Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
40
Favori
144.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Söz verdiğimiz gibi 6 Kasım Cuma gücü çeviri sizlerle. Gönül ister ki sizlere tüm oyunu %100 Türkçe bir şekilde verelim fakat maalesef elimizde ki teknik imkanlar sadece buna yetiyor. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.


    Lafı fazla uzatmadan ve çeviriyi paylaşmadan önce genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum;



    • Çeviri, çeklerin programı ile RDR 2 videolarından alt yazılar alınarak yapılmıştır.


    • Translate olarak hazırlanıp daha sonra her chapter için tek tek anlamsız cümleler düzeltilmiştir.


    • Programın yada çevirinin oyun dosyalarıyla hiç bir bağlantısı yoktur, dosyalara müdahale etmemektedir.


    • Çeviri, sadece oyunun ANA hikayesini içermektedir. Yan görevler, strangers, mektuplar, ana menü vs. dahil değildir, bunlar çevrilmemiştir.




    Çeviri de emeği geçenlerin DH nickleri: axe190780, Lostbrain, SzRUzN, zartzurt456, WesternFeller, hermes, sergioramos42, Beard02, inthespace, L.MorningStar, Hipnotizy, shybreakdown, furkancetinkol, Deadpol31, enfas, Melius, bayro14, Arisaka



    Çeviri indirme linki: https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/326/?tab=files


    Nexusmods a üye olduktan sonra bu linkten hızlı şekilde indirebilirsiniz.



    Çeviri kurulum: İndirdiğiniz RAR dosyasınından çıkan Data ve RDR2TR yi masaüstüne atın. Daha sonra RDR2TR programını yönetici olarak çalıştırıp monitörünüzün çözünürlüğünü seçin, alt yazının görüneceği yeri kendinize göre ayarladıktan sonra BAŞLA ya tıklayıp programı çalıştırın ve oyuna girin.


    Program sadece DX12 de çalışmaktadır bu yüzden mutlaka oyunu DX12 de çalıştırın.


    Screen Type: Fullscreen

    VSYNC: off

    Triple Buffering: off


    yapmayı da unutmayın.


    Kurulum açıklaması link: https://dosya.co/ulo2cjuz50jh/aciklama.pdf.html



    PS4 de oynamak isteyenler için;


    Ortak bir LAN ağına bağlı PS4 ve PC'ye sahip olmanız gerekiyor eğer sahipseniz uygulamanız gereken aşamalar şu şekilde;


    1) RemotePlay PC'ye indir, kur ve çalıştır.

    2) Uygulama ayarında, çözünürlüğü derleyicide olduğu gibi ayarla.

    3) PS4 Ayarlarında, "Uzaktan oynatma bağlantı ayarları" nı seç ve bilgisayardaki uygulamaya bağlan.

    4) Artık bilgisayarınızda bir PS4 görüntünüz var, Türkçe Çeviri programını başlat ve PS4 görüntüsünü tam ekrana geçir ve RDR2'yi çalıştır.



    Herkese iyi oyunlar.




    **Kısa soru-cevap;**


    - Çeviri neden nexusmods'da? daha kolay yayınlayamıyor musun?

    + Yasal bir mod sitesi olduğu için oraya koymanın daha uygun olduğu düşündük, başka bir sebep yok.


    - Yan görevler ve oyunun geri kalanını çevirecek misiniz?

    + Hayır, bundan başka bir çeviri planımız yok.


    - 30 kasım da tool çıkacak mı? siz %100 yayınlayacak mısınız?

    + Tool çıkıp çıkmayacağı hakkında net bir bilgi yok. Tool çıkarsa da bizim tarafımızdan bir %100 çeviri gelmeyecek.


    - Çeviri de virüs uyarısı veriyor, dosyalara mining virüsü mü attınız?

    + Hiç bir dosyada virüs yok, bazı virüs programları yada windows defender virüs olarak algılıyor.


    - Çeviri ücretli mi?

    + Hayır ücretsiz. Bağış atmak isterseniz linklerimiz discord da mevcut.


    - Vulkan da oynayamıyor muyuz?

    + Hayır. Program sadece DX12 üzerine o yüzden Vulkan da çeviri çalışmıyor.


    - Alt yazılar çıkınca oyun kasıyor ne yapabilirim?

    + Çeviri kurulumda anlatılanları eksiksiz yaptıktan sonra halen kasma yaşıyorsanız bizden kaynaklı bir sorun değil, maalesef çözümünü bilmiyoruz.




