B

Teğmen
26 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 15 (Bu ay: 0)
Gönderileri
evet arkadaşlar sistemim bu işlemci ve ram i güncellemk istiyorum tavsiyenize açığım

ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart

CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm

Sapphire R9 380X NITRO 4GB GDDR5 256Bit

her tütlü yoruma açığım yeter ki yardım edin, teşekkürler
evet arkadaşlar sıkıntım bu. pek anlamıyorum bu işlerden sizden yardım istiyorum. kullanılırsa da ne gibi sınırlılıklar oluşur acaba? teşekkürler şimdiden
arkadaşlar merhaba, ister noob deyin ister bütün sıkıntı sende biraz da kendini eleştir deyin ki gercek hayatta da sürekli yaptıgım bir durumdur bu -özeleştiri özel ilgi alanım- sizle paylaşmak istediğim bi konu var. diyeceksiniz 500 defa konuşuldu hala ne konusu açıyosun birader, haklısınız ama sıkıntı şu benim oyun kazanınca gelen kahrolasıca LP 13 e 14 e indi ve bronz 4 teyim takdir edersinizki cıkmanın cok zor oldugu bi lig bi de bu puan da düşünce hepten cekilmez bi hal aldı, durumum su an 97 w 115 l.

sadede gelecek olursam bu puan ne zaman eskisi gibi 20-25 arasına cıkacak.

herkese teşekkürler, saygılar..

not: server west belki alakasız ama olsun :)
merhaba arkadaşlar.. merak ettiğim bi konu vardı bilenlerden yardım bekliyourm. normalde westte bi hesaba sahibim ama tr de su smurf dediğiniz şekilde bi hesap açmak istiyorum, öylesine ve hatta sadece botlarla oynamak için bile olabilir, bu hesabı actıgımda acaba herhangi bi hediye almam mümkün mü? yani brolaf skini gibi ya da boost gibi herhangi bi şey.. teşekkürler
Evet arkadaşalr otomatik geçiş başladı, şu an tr server ı offline benim bi kac sorum olacak..

1- ip bosstum vardı o devam edecek mi?

2- online oldugunda isim mi değiştireceğiz, yeni başlarken oldugu gibi
merhaba arkadaşlar, yahu cok olmasa da oldugunda adamın canını sıkan bi durum var. pick ekranında adam istediği hero yu secemediğinde trollemeye başlıyor bi de utanmadan "some1 quit or i troll" diyor.. işte benim de aklıma gelen ki ilk ben bulmadım bu fikrri yapılmış örnekleri muhakkak vardır, pick ekranında oyundan atma gibi bi şey olamaz mı? mesela hon' da oyunun içinde atıyosun oy birliğiyle burda seçme ekranında atamaz mıyız? tamam trolliyecek adam oyunun içinde de yapar trollüğünü ama işte karakter secme ekranında yapıldıgında baktın kimse cıkmıyo sen cıkıyosun ki normal game de bile yapsan 5 dk beklememek durumunda kalıyosun ve bu da adamın asabını bozuyor maalesef..

az önce adam sona secti utanmadan smite secti bi de cıkın yoksa trollerim diye tehdit ediyo kesin 10 yaşında bi bebedir ama işte cıktım bende ne yapayım yani
evet arkadaşlar genellikle bu 3 sınıfta oynuyorum, jungler ve support gitmişliğim hiç gözükmemiştir samınır riftin çayırlarında; önerilerinizi, tavsiyelrinizi, deneyimlerinizi benle paylaşmanızı istiyorum.. teşekkürler
arkadaşlar genellikle ap carry (fizz, cassio, twisted, anivia) , ad carry(shaco,sion, gp, urgot, vayne, ashe, panth) ve offtank(gp, lee sin, irelia, olaf, noc) oynuyorum bunlara göre 3 başlık altında tavsiye edebileceğiniz kombinasyonlar neler, ayrıca almak istediğim bazı şampiyonlar var, bunlar; jarvan IV, swain, kog maw, skarner, yorick.

bunları da göz önünde bulundurarak tavsiye verir misiniz acaba, şimdiden teşekkürler..

NOT: jungler hiç beceremiyorum, jungler yapılan karakterlerle genellikle offtank oynuyorum, jungler için avantajlı runeler olmazsa sevinirim.
arkadaşlar herkese iyi geceler.. biliyorum 2600 rp vererek oun içindeki ismi değiştirebiliyoruz ama bence cok pahalı bi yöntem. sorunum şu, acaba sizin "ticket" dediğiniz olayla, güzel bi dille anlatsam bi kereye mahsus isim eğiştirme hakkı verirler mi yoksa başka bi yol da var mı?

teşekkürler..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 195
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.036 (Bu ay: 230)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.