Bildirim
Recep İvedik 4 (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
4 nezman gelio yaw...valla canım cekti..olsa da izlesek... -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson
quote:
bu ne la!!!! gerçek mi
Kuzey güneyden sahneler onlar
ciddi bir aşk meşk dizisi değilmiydi o yav..hiç izlemedim gerçi böyle cıvık sahnele de mi varmış
Hapse girmeden önce recep ivedik çıktıktan sonra ezel gibi işte
-
Başka bir film çekilyordu sanırım Baktı İvedik tuttu tamamdır Adamda haklı şimdi 1. ve 2. filmden 500 milyon TL para çıkardı baktı tutmuş gerisinide getiriyor bakalım nasıl olacak tutarsa giderim.İyi senaryo yapmayı başırırlarsa adından söz ettirir bu sefer kötü imajıda silinir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Ekim 2011; 13:44:24 > -
Ben Türk dizisi ya da sineması fazla izleyen birisi değilim, fakat bu kadar eleştirinin nedenini anlamış değilim. Recep İvedik'i kötüleyince entellektüel mi olunuyor ? -
yeter artık -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Ben Türk dizisi ya da sineması fazla izleyen birisi değilim, fakat bu kadar eleştirinin nedenini anlamış değilim. Recep İvedik'i kötüleyince entellektüel mi olunuyor ?
Kendini öyle sananlar var herhalde Böyle şeylere şaşırmak gerek ilk defa görmüyoruz herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Ekim 2011; 13:52:05 > -
Düşsede izlesek -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Ben Türk dizisi ya da sineması fazla izleyen birisi değilim, fakat bu kadar eleştirinin nedenini anlamış değilim. Recep İvedik'i kötüleyince entellektüel mi olunuyor ?
İzleyenler zevksiz, zeka seviyesi geride tipler oluyor onlara göre. Kendileri sıradanlaşmış hollywood filmlerinden aşağısını izlemezler. Bizdeki filmleri ise oscarlık beklerler. Filmin karakteri zaten entellektüel,modern biri değil ki. Ne bu eleştiri anlamıyorum ben de. İstemeyen izlemez. Başkalarının zevkine karışma hakkını kim veriyor? Özgürlük yok bilmem ne diye yırtınırlar, sonra da insanlar kimseyi rahatsız etmeden paralarını verip izlediği filme bile laf ederler. Filmi eleştiren kişiler de hayatta çok büyük şeyler başarmış kişiler değil. Şahan'ı ve kazandığı parayı eleştirirler ama Recep İvedik'i kendileri çekmiş olmak için neler vermezlerdi
Bizdeki sinema bütçeleriyle bu kadar oluyor işte. Adamın dalı komedi zaten. Hollywood'un komedi filmleri de Recep İvedik'ten daha fazla saygı duyulması gereken yapımlar olmuyor ayrıca.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
quote:
Orijinalden alıntı: Erén
quote:
saw 7
Benimde aklıma hemen Saw serisi geldi.
:D keşke saw gbi olsa tamam saçmalık insnlarda izlyor ztn ordaki davranışlarını sokakta dışarda bir çok insandan göryoruz yeni bir arayış içine girmesi lazım
-
neden hala çıkmadı bu film -
bildiğime göre kardeşi togan gökbakar kardeşi askerde olduğu için ara vermişler çünkü 1 2 3 seri arka arka verdi ve 1 2 3 sürekli yarı yarı izliyici düştü normal yani şimdi bi anda ya rekor patlama yaşanacak yada sonu olcak görçez bakalım -
21 şubatta çıkıyor:
http://www.youtube.com/watch?v=no8Uf8rl-5g -
Anlayamadığım bir iticilik var adamda -
Ulen şimdi yine milyonlar sinemaya gidecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 19 Ocak 2014; 13:58:02 > -
http://www.boxofficeturkiye.com/
bu ne la.. 2 günde 5 milyon -
2 Haftadır o -
quote:
Orijinalden alıntı: onea54
2 Haftadır o
tağam -
quote:
http://www.boxofficeturkiye.com/
bu ne la.. 2 günde 5 milyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X