    DC sunucu linki: https://discord.com/invite/BW6d5QDA5m



    Sorun yaşayanlar deneyebilir;


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • madem para kabul edilmiyor o halde bir hayır duası edelim.



    axe190780, Lostbrain, SzRUzN, zartzurt456, WesternFeller, hermes, sergioramos42, Beard02, inthespace, L.MorningStar, Hipnotizy, shybreakdown, furkancetinkol, Deadpol31, enfas, Melius, bayro14, Arisaka



    her birinizden Allah bin kere razı olsun.

    genç olanlarınız için hayırlı iş kapıları açılsın, hayırlı bir gelecek nasip etsin Rabbim.

    çocuğu olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. vatana millete ve size hayırlı olsun inş

    her birinize iyi bir eş, iyi bir iş, iyi bir istikbal nasip etsin rabbim.

    her görev bittiğinde Allah razı olsun diyeceğim


    her beğeni bir amin :)

    OpenIV için 30 Kasım'da güncelleme ile "import" özelliği gelirse, ben dahil aynı ekip içerisinde bazı arkadaşlar ile tamamen oyuna entegre edilmiş %100 Türkçe olan bir yama planımız ve isteğimiz var, fakat bunun için bir garanti veremem. Güncelleme geldiğinde kesin bir sonuç çıkartabileceğimizi düşünüyorum. Entegre edilmiş yama da işleve geçerse GPT-3 kullanarak çevirisi yapılmış olup, ufak tefek düzeltmeler yapıldıktan sonra yayınlanacaktır.

    Not: Çeşitli çeviri gruplarının da bu işe el atma olasılığından dolayı tekrardan söylüyorum bu plan için kesin bir garanti veremem. Profesyonel çeviri gruplarının çeviri yapmak istediği veya yapmaya başladı bilgisi/haberi geldiğinde bu işe girişmek sonuç olarak saçma olur.

    yine gelmiş yasal olarak sıkıntı yaşarsınız diyen tipler.


    yahu yotube'da adam altyazıları oyuna gömmüş, bak gömmüş diyorum öyle translate gibi değil resmen yamayı kurup youtubeden yayınlıyor.


    binlerce izlenmiş. eeeeee nerde yasal sıkıntı. çünkü olmaz mabadınızdan element uydurmayın. parayla satmadığın sürece şirket senin zerre derdine düşmez.


    bunu artık şu kalın kafanıza sokun.


    NOT: Aynı soru malum çeviri grubunda aynen böyle diğer üyelerce de sorulmuş cevap bile veremiyorlar o konuda duyuru kısmını okuyun demek dışında.


    açık açık biz parayla satmak istedik şirket para işini duyunca bize dur dedi diyemiyorlar. isteseler yamayı ücretsiz paylaşabilirler veya isteseler o tool'u da paylaşırlar yamayı başkaları gömer çıkarır ama vermiyorlar olay bu.


    not :2 inanmayanlar alın izleyin helal olsun elemana.

    quote:

    Orijinalden alıntı: silverdagger

    sana son cevabım olacak konu uzamasın. bu sayfayı sürekli sabote etmeye çalışıyorsun, belli ki çeviri ekibindensin ve kuyruk acın var gibi. zaten bu msj dan sonra seni engelleyeceğim. boşa vakit kaybısın.


    -yazılarında hep bir çelişki var. hangisini yazayım ki bilemedim. hem diyorsun ki ya firma bizim itibarımızı zedelemeyin diye tehdit ettiyse o

    nedenle ihtarı paylaşamıyorsalar? hem de yukarıda diğer çeviri grupları "firmayla uğraşmamak için biz kaldırıyoruz" diyebilirlerdi diyorsun. senin dediklerin doğruysa adamlar bunu nasıl desin? oysa olay şu. ben doğrudan bazı çeviri gruplarına sordum. adamlar diyor ki rd2 rezaletinden sonra başımız ağrıyabilir endişesiyle kaldırdık. yani durum senin iddia ettiğin gibi değil.


    -belli ki sana bahsettiğim videoyu bile izlememişsin. çünkü o video öyle altyazı çeviri translate videosu değil. resmen oyun dosyalarına müdahale ile yapılabilecek bir çeviri. izle anlarsın. eee hani firma buna karşıydı neden engellemiyor? hatta kendin bile yazmışsın firma isterse engeller diye bende onu diyorum ya zaten kardeşim. neden engellemiyor? çünkü satış yok. çünkü ticari değil. kapiş. anladın. hadi bakalım hodri meydan o videoyu yayınlayan arkadaş alta link verip ücreti 50 tl buradan alın desin. gör bakalım o video ışık hızla nasıl kaldırılıyor.


