Şimdi Ara

Real Madrid mi daha güçlü Bayern Münih mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamez

üst düzey maçlarda hep patlıyor madrid.

2010-2011 lyon ve tottenham'ı toplamda 9 gol atarak eliyor yarı finalde barcelona'ya eleniyor.

2011-2012 cska ve apoel'e toplamda 13 gol atıyor yarı finalde bayern'e eleniyor.

2012-2013 manchester united ve galatasaray'ı eliyor. yarı finalde dortmund'a eleniyor.

2013-2014 schale'yi 9 golle eliyor. çeyrek finalde dortmund geldi.

son 4 senede top class takım olarak bir tek manchester united'ı eleyebilmiş real madrid. her sene aynı hikaye oluyor ve balonu patlıyor madrid'in.

machesterı da nasıl elediği belli zaten
  • Bayern su anda dünyanin zirvesinde. Realse Bayernle karsilastirilacak bir takim degil. Chealse, Dortmund ve Barcelona Realden cok daha iyi takimlar. Sakati olmayan bir Dortmund Realden daha iyi takimdir.

Aynen, Nani atilana kadar Mancheser tura daha yakin görünüyordu.
  • Bayern real madride %100 gol pozisyonu bile vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım disiplini olarak Bayern ama Madrid oyuncuları ne yapacağı belli olmadığı için net birşey söylemek zor.
  • Bayern yakın zamanda kıyaslayabileceğimiz tek takım 2009un Barcelonası.
  • Real den guclu zilyon takim var, bayerne denk bir takim degil su haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Münih dünyadaki her takımı yenebilecek potansiyele sahip şuan, neredeyse her oyuncusunun patlama özelliği var. Maçlarını izleyince keyif alıyorum. heynckes'in bıraktığı futbolu değiştirmeyip üstüne koydu pep, o kanat oyunları o pas yüzdeleriyle birleşince ortaya tam bi panzer çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Real Madrid.

Edit : Neden Real Madrid dedim açıklıyorum , bana göre şu an dünya da ki en iyi bek ve kanat oyuncularına Real Madrid sahip ; Bale-Ronaldo hali hazırda dünyanın faal en hızlı 5 futbolcusundan biri. Orta sahada bunların yanına Modric ve Xabi Alonso gibi iki maestro ekleniyor ve ek olarak kimse sevmese de bu sene takımın en çalışkanı Di Maria da var. Bizim tek sıkıntımız Benzema'nın her vuruşunu gole çevirememesi. Kadroda ki tüm oyuncular formda , Bayern'i bu sene de geçen sene de çok izledim . Bu sene Guardiola'nın getirdiği önemli şeyler defans bütünlüğü ve topu orta sahadan hızlı çıkarma olmuş . Bana kalırsa geçen sene ki Bayern bu sene ki Bayern'den daha güçlü .

Not : Bunun konuyla ilgisi yok ama Arsenal da Mesut o penaltıyı kaçırmasa ve kalecileri kırmızı kart görmese o maçı Arsenal kesinlikle kazanırdı . Belki de şu an da olası bir şok elemeyi konuşuyorduk . Futbol maç içinde değişiyor işte , bu iki takımda maç yapsa o günün formuna göre maçın kaderi çizilir .Bu sene ki formlarını baz alarak bir karşılaştırma yapayım.

Manuel Neuer > Diego Lopez(Iker Casillas)
    Dani Carvajal > Rafinha
    Ramos,Pepe > Boateng,Dante
    Daivd Alaba > Marcelo
    Alonso,Modric > Lahm,Schweinsteiger > Schweni çok maç yapmadı ama bulunduğu sürelere göre böyle.
    Mario Götze > Angel Di Maria
    Cristiano Ronaldo > Franck Ribery
    Gareth Bale > Arjen Robben
    Mario Mandzukic > Karim Benzema.

Sırf bu sezona göre böyle bir şey yaptım ama Benz-Mandzukic de çok kararsız kaldım.Orası tabi ki değişebilir.

kardeşim coguna katılmıorum. o yüzden adamlar geçen sene 7 goller gol yemeden ezip geçtiler. Messi korkusunda nou camp'taki maça bile cıkmadı.

