Şimdi Ara

Real Madrid mi daha güçlü Bayern Münih mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai
    Barça'dan başka takımın taraftarı olduğumu kanıtlayan tek bir cümle bulursan bu forumu bırakırım..Allahın trollü atıp tutmayı ne de çok seviyorsun sen

bulmama gerek yok rüzgar nereye siz oraya.2 senelik zavallı katalan barçalılar sizi sizin aşkınız aslında guardiola ve thiagoyaydıda çaktırmıyordunuz dimi yazık size yav okuyup okuyup gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 19 Mart 2014; 23:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai
    Barça'dan başka takımın taraftarı olduğumu kanıtlayan tek bir cümle bulursan bu forumu bırakırım..Allahın trollü atıp tutmayı ne de çok seviyorsun sen

bulmama gerek yok rüzgar nereye siz oraya.2 senelik zavallı katalan barçalılar sizi sizin aşkınız aslında guardiola ve thiagoyaydıda çaktırmıyordunuz dimi yazık size yav okuyup okuyup gülüyorum

Ulan varya çok sevmem bu tür gif koymayı ama tam yakışıyorsun şu yav hehe olayına .

• Ronaldo nun olduğu takım her zaman favoridir bu bayernmiş barcelonaymış hiç fark etmez.
  • Bayern içeride de dışarıda da tokatlar.
  • Dünyanin en iyi takimlarindan bahsederken, Cryuffun Ajaxi derler, Sacchinin Milani derler, Guardiolanin Barcelonasi derler, simdide Bayernieklediler. Tüm futbol otoriteleri.

Realin Bayernle karsilastirilacak seviyeye gelmesi icin daha cok ekmek yemesi gerekiyor.
  • Bayern daha böyle canavarlaşmamışken son yılların en iyi Real Madridini elememişmiydi 2 sene önce ? ben mi yanlış hatırlıyorum ?
  • Gecen seneki Dortmund tarifesinden yapar Bayern

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • münih gibime geliyor
  • Real ilk önce Dortmund'la başa çıksın sonra Münih'i düşünürler.
  • Şu anda Bayern'e karşı favori olabilecek bir takım yok.

Futbol takımından ilk 5 yapıp basketbol oynatsalar yine favori derim.
  • abbas güçlü
  • takım futbolu olarak tabiiki bayern.
    ama real'de çok acayip oyuncular var, başta ronaldo

manchester city'nin bayern'i yendiği maçı iyi incelemek lazım.
    bayern yenilmez değil.

ama çok zor ihtimal tabii...
  • real madrid alır...bu saatten sonra barcelona olsun münih olsun psg olsun yenileceğini sanmıyorum..
  • Bu senenin finali Real Madrid - Bayern olacak gibi gorunuyor. O zaman goruruz hangisi daha buyuk. Ben Real Madrid diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya milli takımının ilk 11'inin yanlış hatırlamıyorsam 7'si Münihli.

Alman disiplini, Guardiola taktik bilgisi, sürekli hücumu düşünen bir oyun anlayışı.. Bayern'in oturmuş, birbirini tanıyan, birbiriyle uyumlu bir kadrosu var. Real veya başka bir takım hiç fark etmez şu sıralar Bayern ile boy ölçüşemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Bayern'le aramızda fersahlar vardı adamlar bizi top diye oynayacak seviyedeydi ama bu sene hiç çekinmiyorum Bayern'den biz alırız.
  • üst düzey maçlarda hep patlıyor madrid.

2010-2011 lyon ve tottenham'ı toplamda 9 gol atarak eliyor yarı finalde barcelona'ya eleniyor.

2011-2012 cska ve apoel'e toplamda 13 gol atıyor yarı finalde bayern'e eleniyor.

2012-2013 manchester united ve galatasaray'ı eliyor. yarı finalde dortmund'a eleniyor.

2013-2014 schale'yi 9 golle eliyor. çeyrek finalde dortmund geldi.

son 4 senede top class takım olarak bir tek manchester united'ı eleyebilmiş real madrid. her sene aynı hikaye oluyor ve balonu patlıyor madrid'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Real Madrid.

Edit : Neden Real Madrid dedim açıklıyorum , bana göre şu an dünya da ki en iyi bek ve kanat oyuncularına Real Madrid sahip ; Bale-Ronaldo hali hazırda dünyanın faal en hızlı 5 futbolcusundan biri. Orta sahada bunların yanına Modric ve Xabi Alonso gibi iki maestro ekleniyor ve ek olarak kimse sevmese de bu sene takımın en çalışkanı Di Maria da var. Bizim tek sıkıntımız Benzema'nın her vuruşunu gole çevirememesi. Kadroda ki tüm oyuncular formda , Bayern'i bu sene de geçen sene de çok izledim . Bu sene Guardiola'nın getirdiği önemli şeyler defans bütünlüğü ve topu orta sahadan hızlı çıkarma olmuş . Bana kalırsa geçen sene ki Bayern bu sene ki Bayern'den daha güçlü .

Not : Bunun konuyla ilgisi yok ama Arsenal da Mesut o penaltıyı kaçırmasa ve kalecileri kırmızı kart görmese o maçı Arsenal kesinlikle kazanırdı . Belki de şu an da olası bir şok elemeyi konuşuyorduk . Futbol maç içinde değişiyor işte , bu iki takımda maç yapsa o günün formuna göre maçın kaderi çizilir .Bu sene ki formlarını baz alarak bir karşılaştırma yapayım.