    -çelişkilerin bunla da sınırlı değil. ama o video paylaşılmıyor ki yayınlıyor diyorsun. arada artık ne fark varsa? ortada güya benim yamama müdahale edenmezsiniz diye tehdit eden bir firma var ama o firma müdahale edilmiş oyunun izlenmesine engel olmuyor öyle mi? vallahi şaka gibisin. sizi acayip keklemiş çeviri ekibinin liderleri. emeklerinize yazık. olay şu oyun dosyalarına müdahale değil mesele. satmaya çaışman telif ihlali vb. ok. ama bunu itiraf edecek yürek yok o grupta bu kadar basit işte.


    -çelişkilerin yaz yaz bitmez. madem malum çeviri grubu tırstı o zaman toolu paylaşsınlar bak bakalım ücretsiz ertesi gün yamayı nasıl yayınlayanlar çıkar. böyle deyince ama toolu da paylaşamazlar çünkü işte onlardan bilinir rererö falan filan diyorsun. eee yakında başkaları toolu yapacak deseler ki biz yapmadık malum grup bize verdi neyi kime nasıl ispatlaacaksın. bak burada itiraf etti adamlar senden daha kıdemli ağababaları hemde buralara günlerce yazdılar sonunda şutlandı gitti ne dedi. neden verelim kardeşim toolu o kadar emek vermişiz enayimiyiz diye. yani ortada haset var kıskançlık var.


    -son çelişkin birader seni burada geren ne? bir tarafta hiç yama yok, diğer tarafta translate olsada oyunun sadece ana görevlerini çevirse de iyi kötü bir türkçe yama var. derdin sıkıntın ne kardeşim. ne yapsın millet ? çözümün varsa konuş yoksa bi zahmet sus.



    Alıntıları Göster

    konudan anlamıyorsunuz, bir bilginiz olmayan konuda elli tane fikriniz var. ağzınıza sakız olmuş anonymous aşağı anonymous yukarı. ben size olayın aslını astarını anlatıyorum ama sonra ortamı geriyorsun, olaya karşısın oluyor.


    ayrıca neden kuyrduk acım olsun? benim için zaten oyunun ingilizce veya türkçe olması bir şeyi değiştirmiyor. projeden zaten "üüff ne para kaldırırız" beklentisi de yoktu. neden kuyruk acım olsun? sen söyle. bu olay kuyruk acısı değil, üzüntü. ortada %100 bitmiş bir türkçe yama varken, benim gibi türkçe içerik için didinen adamlara laf yetiştireceğinize bu çalışmalara engel olmaya çalışan, yok şikayet maili yok ot bok diye uğraşan adamlara laf yetiştirseydiniz şu an bunları konuşuyor olmazdık zaten.


    ha alınmayın, lafım size değil, sizin üzerinizden genele konuşuyorum.


    ben olayı örneklerle, mümkün olduğunca detaylarıyla anlatayım. tabii önce yazdıklarına cevap vereyim.


    yazdıklarımda bir çelişki yok. sırasıyla gidecek olursak,


    şimdi ortada birbirinden bağımsız grupların bahsi geçiyor. yani onlara gelen yazıyla/istekle/belge ile bize gelenin aynı olması gerekliliği gibi bir durum yok. belki direkt olarak avukatlar veya hukuki partnerler aracılığıyla iletişime geçerek sözlü bir şekilde kaldırttılar. belki de bizim gibi "belge" yediler. burasını kimse bilmiyor. rdr2 olayından çekinip de yamalarını kaldıran benim bildiğim technogame ve tayfunkumas var. oyun çevirinin tutup da bu konu hakkında yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. yıllardır bu sektördeler ve bir çok resmi projede de yer aldılar. ben bir şeyi iddia etmiyorum, bildiğimi söylüyorum. buyrun özel mesajım açık, kimmiş bunu diyenler paylaşın ben de bileyim. yoksa "ben x ile konuştum mevzu y imiş" derseniz size inanmamı beklemeyin.


