Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok izlenen trük filmleri listesinden adam gibi bir film yok.sinemamız yerlerde.
  • Vay be şu filmden dünyannin parasini kaldirdi şahan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün izlemek kısmet oldu. Klasik, bildiğimiz hara vere Şahan filmi. Çoğu sahnede gülemedim bile. Filmin sadece en komik sahnelerini koymuş fragmana.

• bence serının en ıyı 2.fılmı...en ıyısı bence recep ıvedık 2 ıdı

1 ve 3 ten kesınlıkle daha ıyı

bjk lı eskı futbolcu recepe dokundurma ıle hatunlar ıyıydı
  • bu fılm ıcın sınemaya gidilmez gülemedik ya evde ızleyın derrım ,

birde düğün derneği geçecekmiş ne bu ya bedavamı ızletıyorlar fılmı ?
  • Bu filme gülmeyip kendini entel sananlar cidden komiksiniz.tamam artık bayma seviyesine getiren espiriler vardı ama film genel olarak komikti hakkını verin

• Gittim güldüm geldim. 4. film bu, dördünde de ayrı güldüm, çünkü hepsinde recep ivedik karakteri var. Karaktere gülüyoruz filme değil.

Serinin şu filmi iyiydi bu filmi kötü diyenlere daha çok gülüyorum, başrol değişmiyor abi, ona gülüp buna nasıl gülmüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notreallyamcy

Bu filme gülmeyip kendini entel sananlar cidden komiksiniz.tamam artık bayma seviyesine getiren espiriler vardı ama film genel olarak komikti hakkını verin

aşağılık kompleksimi bu nedir artık sürekli böyle yorumlar görüyorum.kardeşim gülmek zorundamı insanlar bu adama.kimse entel olduğunu iddaa etmiyor bırakın artık bunları.bu adama güleni küçük görmüyorum ama sevmiyorum ne kendisini ne de mizah anlayışını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Bu filme gülmeyip kendini entel sananlar cidden komiksiniz.tamam artık bayma seviyesine getiren espiriler vardı ama film genel olarak komikti hakkını verin

aşağılık kompleksimi bu nedir artık sürekli böyle yorumlar görüyorum.kardeşim gülmek zorundamı insanlar bu adama.kimse entel olduğunu iddaa etmiyor bırakın artık bunları.bu adama güleni küçük görmüyorum ama sevmiyorum ne kendisini ne de mizah anlayışını...

Hayır aksine şu filme gülmeyenlerin çoğu aşağılık kompleksine sahip.Ben böyle basit şeylere gülmemeliyim.İnce mizahtan anlayanlar gibi olmalıyım,buna gülenlere zavallı gözüyle bakmalıyım kafasında çok acınası insan var benim sözlerim bunlara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Hayır aksine şu filme gülmeyenlerin çoğu aşağılık kompleksine sahip.Ben böyle basit şeylere gülmemeliyim.İnce mizahtan anlayanlar gibi olmalıyım,buna gülenlere zavallı gözüyle bakmalıyım kafasında çok acınası insan var benim sözlerim bunlara

senin mantığınla yaklaşırsak bizimde bu filme gülenleri aşağılamamız lazım.herkes seninle aynı beğenilere sahip değil arkadaşım bunu anla artık.recep ivedik karakterinin yaptıklarına gülen milyonlarca insandan birisin bırakta diğer milyonlar senin gibi düşünmeyiversin.

• Düğün derneğin rekorunu zorda olsa kırar diye düşünüyorum.
  • bu kadar kötü bir film görmedim.
    verdiğim 13tl haram olsun.
    ortaokul seviyesinde biri bile bu filmi çekerdi.
  • 7.5 milyonu görür bu film
  • Ilk 3 filme gore vasatti bence senaryosu 3/4 gunde yazilmis sanki.

• Hep aynı espriler, küfürden başka bişey yok beğenmedim
  • Verdiğim 22 lira zehir zikkim olsun saçma sapan bir film olmuş.

• boka osuruğa gülmemizi bekliyorlar espiri kalitesi 0 heyt höyt yapıp öküz gibi bağıran adama gülmemizimi bekliyolar peh saçmalık

• bizim insanlar niye boyle bu filmi icin gidenler var recep nedir oksuruk kufurler icin gulenler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir film.
  • Tüm zamanların en iyi ikinci..

Recep İvedik 4, rekorlara doymuyor...

Recep İvedik serisinin 4. ve son filmi 6 milyon 685 binlik gişe yaparak, tüm zamanların en çok izlenen ikinci filmi oldu.

Film, uzunca süre zirvede olan Fetih 1453'ü geçti, iki ay önce zirveye oturan 'Düğün Dernek'le farkı iyice kapattı.

İstatistiklere göre, Recep İvedik 4'ün en geç 10 gün içinde tüm zamanların en çok seyredilen filmi olması bekleniyor.

Box Office Türkiye'nin istatistiklerine göre son durum:

1) Düğün Dernek 6.823.156
    2) Recep İvedik 4 6.685.307
    3) Fetih 1453 6.572.618
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.