![]() ![]() ![]() ![]() PROJE YÖNETİCİSİ sinnerclown
ÇEVİRİ Team NINJA TEST-DÜZENLEME YUSUFKEN3
KURULUM VE PROGRAMLAMA ISKA Merhaba arkadaşlar ve donanımhaber üyeleri yeni çalışmamız DOOM ETERNAL ile karşınızdayız.Türkçe yama sadece korsan sürümlerde çalışmaktadır bunun sebebi Orjinal sürümün modlamaya karşı korumalı olması yüzündendir.Bu yama korsana destek olmak için değil söylediğim mücbir sebeplerden bu şekilde yayınlanmıştır.Oyuna yeni gelen güncellemelere göre verdiğim linkten güncellenecektir aynı adresten indirebilirsiniz.Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum keyifli oyunlar. Discord Adresim: https://discord.com/invite/zV7t4ax
YAMA LİNK
https://www.mediafire.com/file/6iradoinhkuwi5k/Doom+Eternal+T%C3%BCrk%C3%A7e+Yama+v1.0.7z/file < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 7 Ocak 2021; 11:32:54 > |
DOOM ETERNAL TRANSLATE TÜRKÇE YAMA YAYIMLANDI

-
-
Sevmediğim ve oynamadığım bir oyun türü ama çeviri kataloğunun hızla büyümesi güzel bir şey. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lifeless.Sevmediğim ve oynamadığım bir oyun türü ama çeviri kataloğunun hızla büyümesi güzel bir şey. Teşekkürler.
Rica ederiz.Türün meraklıları bir nebzede olsa faydalanabilir.
-
Yeni bilgisayar aldım oynamayı dört gözle beklediğim oyunlardandı eline sağlık teşekkürler.
-
Ellerinize sağlık @sinnerclown hocam gerçekten güzel bir proje. 🙂
-
Üstelik oynamayı 4 gözle beklediğim oyunlardan biriydi çok teşekkürler.
-
Eline emeğine sağlık hocam
@ahmett555 hocam yama yapılamaz diyordun toolun sonradan sıkıntı çıkarttığını söylüyordunuz ama arkadaşlar sağolsun translate yamasını çıkartmışlar. Sizin kendi çevirdiğiniz yamayı tamamlamayabilir misiniz bu vesileyle? Yani oyunu ben de satın aldım indirimdeyken ama Türkçe yama yapılamıyorsa biz de korsan üzerinden oynarız. Bence yama yapılmaması için bir engel değil. Oyun gerçekten çok kaliteli ve sayenizde Türkçe oynamak istiyoruz. Umarım anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 6 Ocak 2021; 11:43:17 > -
O arkadaş orjinal oyun üzerinden çeviri yapıyordu. Orjinal oyunda tool hata veriyormuş, o yüzden çeviriyi askıya almıştı. Ellerine sağlık Selçuk abi. Ekran kartı aldıktan sonra oynanacak oyunlar listesine ekledim.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 6 Ocak 2021; 10:59:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: atessivasO arkadaş orjinal oyun üzerinden çeviri yapıyordu. Orjinal oyunda tool hata veriyormuş, o yüzden çeviriyi askıya almıştı. Ellerine sağlık Selçuk abi. Ekran kartı aldıktan sonra oynanacak oyunlar listesine ekledim.
Mesajı hemen düzenlemiştim ama sen hemen yorumu cevapladın. :D Ben de orijinal aldım ama oyunu Türkçe oynayamıyorsak korsan oynarız bunda herhangi bir sakınca yok diye düşünüyorum.
-
İnsanlar kürek oynamasın gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın. Ben emek veriyorum, sadece küreğe çıkıyor. Sizin açınızdan problem değil ama bana göre problem.
-
çok kötü oldu bu ya ne zamandır korsan indirmiyordum .ah be bethesda ne olurdu modlamayı engellemeseydin madem türkçe eklemiyorsun modlamayı bırak. teşekkürler çeviri için
-
Siz de tabii haklısınız bu konuda ama bu sefer oyunu Türkçe oynayamayan biz oluyoruz. Oysaki çok da kaliteli bir oyun aslında. Bethesda'nın da bu korumayı kaldıracağını düşünmüyorum. Yine de başta dediğim gibi sizin de haklı olduğunuz durumlar var. Sabırla bekleyeceğiz artık. :)
-
Güzel iş hocam
-
helal
-
İnternette bir sürü insan bunun kaldırılmasını bekliyor, ben nisan-mayıs gibi, oyunun birinci yıl dönümünde kaldırılacağını düşünüyorum. Dediğim gibi kaldırılırsa çevirmeyi düşünüyorum
-
Hocam bu çevirilerinizi oyun firmasına göndererek konsollara eklettirme gibi birşey olabilir mi? Dünya da belki 200 milyondan fazla Türkçe konuşan okuyup anlayabilen insan vardır -
AAA oyunlarda bunun ihtimali çok düşük, hele translate olunca...
-
DOOM eķolüne yaptığınız katkidan dolayi tesekkurler.
Ortalik populist battle royale coplugu kaynar iken sizin boyle bir proje yapmanız hosuma gitti.
Tekrar bir giresim geldi oyuna :).
Başarılarınızın devamini dilerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
Hocam bu çevirilerinizi oyun firmasına göndererek konsollara eklettirme gibi birşey olabilir mi? Dünya da belki 200 milyondan fazla Türkçe konuşan okuyup anlayabilen insan vardırDostum bu translate yama normal yama çıkana kadar idare etsin diye çıkardık güzel bir yama gelince konuyu kaldıracağım.
En Beğenilen Yanıtlar

Dostum bu translate yama normal yama çıkana kadar idare etsin diye çıkardık güzel bir yama gelince konuyu kaldıracağım. |
Benzer içerikler
- code vein türkçe yama
- amnesia rebirth türkçe yama
- dragon"s dogma dark arisen türkçe yama
- monster hunter world türkçe yama
- democracy 4 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X