    evet bahsettiğiniz videoya bakmadım. çünkü o videonun kapak görselini hazırlayan benim, anonymousun görsellerini hazırlayan benim, rdr2 ile ilgili yayınladıkları videoları hazırlayan benim, daha sayayım mı? o videonun ne olduğunu sizden çok çok daha iyi biliyorum, çünkü 6 ay çeviri yapmamın üstüne, "belge" yememize rağmen olayın sonunun nereye varacağını bilmediğimiz için 1 ay daha test yapmış, projenin en etkin isimlerinden biriyim.


    o video herhangi bir şeyi pazarlamıyor, tanıtmıyor veya yaymıyor. bu yüzden yama ile bir tutmanız mantıklı değil. "ama o video paylaşılmıyor ki yayınlıyor diyorsun. arada artık ne fark varsa?" demişsiniz ya, daha ne yazıldığını anlamamışsınız bir de bana çelişiyorsun diyorsunuz.


    telif hakkı denen olay öyle basit bir şey değildir. take2 istese şu konuda rdr2 logosu var diye foruma dahi "belge" çekebilir. telif hakkı olayları gerçekten çok karışık mevzular. buraya sonra detaylı olarak değinirim.


    senden daha kıdemlileri dediğiniz kişiler kim, bir fikrim yok. eğer karapathiandan bahsediyorsanız gülüyorum sadece. kendisi olaylara şahit olmuş, düşüncelerine değer verdiğim sevdiğim bir insan. bu yüzden olaylardan yana bir şeyler yazıp çizmiş olabilir, amenna. ama dediğim gibi, kendisi olaylara ŞAHİT oldu, içerisinde bulunmadı.


    tool olayına gelirsek, bunu yapan sadece biz varız. böbürlenmek için söylemiyorum, durum bu. başkası tool yapar da malum grup verdi derse bizim başımıza bir şey gelmez merak etmeyin. bir şeyi yapmanın binbir türlü yolu var. bütün dijital dosyaların bir nevi tc kimlik numaraları var, hepsi birbirinden farklı. noktası virgülüne kadar aynı şeyi kodlayacak biri mi çıkacak diyorsunuz yani? siz inandınız mı şu dediğinize? tool, yama dosyaları, bunları maalesef paylaşamıyoruz çünkü kapımızda elinde her türlü yasal gücü bulunduran bir "deli" var. neden deli diyorum, çünkü adamlar ücretli ücretsiz her şeye saldırıyorlar.


    bakın size ekstra bir bilgi de vereyim, civ6 yamamıza herhangi bir "belge" vs gelmemesine rağmen "aman buna da salça olur, bir kulp takarlar" diyerek kendimiz kaldırdık. ama rdr2 yaması çok farklı bir olay. biz olur da bir yolu bulunur yayınlanır diyerek yama yayına hazır olmasına rağmen cilalamaya devam ettik, 1 ay daha test ettik. hatta size özelden bir video atacağım. o video youtube kanalına önceden yüklendi, yayına hazır olarak bekliyordu. ve daha biz o videoyu yayınlayamadan bu olaylar patlak verdi.


    gelen kağıtta ekipteki herkesin ismi var. ekipteki herkese yönelik bir belge. bunu kendi kafama göre paylaşamam, ki paylaşmayacaksın diyen bir "deli" var. çünkü adam açık açık tehdit ediyor, bu dediklerim harici bir şey yap bak neler oluyor diye. dijital ortamda bunu gösterdiğim gibi milyon tane yere gider bu. hukuki olarak bu sıkıntı demek. sadece benim için değil, projede yer alan yardımcı olan yaklaşık 90 tane insan için.


    rdr2 için bir sürü mod var buna niye karışıyorlar diyorsunuz ya, olay şikayet. ayrıca çeviri ile mod farklı şeyler. biri görsel bir olay diğeri yazılı. çeviri içerisinde bulunan şeylerin doğruluğundan emin olamayacakları için hiçbir firma bu işe kolay kolay yanaşmaz. önceden bir şey demiyorlardı diye bir olay yok. diyorlardı. malum firma, oyunu yapan stüdyo değil onun ebeyn firması, zaten yabancı oyun topluluğunda da sevilmeyen, leş bir firma.


    SWEGTA, FiveM topluluğu, redditi gibi yerlere bakarsanız görebilirsiniz. bu malum ebeveyn firmaya karşı büyük bir nefret var. hatta size şöyle bir örnek vereyim, FiveM zamanında kaldırıldı, bir ton dava olayları falan döndü biliyor musunuz bilmiyorum. ben gittim bizzat bu adamlarla konuştum. nedir ne değildir diye. aldığım cevabı atayım buraya. hatta openiv ile bile iletişime geçmeye çalıştım ama kimseye ulaşamadım.