Manuel Neuer > Diego Lopez(Iker Casillas)
    Dani Carvajal > Rafinha
    Ramos,Pepe > Boateng,Dante
    Daivd Alaba > Marcelo
    Alonso,Modric > Lahm,Schweinsteiger > Schweni çok maç yapmadı ama bulunduğu sürelere göre böyle.
    Mario Götze > Angel Di Maria
    Cristiano Ronaldo > Franck Ribery
    Gareth Bale > Arjen Robben
    Mario Mandzukic > Karim Benzema.

Sırf bu sezona göre böyle bir şey yaptım ama Benz-Mandzukic de çok kararsız kaldım.Orası tabi ki değişebilir.

En iyi beklerine mi sahip? Carvajal mı en iyi beklerden

Bu arada yeri değil ama ben bu R.Madrid yönetiminden bir şey anlamıyorum. Gözlerinin önünde kaçırdılar ve sağa sola bu kadar eurolar saçarlarken onu alamadılar (belkide 80 küsür teklif etmişlerdir ama vermemişlerdir). Evet Silva'dan bahsediyorum

Gerçi Mesut Özil'i satan zihniyetten ne olur. Ne Real'e, ne Barça'ya gitmesin ayrıca Silva

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Real Madrid.

Edit : Neden Real Madrid dedim açıklıyorum , bana göre şu an dünya da ki en iyi bek ve kanat oyuncularına Real Madrid sahip ; Bale-Ronaldo hali hazırda dünyanın faal en hızlı 5 futbolcusundan biri. Orta sahada bunların yanına Modric ve Xabi Alonso gibi iki maestro ekleniyor ve ek olarak kimse sevmese de bu sene takımın en çalışkanı Di Maria da var. Bizim tek sıkıntımız Benzema'nın her vuruşunu gole çevirememesi. Kadroda ki tüm oyuncular formda , Bayern'i bu sene de geçen sene de çok izledim . Bu sene Guardiola'nın getirdiği önemli şeyler defans bütünlüğü ve topu orta sahadan hızlı çıkarma olmuş . Bana kalırsa geçen sene ki Bayern bu sene ki Bayern'den daha güçlü .

Not : Bunun konuyla ilgisi yok ama Arsenal da Mesut o penaltıyı kaçırmasa ve kalecileri kırmızı kart görmese o maçı Arsenal kesinlikle kazanırdı . Belki de şu an da olası bir şok elemeyi konuşuyorduk . Futbol maç içinde değişiyor işte , bu iki takımda maç yapsa o günün formuna göre maçın kaderi çizilir .Bu sene ki formlarını baz alarak bir karşılaştırma yapayım.

Manuel Neuer > Diego Lopez(Iker Casillas)
    Dani Carvajal > Rafinha
    Ramos,Pepe > Boateng,Dante
    Daivd Alaba > Marcelo
    Alonso,Modric > Lahm,Schweinsteiger > Schweni çok maç yapmadı ama bulunduğu sürelere göre böyle.
    Mario Götze > Angel Di Maria
    Cristiano Ronaldo > Franck Ribery
    Gareth Bale > Arjen Robben
    Mario Mandzukic > Karim Benzema.

Sırf bu sezona göre böyle bir şey yaptım ama Benz-Mandzukic de çok kararsız kaldım.Orası tabi ki değişebilir.

En iyi beklerine mi sahip? Carvajal mı en iyi beklerden

Bu arada yeri değil ama ben bu R.Madrid yönetiminden bir şey anlamıyorum. Gözlerinin önünde kaçırdılar ve sağa sola bu kadar eurolar saçarlarken onu alamadılar (belkide 80 küsür teklif etmişlerdir ama vermemişlerdir). Evet Silva'dan bahsediyorum

Gerçi Mesut Özil'i satan zihniyetten ne olur. Ne Real'e, ne Barça'ya gitmesin ayrıca Silva

Hocam Carvajal'i bizdeyken veya Leverkusen de oynarken izledin mi bilmiyorum ama izlesen ne kadar büyük bir potansiyel vaat ettiğini görürsün. Şu an da tabi ki Carvajal'e en iyi sağ bek demek delilik olur önünde o kadar iyi sağ bek varken. Kendimi yanlış ifade etmişim.

• Bayern hakkında net konuşmak pek de mümkün değil bence. Geçen sene her alanda sağlıklı, Real'i eleyebilecek güçte olan Dortmund'la kapışmışlardı yerel mücadele olarak. Bu sezon ise Dortmund o kadar sakatlıklarla güreşti ki, Bayern'in Almanya'daki en ciddi rakibi Leverkusen olarak kaldı. Hani kendi liginde 6.-7. sıralarda gezinen - Olimpiakos'u zar zor eleyen United'tan kendi evinde 5, 2 maç toplamında 9 gol yiyen Leverkusen.

Bayern için kriter kabul edilebilecek 2 maç oynandı, sezon başındaki Dortmund ve Chelsea maçlarından sonra; gruplardaki City maçları. Onun dışında, Bayern çok çok iyi oynasa da, sadece iyi oynasa da bu kadar galibiyeti, bu kadar baskın sonuçları zaten alacaktı. Almanya'daki ortalama oyun seviyesini ve Bayern haricindeki takımlar arasındaki çekişme düzeyini beğensem de sonuç böyle olmazsa Bayern için başarısızlık olurdu zaten.

Real için kıyas tutulacak mekanizmalar var en azından.

Sahaya çıksalar, bir ŞL eşleşmesi olsa, daha yerleşik kadro yapısı Bayern'in avantajı, daha kaliteli ve daha tehlikeli kadro da Real'in avantajı. 50/50 derim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.