Şimdi Ara

Real Madrid mi daha güçlü Bayern Münih mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Barcelona son yillarda Avrupadaki en istikrarli takim. Her zaman zirveye oynayan bir Barcelona gördük. Oyuncular degisti ama Barcelonanin zirveye oynamasi degismedi.
    Bayerni övmüyorum. Bayern herkesten güclü. Bayernin Realden seviye olarak önde olduğunu herkes söylüyor. Futbol oteriteleri, Bayerni efsane takimlarin arasinda sayiyor simdiden. Cryuffun Ajaxi, Sacchinin Milani ve Guardiolanin Barcasina Guardiolanin Bayernide eklendi. Aksini sadece fanatik Realliler söylüyor. Dortmundu basari icin desteklemedim ben. Basari icin desteklesem, haklisin, Bayerni övmem. Dortmund orta siralara oynarkende kötü günler gecirirkende Dortmundluydum. Bayerni övmüyorum, Bayernde henüz sistem oturmadi. Lewandowski gibi bir oyuncunun eksikliğini cekiyorlar. Kapanan savunmalari acmakta öyle bir oyuncu olsa hic zorlanmazlar.
    Bayerni burada övmüyorum, elestiriyorum. Götze gibi bir oyuncu henüz takima uyum sağlayamadi. Sistem oturunca, Lewada olunca, Bayern durdurulmaz olur seklinde düsünüyorum.

Herşeye tamamda kim guardiola nın bayern ini efsane gösterdi

Lütfen link atabilir misin

Geçen sene çokdaha iyi bir bayern vardı ve bu bayern kesinlikle bir efsane değil real i elesede değil ki elendi zaten

Saygisizlik yapmana gerek yok. Biraz zaman harca, internette rahat bulursun.Bir daha da saygisizlik yapmamaya calis, belki o zaman link atabilirim.

Arkadasim, Bayernde sistemin oturmadğini, Real Madridin akilli oynarsa, Bayerne handikap yapacağini Chealsenin de kupayi alacağini belkide bu forumda söyleyen tek kisiydim. Ayrica, Bayernde bir cok oyuncu cok formsuzdu. Bu taktikte, Lewandowski gibi bir golcülerinin olmayisi onlarida cok etkiliyor.

Saygısızlık yapmadım komik geldi link istedim

Ayrıca sistem oturmamış takıma nasıl efsane deniyor madem sistem oturmamış

Kimse geçen seneki bayernden daha iyi olduğunu iddia edemez

1-Arkadasim sistemin oturmadiğini ben söylüyorum.
    2-Efsane takimlar arasinda gösterende ben degilim, googleda ara kim olduklarini ögren. Türkce tabanli sitelerde degil.

Bir daha beni rahatsiz etme.

Olmayan şeyi ariyacak kadar boş vaktim yok öyle bir söylemin olmadığını ikimizde biliyorız

Merak etme, sacma sapan seyler icin yalan söylemem. Aslinda yalandan neftet ederim.

Ben sirf kazaniyor diye, bilmem kac clsi var diye, ego tatmini icin takim tutan birisi degilim. Zaten tutsam, Dortmundu desteklemezdim.

Bundan sonra beni rahatsiz etmezsen sevinirim.

Türkce anlamiyorsan,

Don't disturb me anymore.

Lafları nerenden anliyosun ya

Hiç güleceğim yoktu

Ben link istedim adam ego için takım tutmam dedi

Dortmundluyum dedi

Banane kardeş bunlardan

Forumda efsane tipler var bunlardan biride sensin

7-24 kafa bir milyon adamlarda

Bide ingilizcede yazmış neler yaşiyosunuz kafanızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 30 Nisan 2014; 15:37:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Bayern real madride %100 gol pozisyonu bile vermez

• quote:

Saygisizlik yapma dedim, hala artan dozda devam ediyorsun. Bende Türkce anlamadiğini düsünerek İngilizce yazdim.

Dortmund su anda Real Madridten daha güclü olabilir fakat benim Dortmund taraftarliğim cok cok eskilere dayaniyor. Dortmund bütcesi ortada bir takim, bir Bayern degiliz.