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

    Diyorlar ki: Dünya çapındaki diğer insanların rdr2 oynayıp eğlenmesini istemiyorlar ha? klasik. tipik vs vs.


    bakın bunu diyen adam yabancı birisi. ayrıca tarihe de dikkatinizi çekerim. 4 eylül. yani eylül ayı olmasına rağmen bir çıkar yol aramaya devam ettik. ama yok işte. olmuyor. adamlar "HUKUKEN" haklılar. maalesef her yasal olan şey adil olmuyor, buna yapacak bir şey yok.



    şimdi son olarak, neden bu yamaya karşısınız tarzı bir şey demişsin, onuda cevaplayayım. biz yamaya karşı falan değiliz. kolay gelsin diye iyi dileklerimizi de ilettik. bize, sizin çevirilerinizden gömelim yamaya dediklerinde, projede yer alan herkesi ikna ederseniz neden olmasın dedik. onun da mesajları duruyor, atabilirim.


    ayrıca bu yamanın, makine yamanın, discord sunucusu açıldı açılalı, asıl nickimle görürlerse banlarlar diyerekten farklı bir nick ile yer alıyorum. bir ton insana da yardımcı oldum. hala da oluyorum. çevirilerden yana yapılan geri bildirimler için önerilerde dahi bulunuyorum. yamanın youtubeda yayınlanan videolarına KAPAK TASARIMI bile yapıyorum.


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)



    ama öcü olan anonymous oluyor. bu mesajı yazmamın, yine büyük resim görülmüş diye yorum atmamın sebebi de bu. biz öcü değiliz. bizim rdr2 için yapılan hiçbir yamaya karşı tavrımız yok. elimizden bir şey gelse yaparız ama elimiz kolumuz bağlı. diğer mesajlarda belirttim, yine belirteyim. varsa kütahyada veya yakınlarında birisi, buyursun elden göstereyim ihtarı da detayları da. ama onun harici "anon aşağı anon yukarı" can sıkıcı oluyor.


    elimizden gelen bir şey yok, mevzu bundan ibaret. elimiz kolumuz bağlı ve mevzu PARA değil.


    ha bütün bunlara cevap vermeyip geçebilirim, evet. ama olay artık içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. bir oyunun yaması yüzünden her gün özelden olsun oradan buradan olsun küfür yemek can sıkıcı. hem de yama çıksın diye elimizden geleni yapmış olmamıza rağmen.


    buyrun, forumda da bulunan, rdr2 makine translate discordunda da bulunan, HydraaaUA. adamı her yerden engellememe rağmen bu sefer steam profilimi bulmuş.

    https://steamcommunity.com/id/HydraauA


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

    maalesef her topluluğun içerisinde böyle art niyetli, fitne fesat peşinde koşan gereksiz insanlar var. sizin konuyu bilmeden böyle yorumlar yapmanız işte böyle gereksizlerin elini güçlendiriyor. amenna, sizin de konunun iç yüzünü detaylı olarak bilmenizin bir imkanı yok. ama insanlar "ne yalan sıksak bunlara şimdi eheheh" diye ellerini ovuşturmuyor. cidden elimizden gelen bir şey yok. hukuki olarak elimiz de dilimiz de kesilmiş vaziyette.


    tekrar söylüyorum, varsa kütahya etrafında olan, buyursun. ne görmek istiyorsa göstereceğim, söz.

    Mesajın sonu sürprizli...


    Bakın arkadaşlar, Firmalar kendi ürettikleri bir oyunu bir şekilde editleyerek "PARA KARŞILIĞI SATARAK KAR ELDE EDEN KİŞİLERE KARŞI HAREKETE GEÇERLER". Çünkü bu haksız kazanç, telif ihlali, başka birinin ürettiği bir içerikten ikinci kullanıcı olarak haksız kazanç elde etme, suistimale girer.


    BUNUN DIŞINDA O İÇERİĞE EKLEME YAPARAK ÜCRETSİZ YAYINLAYANLARA ÇOK NADİR DURUMLAR DIŞINDA MÜDAHALE ETMEZLER Kİ, DİLİ YERELLEŞTİRİP ÜCRETSİZ DAĞITMA KISMINA İSE ASLA YASAK GETİRMEZLER.


