Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Tüm zamanların en iyi ikinci..

Recep İvedik 4, rekorlara doymuyor...

Recep İvedik serisinin 4. ve son filmi 6 milyon 685 binlik gişe yaparak, tüm zamanların en çok izlenen ikinci filmi oldu.

Film, uzunca süre zirvede olan Fetih 1453'ü geçti, iki ay önce zirveye oturan 'Düğün Dernek'le farkı iyice kapattı.

İstatistiklere göre, Recep İvedik 4'ün en geç 10 gün içinde tüm zamanların en çok seyredilen filmi olması bekleniyor.

Box Office Türkiye'nin istatistiklerine göre son durum:

1) Düğün Dernek 6.823.156
    2) Recep İvedik 4 6.685.307
    3) Fetih 1453 6.572.618

Düğün dernegi gecer ve tüm zamanlarin izlenme rekorunu da kırar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha izlemedim, İzleyenler niye böyle yorum yapıyor. O kadar mı kötü.
  • Türkiye de Tüm zamanların en çok izlenen Filmi

Şubat ayında gösterime giren ve ilk hafta sonu seyirci rekoru kıran "Recep İvedik 4", 6 milyon 912 bin 803 izleyiciyle en çok izlenen film rekorunu "Düğün Dernek"ten devraldı.

Şahan Gökbakar'ın başrolünü üstlendiği ve kardeşi Togan Gökbakar'ın yönettiği "Recep İvedik 4", daha önce yayınlanan ilk 3 filmin başarısının üzerine çıktı.

AA muhabirinin "Box Office Türkiye" sitesinden derlediği bilgilere göre, gösterime girdiği 21 Şubat'tan itibaren rekorlar kıran film, ilk hafta sonu 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlendi ve ilk hafta sonu izlenme rekorunu ele geçirdi. İkinci hafta sonu 1 milyon 161 bin, üçüncü hafta sonu ise 662 bin kişiyi sinemalara çeken film, ikinci ve üçüncü hafta sonu izlenme rekorunu da kaptırmadı.

7 haftadır sinemalarda izleyicisiyle buluşan film, gösterime girdiği tarihten bugüne kadar 6 milyon 912 bin 803 kişi tarafından izlenerek daha önce en çok izlenen film rekorunu 6 milyon 880 bin 917 izleyiciyle elinde bulunduran "Düğün Dernek" filminin rekorunu elinden aldı.

İlk hafta sonu 17 milyon 530 bin 953 lira hasılat elde eden film, 7 haftada 68 milyon 420 bin 442 liralık hasılatıyla 68 milyon 32 bin 508 lira gişe elde eden "Düğün Dernek"in gişe rekorunu da elde etmiş oldu.

"Düğün Dernek"in 18 haftada elde ettiği seyirci sayısını 7 haftada egale eden filmin, yıl sonuna kadar 2 milyon izleyici rakamını geçeceği tahmin ediliyor.

• Yok arkadaş, Türk halkı bu filmleri izledikçe yenisi çıkacak...
  • filmi izledim fena değil. dvdsi ne zaman çıkar bilen varmı
  • Çok iyiydi en az 10 milyonu bulmalıydı seyirci sayısı.Emeğe yazık olmuş.
  • Sinema çekimi olmayan link var mı?
  • şu an bu filmin dişe dokunur bir görüntüsü mevcut değil maalesef.
  • Malum ortamlara düşmemiş halen daha. Baya geç kaldı açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Malum ortamlara düşmemiş halen daha. Baya geç kaldı açıkcası

Daha düşmeden millet kötü kötü yorumlar yapıyor, beğenmediğini dile getiren çok. bizde izledik mi galiba beğenmiyeceğiz gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Çok iyiydi en az 10 milyonu bulmalıydı seyirci sayısı.Emeğe yazık olmuş.

• Çöptü valla yarısında uykum gelmişti, 5. çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 30 Mayıs 2014; 7:12:17 >
  • Torrent çıkmışmıdır sizce. Bulan varsa link verebilirmi
  • torrent çıkmış arkadaşlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • Dün izledim. Hayatımdan 2 saat gitti boşa. Tek bir sahnede hafif tebessüm ettim.
    Çöp demek bile az kalır bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurdum insanımın güldüğü karakter bu kadar olur
  • İzledim,hiç güzel değil hiç ama hiç beğenmedim,

1 ve 2 bundan çok çok daha güzeldi
  • torrentte sansürlü webrip var galiba, sansürsüz dvdsi çıktı mı?
  • WEBDL versiyonunu güvenle seyredebilirsiniz. Evet sansürlü ama kimsenin recebin ettiğin ağır küfürleri duyup güleceğini sanmıyorum. Aile ortamında güzelce seyrettik bu sayede.

Recep bu filmden sonra bitmiştir. Recep izci, recep boksör gibi çeşitli varyasyonları çıkması gerekir. Filmin mahalle ortamındaki sahnelerinde neredeyse filmi kapatacaktım. Sıkıldımaktan değil, nefret ettim filmden. Ada sahnelerinde birazda olsa toparladı, seyredilebilir hale geldi. Göbekli recebin taylanı yenmesi çok çok saçmaydı. Birkaç espiri hariç hiç gülmedim. Artık şahan recep ivedik hakkında yaratıcı senaryo yazamıyor. Hatta şahan TV8 deki programından sonra gözümde bitik vaziyete girmişti, bu filmdede yerin dibine battı. Seyredilirmi ? 5-6-7 çıksa yine izlenme rekorları kırar. Ama liseli ergen gençlerimizin cebindeki paraları fazlasıyla sömürmüş olur.Filmi kapattıktan sonra ne arşive eklemeye, nede bir kere daha seyretmek için saklamaya gönlüm razı olmadı.

• recep ivedik tekrardan vizyona giriyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.