fix_red_dead_redemption_2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 5 Kasım 2019; 23:51:11 >
  • Ulan şöle güzel oyunlar neden optimizasyon sorunu olur anlamıyorum rtx-2080-ti bile 4kda 60 alamamış

• quote:

Orta ayarlarda şu an. Daha da düşürdüğümde de yine aynı takılmaları yaşıyorum.
    O zaman sorun işlemci hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Grafik işlemciniz %98 ekran görüntüsünde. %100 yaptığı anlarda donuyor demek ki? Kısın bazı ayarları.

Alıntıları Göster
    GPU'nun oyunda %98 civarı olması istenmez mi zaten? Öyle biliyorum.
  • psychomantis kullanıcısına yanıt
    83 MB'lık güncellemeden mi bahsediyorsunuz? Yoksa yeni mi geldi?
  • quote:

Orta ayarlarda şu an. Daha da düşürdüğümde de yine aynı takılmaları yaşıyorum.
    konuda daha önce yazıldığı gibi i5lerin tümü bu şekilde. antivirüs programınız varsa kapatın, windows defenderi kapatın, arkaplanda işlem yapan başka ne varsa kapatın. şuan için çözümü yok görünüyor.
    https://gtaforums.com/topic/938887-5-second-freezing-every-2-3-minutes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 5 Kasım 2019; 23:51:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

Ulan şöle güzel oyunlar neden optimizasyon sorunu olur anlamıyorum rtx-2080-ti bile 4kda 60 alamamış
    Bu oyun, güncel neslin de ötesindeydi çünkü. 2 nesil arası kalitede bir oyun. RTX kartlar zaten bana güven vermedi. 1 serisinden %30 daha hızlı, RTX: ON yapabiliyorsunuz. Gerçekten pazarlama taktiği döndürdü Nvidia bir güzel. 3 series kartlar çok baba olacak ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

daha yeni giriyorum hocam, GTX1070 ile pek umudum yok ama muhtemelen sabaha kalmaz iade talebi oluşturacam

Alıntıları Göster
    moruk çok pis ters köşe olduk

8400 oyunun içinden geçti. gpular takozladı

gtx 1080 bile 1080pde 8400'e yetişemiyor

şehirde bile 67 fps'de %80 işlemci kullanımındayım

!1!1
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Arkada çalışan her şey kapalı. Defender ve benzeri korumalar dahil. İşlemciden dolayı olduğuna emin olmaya başladım artık açıkçası. i5 9600K alsam nasıl olur?
  • quote:

Arkada çalışan her şey kapalı. Defender ve benzeri korumalar dahil. İşlemciden dolayı olduğuna emin olmaya başladım artık açıkçası. i5 9600K alsam nasıl olur?
    Yeni işlemci almak yerine patch bekleyin. Bu konu üzerinde çalışıyormuş Rockstar. 48 saat içinde mutlaka bir patch yayınlarlar.
  • Tekrar tekrar söylüyorum. Gamepad ile oynuyorsanız eğer, kesinlikle 30 FPS'e kilitleyip sonra grafiklere abanın. 60 FPS çok ama çok zor bu oyun için, hep drop olacak 50'lere, 40'lara... Kıstığınız ayarlara yazık, ekran kırıla kırıla oynayacaksınız...
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.