Şimdi Ara

ANNO 1800 Türkçe Yama [OpenAI GPT-3 Translate]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
18
Favori
58.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANNO 1800 Türkçe Yama [OpenAI GPT-3 Translate]

ANNO 1800 ve TÜM DLC'LER ÇEVRİLMİŞTİR.

Yamanın çalıştığı oyun sürümü

18.4.1412158

Yama versiyonu

v43

Emeği geçenler

@zartzurt456 @Reiskonen @yurdakull

! ! ! ÖNEMLİ BİLGİLER ! ! !

> Oyunu Epic Games üzerinden satın aldıysanız, bu hesaba bağlı olan Ubisoft hesabınız üzerinden indirebilirsiniz.

Epic'te yama sorun çıkarabiliyor. Ayrıca, 2 launcher birden çalışmasına gerek yok.

> Oyunu indirmeye başlarken tüm dilleri seçin. İngilizce ve Türkçe dilleri arasında geçiş yapabilmek için birden fazla dil seçeneği bulunması gerekiyor

> Steam üzerinden alınmış oyunda detaylı test edilmediği için yama çalışmayabilir. Steam, maindata klasörünü farklı dizinde bulunduruyor.

> Eğer oyunda görev yazıları gözükmeme sorunu yaşarsanız, onu öğrenmek için dil ayarlarından oyunu İngilizce'ye çevirip bakabilirsiniz.

Bunun için: Ubisoft yamasını kullanıyorsanız Polish, Epic yamasını kullanıyorsanız Chinese dilini seçerek oyunu İngilizce'ye çevirebilirsiniz

> Herhangi bir nedenle yama bozulursa, yeniden kurmanız yeterli. Oyun dosyalarını doğrulayarak daha güvenli bir kurulum yapabilirsiniz.

> Bu konudaki linkler dışında başka yerde Anno 1800 yaması diye paylaşılan linklere itibar etmeyin, bunlardan doğabilecek sorunlardan kaçının.

Ubisoft Connect : İndir

Epic Games : İndir

KURULUM ADIMLARI

1. Size uyan yamayı indirin ve rar içerisindeki exe'yi oyunun kurulu olduğu yere atın.

2. exe'yi yönetici olarak başlatın ve oyunun kurulu olduğu dizini seçin ardından çıkacak uyarıyı evet tıklayın.

3. Kurulumu anlatan görsel açılacak, ona göre Generator penceresindeki boşlukları doldurun ve çıkacak "zaten var" uyarılarına evet tıklayın.

4. Generate butonuna tıklayın ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin. Sol altta "Done" yazısı gördüğünüzde tamamlanmıştır.

Generator penceresi böyle gözükmeli

Dizindeki Anno 1800 klasörünün içerisi böyle olmalıdır

Anno 1800 ana konusu için buraya uğrayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 20 Ocak 2025; 15:51:44 >

• v43 VE FİNAL YAMASI ÇIKTI!

Pirate Cove ve End of an Era kozmetik paketlerinin çevirisini ekleyerek

yaklaşık 4 yıldır gönüllü olarak tek başıma devam ettirdiğim bu görevi noktalıyorum.

Anno 1800 oyunun geliştirilmesi sona erdi; bundan sonra yenilikler gelmeyecek bu sebeple,

yama bozulursa onu tekrar kurmanız yeterli olacaktır. Kurulum bilgilerini ve linkleri ilk mesajda bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtı

ANNO 1800 Türkçe Yama

Ubisoft tarafından geliştirilen ve Publisher tarafından yayınlanan ANNO 1800, 2019 yılında piyasaya sürülen bir şehir kurma ve strateji oyunudur. Oyunun orijinal sürümü İngilizce dilinde yayınlanmıştır. Ancak oyunun Türkçe dil desteğine kavuşması için Türkçe yama ihtiyacı doğmuştur.

ANNO 1800 Türkçe Yama 2023

2023 yılında, ANNO 1800 için Türkçe yama sürümü yayınlanmıştır. Bu yama sayesinde oyunun Türkçe dil desteğine kavuşması sağlanmıştır. Türkçe yamayı yükledikten sonra oyunun tüm arayüzünü, menülerini ve diyaloglarını Türkçe olarak görüntüleyebilirsiniz.