    Anonymous'un ihtar almasının sebebi de işte tam olarak buydu. Başkasına ait olan bir ürünü, ekleme yaparak tekrar satışa sunmak suçtur! Ücretli sattıkları için marka harekete geçti. Anonymous şu anda istese ücretsiz bir şekilde bu eklentiyi dağıtmakta serbesttir. Şirket, ücretsiz olduğu takdirde hiçbir yaptırım uygulamaz. VE SÜRPRİZ;


    Anonymous'un sitesine girdiğinizde sizi şu aşağıdaki popup karşılıyor ve Youtube kanalları olan "Türkçe Oyun Filmi Vlog" adresinin reklamını yaparak, oyunları Türkçe izleyebileceğinizi belirtiyor ki, kanala girip baktığınızda da RDR2 için ürettikleri ve ücretli satmaya çalıştıkları Türkçe yamayı oyuna gömüp videosunu çektiklerini görüyorsunuz ;) Yani neymiş? Yukarıda dediğim gibi oyun yamasını parayla satmaya çalıştıkları için ihtar yemişler, aksi halde Türkçe alt yazılı oyunu Youtube'de dahi yayınlayamazlardı. Hani burada çok bilmişler var, Türkçe yama yapmak tamamen yasak diyorlardı ya, hah onlara gelsin işte bu mesaj... Saygılar sevgiler.



    yeterli olmaması çok doğal çünkü başkasının game playinden youtube üzerinden ,sadece ana görevler altyazı çekme programı ile çekildi. (3rd programla)


    tool olmadığı içinde oyunun içine import edilmedi doğal olarak da yanında performans sorunlarını getirdi.

    Zaten 1 haftada yapıldı .


    En başta da zaten beklentiniz büyük olmasın dendi ,

    Baktık sorunlar var bir çok kişi sorun sorun çıkıyor , stabil değil , yan görevler yayımlanmadı.


    30 unda tool çıkınca diğer arklar yapar diye onlara bıraktık.

    30 kasımda zaten tool gelince %99 düşer yama internete

    elde ki imkanlarla anca bu kadar oldu.


    bizde isterdik elde tool olsun çeviri çok güzel olsun ama yoktu.

    çok daha iyisini oynayabilirdiniz ama olayları biliyorsunuz..



    ama burada tepki vereceğiniz kişiler biz değiliz.

    bizim için 1 kişinin bile sorunsuz oynamış olması yeterli




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergioramos42 -- 6 Kasım 2020; 18:6:29 >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar.

    Bu ayın 30 unda open ıv import güncellemesi getireceğini söyledi eğer bu güncelleme dil dosyalarına da müdahale yetkisi verirse tam bir ay sonra oyunu %100 Türkçe oynayabileceğiz :)

  • GhotSht G kullanıcısına yanıt

    Olursa*

  • hayırlı olsun

  • Herkesin eline sağlık.

  • oyunun settings ve eski save dosyalarını silip..


    new game derseniz . ve ekran cozunurlugunu dogru ayalarsanız calişir

  • Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

  • Ellerinize sağlık teşekkürler RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) 

  • Tamamı çevrilmeden yüklemeyi düşünmüyorum. Ama yine de emeğinize sağlık bu kadarı için bile gece- gündüz demeden çok uğraşı verdiniz.

  • linke tıkladığımda indirme çıkmıyor. yardımcı olur musunuz?


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)
  • Anonymouscular;


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakican88

    linke tıkladığımda indirme çıkmıyor. yardımcı olur musunuz?


    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

    Tarayıcınıza "Skip Redirect" eklentisini kurmayı deneyin.

    Chrome için link

    Firefox için link




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Kasım 2020; 18:30:32 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    eyvallah başkan, teşekkürler

  • Emeğinize sağlık. Büyük iş yaptınız ne kadar teşekkür etsek az RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) 

    RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) 

  • Elinize kolunuza sağlık, Tüm Ekibe Teşekkürler..

  • Açıkçası ben de tümü Türkçe'ye çevrilmeden kurup oynamayacağım. Çünkü bu şekilde de eksik, yarım kalacak. Şayet OpenIV güncellendiğinde bir ekip geri kalan yerleri de Türkçeleştirirse kurup oynarım. Fakat çok büyük iş başardınız, emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Emeğinize sağlık.

  • Fazla beklentiye girilmedigi sürece memnun edeceğini düşünüyorum. Çeviri ekipleri dclerinde yazım hataları yapıyor
  • Tool çıkınca bir grup çevirir sakın ha kalkışmayın .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.