Şimdi Ara

Real Madrid mi daha güçlü Bayern Münih mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki takım karşılaşsa sizce hangisi yener? Hangisi daha güçlü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Messi diyeyim de Hayg Hops gelmişken boşa gitmesin.
  • Madrid öyle böyle bir şekilde alır

• Olası bir erken eşleşme olmazsa bu yılın finali olabilir. Madrid alır

• Bayern rahat turlar. Tek maçsa belli olmaz tabii.
  • Tek maç üzerine konuşmak gerekirse Bayern disipliniyle biraz daha fazla güven veriyor açıkçası ama Madrid sürpriz olduğu için tek maç değilse şartlar eşit.
  • Münichteki kadro alternatifleri yok madridde. Ayrıca guardiola affetmez madridi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronaldinho yüzde 90 Fener'de
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Realin Bayern seviyesine cikmasi icin cok ekmek yemesi lazim. Barcelona ve Chealse gibi takimlar Bayerni sadece biraz zorlayabilirler, onlarda zorlayabilirlerse.

Bu sene Barcelona La Ligayi pek önemsemiyor, Clye odaklanmis durumdalar. Dortmund sakatliklar yüzünden ligde bekleneni veremedi, yine de Dortmund cok güclü bir takim.

Dortmund, Barcelona ve Chealse gibi takimlar varken, Realle Bayerni karsilastirmak? Real önce bu takimi gecsinde, ondan sonra dünyanin en iyi takimina es olsun?

Bu arada Real en son ne zaman Clyi kazanmisti?
  • Bu iki takım arasında Madrid bir adım önde. Ama bunlardan ayrı bu sene şampiyonlar ligini PSG alacak gibi. Ligi bitirdiler sadece CL odaklandılar. İbrahimoviç'te insanlık dışı oynuyorken. Birde kariyerine bu kupayı eklemek istiyorken PSG acımaz önüne gelene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Bu iki takım arasında Madrid bir adım önde. Ama bunlardan ayrı bu sene şampiyonlar ligini PSG alacak gibi. Ligi bitirdiler sadece CL odaklandılar. İbrahimoviç'te insanlık dışı oynuyorken. Birde kariyerine bu kupayı eklemek istiyorken PSG acımaz önüne gelene.

Neden Madrid daha önde?
  • Net soyluyorum eger city madride ciksaydi madrid elenmisti.

• gümüşhanespor daha iyi
  • %50 %50 diyorum
  • Real Madrid.

Edit : Neden Real Madrid dedim açıklıyorum , bana göre şu an dünya da ki en iyi bek ve kanat oyuncularına Real Madrid sahip ; Bale-Ronaldo hali hazırda dünyanın faal en hızlı 5 futbolcusundan biri. Orta sahada bunların yanına Modric ve Xabi Alonso gibi iki maestro ekleniyor ve ek olarak kimse sevmese de bu sene takımın en çalışkanı Di Maria da var. Bizim tek sıkıntımız Benzema'nın her vuruşunu gole çevirememesi. Kadroda ki tüm oyuncular formda , Bayern'i bu sene de geçen sene de çok izledim . Bu sene Guardiola'nın getirdiği önemli şeyler defans bütünlüğü ve topu orta sahadan hızlı çıkarma olmuş . Bana kalırsa geçen sene ki Bayern bu sene ki Bayern'den daha güçlü .

Not : Bunun konuyla ilgisi yok ama Arsenal da Mesut o penaltıyı kaçırmasa ve kalecileri kırmızı kart görmese o maçı Arsenal kesinlikle kazanırdı . Belki de şu an da olası bir şok elemeyi konuşuyorduk . Futbol maç içinde değişiyor işte , bu iki takımda maç yapsa o günün formuna göre maçın kaderi çizilir .Bu sene ki formlarını baz alarak bir karşılaştırma yapayım.

Manuel Neuer > Diego Lopez(Iker Casillas)
    Dani Carvajal > Rafinha
    Ramos,Pepe > Boateng,Dante
    Daivd Alaba > Marcelo
    Alonso,Modric > Lahm,Schweinsteiger > Schweni çok maç yapmadı ama bulunduğu sürelere göre böyle.
    Mario Götze > Angel Di Maria
    Cristiano Ronaldo > Franck Ribery
    Gareth Bale > Arjen Robben
    Mario Mandzukic > Karim Benzema.