Schweinsteiger gözümden modric'dende alonsodanda daha iyi. Lahm'ı söylemiyorum bile

Bale'in büyük maçlarda zımbırtısını göremedik daha. Robben daha iyi.

Dante> Ramos derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 2 Nisan 2014; 15:10:24 >

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    He korkusundan çıkmadı.Adam halen sakatlığı tam anlamı ile atlatamadı.İlk bayern maçında bile sakat oynadı.Bari korktu felan yazmayın.
  • yenilince aynı bahaneler, sakat sakat oynadı, zorla oynadı, istemeden oynadı, zorla oynattılar

sakatlıgı yoktu maç öncesinde kendi kararıydı spikerler konusuyordu yabancı kanal'Da izlerken.

4 tane yemişler cıkıp maçı çeviremiyeceklerini biliyolardı messide bu yüzden kasmak istemedi. 3 tanede evinde yediler. maşallah
  • Real Madrid çok rahat alır ama Bale ve Ronaldo formda olması lazım barca maçındaki gibi oynarlarsa bayern çocuk oyuncaağı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Real Madrid çok rahat alır ama Bale ve Ronaldo formda olması lazım barca maçındaki gibi oynarlarsa bayern çocuk oyuncaağı yapar

bale ve ronaldo formda olursa anca atleticoyu eleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Real Madrid çok rahat alır ama Bale ve Ronaldo formda olması lazım barca maçındaki gibi oynarlarsa bayern çocuk oyuncaağı yapar

Aynen öyle :)

• quote:

quote:

Bakalım siz eleyebilecek misiniz Atletico'yu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

Bakalım siz eleyebilecek misiniz Atletico'yu?

Edit: yanlış anladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 5 Nisan 2014; 17:51:11 >

• En sevdiğim de Bayern'in 7'lik tarife yaptığı adamlar sırf Real nefretinden burda Bayern övüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

En sevdiğim de Bayern'in 7'lik tarife yaptığı adamlar sırf Real nefretinden burda Bayern övüyor.

şimdiden bahaneler hazırlanmış :)

"en azından iki maçta 7 yemedik"

"en azından atleticoya elenmedik"

"en azından şerefimizle elendik"

"en azından kral kupamız var"

gibi yorumları çok okuyacağız anlaşılan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

En sevdiğim de Bayern'in 7'lik tarife yaptığı adamlar sırf Real nefretinden burda Bayern övüyor.

şimdiden bahaneler hazırlanmış :)

"en azından iki maçta 7 yemedik"

"en azından atleticoya elenmedik"

"en azından şerefimizle elendik"

"en azından kral kupamız var"

gibi yorumları çok okuyacağız anlaşılan.

Yenilirsek söyleriz birader. Siz kendi halinize bakın.
    Sanki çok büyük başarı elde ettiler de bi de laf yapıyolar bak bak.
    Sizden kötü duruma düşsek bile umrumda değil, herkes kendine bakacak.

• Barcelona son senelerde en basarili takim. Savunma ve kalecisiz buraya gelmeleri bile büyük basari. Real Madrid, 10 seneden fazla final bile oynayamazken, Barcelona Cl kupasi koleksiyonu yapti.

Bayern Real Madridin cok üzerinde bir takim olmasina ragmen, Barca sistemi henüz Bayernde oturmadi. Bayern Lewayi alinca, istedikleri adamlari alinca, Bayern cok daha güclü olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

Barcelona son senelerde en basarili takim. Savunma ve kalecisiz buraya gelmeleri bile büyük basari. Real Madrid, 10 seneden fazla final bile oynayamazken, Barcelona Cl kupasi koleksiyonu yapti.

Bayern Real Madridin cok üzerinde bir takim olmasina ragmen, Barca sistemi henüz Bayernde oturmadi. Bayern Lewayi alinca, istedikleri adamlari alinca, Bayern cok daha güclü olacak.

Dortmundlu gözüküp senin kadar Bayern'i öven başka bir taraftar daha görmedim.

Son 10 sene final oynayamadık doğru da sanki Barcelona diye bir takım da 1990 öncesine kadar Avrupa'nın en büyük turnuvasında bir başarı sahibi miydi ? Senin mantığınla gidersek böyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.