ANNO 1800 Türkçe Yama 2023 Yükleme

ANNO 1800 Türkçe yamayı yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Türkçe yama dosyasını güvenilir bir kaynaktan indir.
    2. Yama dosyasını aç ve içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine kopyala. (Genellikle "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\ANNO 1800")
    3. Oyunu yeniden başlat.

ANNO Türkçe Yama

İnternette farklı kaynaklardan ANNO Türkçe yama bulabilirsiniz. Ancak güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olmalısınız. Aksi takdirde oyun dosyalarınıza zarar verebilecek virüslü veya kötü amaçlı yazılımlar indirebilirsiniz.

ANNO 1800 Türkçe Yama Steam

Eğer ANNO 1800 oyununu Steam platformundan satın aldıysan, Türkçe yamayı Steam Atölye'sinden indirebilirsin. Bunun için Steam Atölye'sine git ve "ANNO 1800 Türkçe Yama" araması yap. İstediğin Türkçe yamayı seç ve abone ol. Abone olduktan sonra Türkçe yama oyununa otomatik olarak yüklenecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emeği geçenlere teşekkürler. Bugün gelen v17 güncellemesi ile deneyen var mı?

Güncellemeden sonra ubisoft yamasını kurdum ve 15 dk oynadım sorun yok gibi. Hataları gideren final güncellemesi yayınlamışlar o yüzden yamayı tekrar kurun çalışır. Bazı yerlerde yeni yazılar eklenmiş onlar boş çıkıyor bununla yakında ilgileneceğim.

Hocam merhabalar

Son final hali türkçe yamanın ne zaman güncelleyip yayınlarsınız

Eklenen Creative mod var burda kesin eng kelimeler mevcuttur

Bunlarıda elden geçirip sizden ricam yayınlarmısınız beklemedeyim

Emeklerinize sağlık

@Oskis şu aralar fazla vakit bulamıyorum 25 Nisan'dan sonra ilgileneceğim.

kolay gelsin bekliyoruz

Daha Fazla Göster
  • Elinize sağlık. Teşekkürler.

• Hocam yamayı güncellemenizi bekliyorum bazı yerler bomboş oluyor. Sırf destek vermek için 2009'dan beri giriş yapmadığım hesabı tekrar aktif ettim, emeğinize sağlık. Bu arada gpt4 ile translate yaparsanız daha verimli olur.

Çalışmalara başladım fırsat buldukça tek başıma çevirmeye çalışıyorum. Daha önce çıkan Çin kozmetik paketiyle birlikte yaklaşık 30 bin yeni satır eklenmiş bu satırların tespit aşaması bitti çeviriye geçtim ne zaman biter net tarih veremiyorum.

Hocam türkce yamayı kurduğumuz da oyun içi seslendirmeler kapanıyor yani seslendirme olmuyor acayip gıcık bir hal alıyor çözümü varmı acaba yoksa ben yanlış bir şeymi yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus Muharrem -- 16 Nisan 2023; 14:58:3 >

@Az İhtiyar kurulumu yanlış yapıyor olabilirsin, sesi etkilemesi gerek. Hiç fikrim yok açıkçası.

Ubisofttan aldim, launcher ile yukluyorum. En kisa surede hallet su isi baskan 100 tl steam kod hediye ediyim sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlk mesajdaki talimatlara göre kurduysanız çalışması lazımdı.

Normalde önceki gün çıkacaktı laptop HDD'si bozuldu, Windows başlatılıyor ekranında kalıyordu açılışta. İçindeki hiçbir şeyin yedeğini alamadım haliyle her şey gitti, yeni HDD takıldı ama giden zamanı geri alamıyorum maalesef.

hem ubisoft olanı hem de diğerini denedim ikisinde de olmadı maalesef. oyun v17 versiyonuna güncellendiği için diye düşünüyorum. belki de başka yerde bir yanlış yapıyorumdur.

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Anno 1800\Bin\Win64 içine atıyorum indirdiğimi doğru mu?

Yanlış kuruyormuşsunuz, öyle yapınca Win64 içine kurulur yama.

İlk mesajdaki talimatlarının 3 maddesinde belirttiğim gibi rar içerindeki exe'i Anno 1800 klasörünün içine atıp onu yönetici başlatarak kuracaksın.

Aynn oyle yapinca oldu dun aksam, ama bu sefer de campaign modunda acinca yukleniuor ekraninda kalip oyuna giris yapmiyor, 3-4 kere denedim 45dk kadar yukleniuor simgesi donup durdu oyuna giriste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.