Sırf bu sezona göre böyle bir şey yaptım ama Benz-Mandzukic de çok kararsız kaldım.Orası tabi ki değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 20 Mart 2014; 17:03:38 >

• Bayern ayrı birşey oynuyor 2 senedir. Her takımı geçer Bayern. Real ile karşılaşsa %75 Bayern alır. Dİğer takımlara karşı bu oran artar biraz.
  • Barcelona alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Bu Madrid'e ligde çakmadık mı biz? ne oldu da Bayern seviyesine çıktı ,Schalke'ye 6 tane atıp la Liga takımlarını ezince mi?. Münih'e gerek yok biz öpeceğiz Madrid'i zaten hafta sonu, sıkıntı yok rahat olun

ehehe çok komiksin.reale çakmışmış.maçı izlediysen o maçın hakkı net realindi ve hakem ronaldonun penaltısı net bir şekilde vemredi.geçen seneyide çabucak unutmuşsun.geçti o devirler anam.sizin modeliniz 2-3 senelikti şimdi abiniz tekrar geri döndü siz kendi haddinize doğru çekilmeye başladınız.sahtekar vergi kaçakçıları sizi gidi sizi.bakalım bu yaz kimleri transfer ederken yolsuzluk yapıcaksınız.Geçen sene follofoş oldugunuz için bu senede daha valladolidi levanteyi valenciayı felan yenemiyorsunuz vah canlarım benim

zaten maçın hakkı her zaman reali olmuştur, 5 tane yağladığımız maçın hakkıda realindi, ronaldonun 7 penaltısı verilmedi mesela. sezon başından beri karşılaştığınız 3 tane ciddi rakip var, 2 si kitledi biriyle de ite kaka berabere kaldınız yada yendiniz. 15 yıldır şl de rezil oluyonuz bakalım bu sene nasıl olacak :)

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Madrid'e ligde çakmadık mı biz? ne oldu da Bayern seviyesine çıktı ,Schalke'ye 6 tane atıp la Liga takımlarını ezince mi?. Münih'e gerek yok biz öpeceğiz Madrid'i zaten hafta sonu, sıkıntı yok rahat olun

ehehe çok komiksin.reale çakmışmış.maçı izlediysen o maçın hakkı net realindi ve hakem ronaldonun penaltısı net bir şekilde vemredi.geçen seneyide çabucak unutmuşsun.geçti o devirler anam.sizin modeliniz 2-3 senelikti şimdi abiniz tekrar geri döndü siz kendi haddinize doğru çekilmeye başladınız.sahtekar vergi kaçakçıları sizi gidi sizi.bakalım bu yaz kimleri transfer ederken yolsuzluk yapıcaksınız.Geçen sene follofoş oldugunuz için bu senede daha valladolidi levanteyi valenciayı felan yenemiyorsunuz vah canlarım benim

zaten maçın hakkı her zaman reali olmuştur, 5 tane yağladığımız maçın hakkıda realindi, ronaldonun 7 penaltısı verilmedi mesela. sezon başından beri karşılaştığınız 3 tane ciddi rakip var, 2 si kitledi biriyle de ite kaka berabere kaldınız yada yendiniz. 15 yıldır şl de rezil oluyonuz bakalım bu sene nasıl olacak :)

O trolle göre Ronaldo'nun her maç verilmeyen 1 penaltısı var banko

Valla işte cahil cühela takımı oldugunuz için olmuş olayı bile böyle ötelemeye değiştirmeye çalışırsınız.2.yarı kamera açısından sağ taraftaki kalede ceza sahasının içinde sağ tarafında olan pozisyon.bakın embesile anlatırmış gibi anlattım.hala hatırlamıyormuş numarası yapıyorsanız onada yapacak birşey yok valla mourinho bayıltıp bayıltıp durdu sizi son 2 senede real çok daha iyi ve üstün sizin moda geçti artık 2-3 sene yalandan takıldınız artık gerçek abiler çıkıyor sahneye.

sahi ben siz diye bahsediyorumda siz şuan barçalımısınız münihlimi çakma katalanlar sizi.ich liebe dich München tezahüratlarımı yapıyonuz rüzgarcılar sizi gidi

• Real ne arkadaş adamlar ligde Barcelona'yı zor yeniyor Münih dediğimiz takım geçen sene bu adamlardan gol yemeyip turda 7 gol atıp postalayan ve yazında 2 gol atıp yemeden maç bitiren bir takım

Bayern Münih şuanda dünyanın en iyi takımıdır yenecek çok takımda yok he Guardiola içine etmezse tabi
  • Bayern uzay futbolu oynuyorsa Madrid de aynısını oynuyor. Ronaldo gibi dünya dışı bir varlık var zaten takımda. Ancelotti nin Madrid i Mourinho nun Madrid inden çok daha güçlü bence.
  • Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Barça'dan başka takımın taraftarı olduğumu kanıtlayan tek bir cümle bulursan bu forumu bırakırım..Allahın trollü atıp tutmayı ne de çok seviyorsun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 19 Mart 2014; 23:49:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.