Ben bazen foruma kafa dagitmak icin girerim. Sadece ve sadece futbol konusurum. Forumda da diğer bölümlerde sadece 1 mesajim var. Futbol bölümünde de fazla yoktur. Ne kafam 1 milyon, nede baska bir sey. Son derece klas ve elit bir insanimdir. Futboluda cok iyi bilirim. Simdiye kadar da insanlar hep aklima hayran olmustur. İnternet dünyasini abartmaya gerek yok. Ayrica, ingilizce, almanca, franszicada yazarim. Kimseyi ilgilendirmez.

Neyse konuyu burada kapatiyorıum.

Real Madrid mi daha güçlü Bayern Münih mi?

• Futbol ölmemeli, yine o zevk veren coşku veren kimliğine geri dönmeli ve hep öyle kalmalı. Futbolu görsel şölene dönüştüren takımların başarılı olması futbolun geleceği için kesinlikle en iyisidir. Bunu geçen sene Münih olarak biz başardık bu sene aynı işi Madrid yapıyor.geçen sene o top oynarken kitleleri kendine hayran bırakan Münih'i ne yazık ki bu sene mumla aradık.Madrid kesinlikle turu sonuna kadar hak etti. Ve bu oyunlarıyla şampiyonluğu da hak ediyorlar bana göre. Artık Bayern mi Real mi tartışmasını daha fazla ileri taşımanın bir manası yok.Kendi konumuzda bir arkadaş çok guzel yazmış.'sen geçen sene iki maçta 7 attığın takımın taktigiyle sahaya çıkarsan , sana da 5-6 gol atıp elerler.' diye yazmış. Bunun üzerine daha fazla bir şey söylemeye gerek yok aslinda. En kısa surede Pep'ten kurtulup,kendi kimligimize uygun oyun oynarız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şıvanytayger7 reyizi göremedik ,finali görünce kalpten mi gitti acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 30 Nisan 2014; 17:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

Saygisizlik yapma dedim, hala artan dozda devam ediyorsun. Bende Türkce anlamadiğini düsünerek İngilizce yazdim.

Dortmund su anda Real Madridten daha güclü olabilir fakat benim Dortmund taraftarliğim cok cok eskilere dayaniyor. Dortmund bütcesi ortada bir takim, bir Bayern degiliz.

Ben bazen foruma kafa dagitmak icin girerim. Sadece ve sadece futbol konusurum. Forumda da diğer bölümlerde sadece 1 mesajim var. Futbol bölümünde de fazla yoktur. Ne kafam 1 milyon, nede baska bir sey. Son derece klas ve elit bir insanimdir. Futboluda cok iyi bilirim. Simdiye kadar da insanlar hep aklima hayran olmustur. İnternet dünyasini abartmaya gerek yok. Ayrica, ingilizce, almanca, franszicada yazarim. Kimseyi ilgilendirmez.

Neyin kafasını yaşıyor bu insanlar hiç anlamıyorum yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Bayern real madride %100 gol pozisyonu bile vermez

Futbolda emin konuşmamak gerekiyor ama yinede konuşuyoruz,

• Konu baştan aşağı fail dolu ahahaahh

Bende başka bir yere Münih alır diye yazdım ama Madrid gözlerimi yaşarttı. Barcelona maçında Madrid alacak dedim adamlar yenildi. Bu seferde Madrid yenilecek yazdım, kazandı :) Nemesis olduk yeminlen :)
  • şu konuda ne güldüm ya, kimseyi alıntı yapmıyorum ama popüler konuda görüp gelirlerse değiştirirler mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

• P3 nickli kardesim seni burda rezil ederdimde saygiliyim dua et. Birincisi

Real Madrid bayern seviyesinde takim degil diyorsun ikincisi bayernin rakibleri barcelona dortmund chelsea diyorsun.Sen simdi chelseayi Koskoca Real madridlemi kiyasliyosun futbol bbilgin yok konusuyorsun.senin baban erman toroglu sanirim

• ONeydiqizzz O kullanıcısına yanıt
    geç olsun ama güç olmasın dedin herhalde.

• görünen köy klavuz istemez ama millet hep yanlış köyü görmüş

madrid konusuna yazmıştım bayern, barcelona gibi oynamaya kalkarsa sürpriz skorlar (burdaki çoğunluğun beklemediği) çıkar dedim nitekim 2. maç öyle oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.