Şimdi Ara

Messi, Premier Lig'de başarılı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda İnsanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Messi, City'e gitse Ronaldo'nun United'da yakaladığı başarıları yakalayabilir mı? Ben pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 25 Ağustos 2017; 17:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki daha genç yaşta gitse idi olabilirdi ama ben de sanmıyorum. ingiltere ligi çok farklı. orada herkes yapamaz. belki ronaldo da genç yaşta manuya gelmemiş olsaydı ve önce başka ligde oynasaydı sonrasında o da ingilterede yapamayabilirdi. diğer liglerle kıyaslamak da zor öyle bir yer açıkçası. yine de kupalar kaldıramaz diyemeyiz ama bireysel performansı eskisi kadar olmaz bence.
  • yakalar.
  • Messi, Premier Lig'de başarılı olabilir mi?
  • Başarıdan kasıt ne ona bakmak lazım. La Liga dünyanın en başarılı takımlarının olduğu lig, ama EPL daha sert bir lig. Eğer birkaç yıl önce olsa Messi için facia olurdu EPL'ye gitmek. Barça'da çok rahattı. Şimdi kadrolar olarak Chelsea'nin de City'nin de çok farkı yok Barcelona'dan. Oraya gidince yetenekleri de kaybolacak değil. Ligi CL'yi kazanabilir ama gol sayısında 15-20 gollük bir düşüş olur
  • Messi'nin çeyreği etmeyecek oyuncular bile başarılı oluyorken o mu olamayacak? Sırf Messi gitmesin diye Barcelona iyi transferler yapmak zorunda. Yoksa City'e gider bence. City'nin de kadrosu iyi ama ŞL'de başarı için Messi gibi birine ihtiyacı var.
  • İngiltere'de oyuncular çok fazla fitness yapıyor Messi'nin vücudu kaldıramayabilir bu yaştan sonra. Onun dışında niye başarılı olamasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ronaldo 31 gol atmıştı Premier Ligte ben bu skoru yakalayacağını sanmıyorum, ama iş yapar elbet, ha Messi orada iş yapar ama Messi'nin kendini riske atacağını sanmıyorum çok düz adam stabil hatta bence korkak..
  • Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarının içinden geçen adam kaliteli oyunculardan oluşan bir Premier League takımında mükemmel oynar, fazlasıyla başarılı olur.

Ha Messi böyle bir maceraya atılmak ister mi? Bence hayır.

• niye olamasın, sanki anadolu topçusundan bahsediyoruz 3 büyüklere gitse başarılı olur mu?
  • İngiltere liginin en güzel yanı kurtlar sofrası olması.

Öyle diğer ligler gibi 2 bilemedin 3 takım arasında gidip gelmemesi.

Şampiyonlar liginde bile keyif kalmadı şu torba hikayesi yüzünden. Her sene körler sağırlar birbirini ağırlar durumu.

İngiltere liginde en iyi takıma geldik dersin ligden bile düşebilirsin. Takımın büyüklüğü falan her şey hikaye, az bir lakayt davranırsan lige yeni çıkmış takım seni kevgir eder. Hiç lakaytlık kaldırmayan her maçın her anı çatır çatır oynaman gerekir.

Dünyanın en bilinmez en çok çalışılması gereken ligidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Messi, Premier Lig'de başarılı olabilir mi?

Usta ben Messi hayranıyım. Bu şartlarda Messi gitse nasıl olur millet ne düşünüyor merak ettim. Başarılı olamaz dememin sebebi ne yazık ki hırslı ve azimli bir karakter olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Ronaldo 31 gol atmıştı Premier Ligte ben bu skoru yakalayacağını sanmıyorum, ama iş yapar elbet, ha Messi orada iş yapar ama Messi'nin kendini riske atacağını sanmıyorum çok düz adam stabil hatta bence korkak..

Sen korkak dedin diye adam gitmez şimdi. Totti de korkaktı mesela bu anlayışla.

Messi City'e gitse şu anki Barcelona'dan daha çok kupa kazanacağı kesin. Madrid'in kadro kalitesi ile baş edemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Ronaldo 31 gol atmıştı Premier Ligte ben bu skoru yakalayacağını sanmıyorum, ama iş yapar elbet, ha Messi orada iş yapar ama Messi'nin kendini riske atacağını sanmıyorum çok düz adam stabil hatta bence korkak..

Sen korkak dedin diye adam gitmez şimdi. Totti de korkaktı mesela bu anlayışla.

Messi City'e gitse şu anki Barcelona'dan daha çok kupa kazanacağı kesin. Madrid'in kadro kalitesi ile baş edemezler.

Ayrıca Messi çok düz bir adammış.

• city gelse messi çok iyi olur valla bu sene olmasada seneye gelebilir, eski hocasıyla yine city çok önemli boyut atlar böylece şampiyon olur başarılıyı bırak messi ingilterede çok daha rahat araya pasları daha kolay yerler messi uzay da oynasa başarılı olur ne diyorsun ya :D
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Messi büyük futbolcu söylediğimden farklı manalar çıkarmayın bize göre iş yapar, ama kendisi böyle düşünüyor mu ? Messi her zaman mental olarak güçlü bir insan değildi belkide başladığı yerde bırakması onun iyiliği için daha iyidir ?
  • real madrid, barcelonanın 2009-2013 hegemonyası gibi başarıya kilitlenmiş durumda. yukarıda insanlar yazmışlar eplde barcelona kadar iyi takımlar var, barcelona seviyesini düşürdü. bu yüzdendir.

Messi barcelonadır ama barcelona messi değildir. hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir
  • quote:

Suarez'de 31 gol attı sonra geldi ispanyada messinin kucağında geziyor. Messi için EPL oyun parkından ibaret.
  • transverse T kullanıcısına yanıt
    Birader gitsin de görelim o zaman, Ronaldo orada yükseldi bize geldi, yapılmışı var yani, sıcak evinde klavye başından sallamaya benzemez bu işler.

• saçmalamayın Allah aşkına.

Messi premier ligi oyun parkına çevirir öyle oynar.

Messinin oynayamayacağı bir lig yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.