Şimdi Ara

Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
10
Favori
23.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı!
  • Merakla bekliyorum. Returnal alacaktım ama tarzı bana uygun olur mu emin olamadığım için bu oyunu alacağım. Malum PS5'te yeni nesil oyun sorunu yaşanıyor. Xbox kısmını söylemiyorum bile. Bu arada Returnal önerir misiniz? :)

• SONY Stüdyoların'dan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın Boyutlar arası gönderilerine cevaplar gelmiş. Ayrıca Sunset Overdrive resmi Twitter sayfası da bir paylaşımda bulunmuş, Sunset Overdrive'ın devamı veya Remaster sürümünün PlayStation Yolunda olduğunun habercisi olabilir.

• Source kullanıcısına yanıt
    Akıyor bu gece maşallah 😁 umarım gizala cuma günü elime ulaştırırda hemen başlarım vakit kaybetmeden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.neogaf.com/threads/ignxgamer-ratchet-and-clank-rift-apart-ps5-performance-review.1608911//

Oyunun PS5'ten BAŞKA bir şey üzerinde yapmak tamamen imkansız olduğunu söylüyor. Bence bu, bırakın NXGamer gibi yetenekli bir analist şöyle dursun, bir analistin bunu söylediğini ilk kez duyuyoruz.

Işın izlemeli yansımalar, endüstri lideri PBR malzemeleri, çene oluşturma modları ve bu SSD ve Playstation 5'in çekirdek bellek alt sistemi için poster çocuğu. yeni oyun mekaniği onsuz imkansız ve sonuçlar bu dünyanın dışında... kelimenin tam anlamıyla."

"Görsel kalite, HDR kullanımı, dünyanın 3D sesi ve etkileşimi, bu SSD'nin karıştırılması ve varoluşun içinde ve dışında veri aktarımı, bu dokunsal geri bildirimlerin kullanımı gibi her şey.Bunların hepsi ve çok daha fazlası, oyunun Playstation 5 dışında herhangi bir şeyde tamamen imkansız olduğunu hissettiriyor ve tam olarak yeni neslin konusu bu. Insomniac kesinlikle hakkını yerine getirdi.

Alıntıdır

• Belli ki oyun gerçekten güzel olmuş. Astro oyunundan sonra PS5'in tadını çıkartabileceğimiz ilk oyun geldi diye düşünüyorum. Tahminen 2022 Black Friday indirimlerinde kardeşlik vs ile ancak 150 TL'ye alırım diye düşünüyorum :))

Herkese iyi oyunlar

• Oyun Perşembe gece 00.00da açılıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox'ın başındaki phil bile kutlamış:) Helal olsun adama ama sıfır ego.

• Ratchet & Clank: Rift Apart - Hamburg Mura

• Oyun başlama kalan süre 19 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 9 Haziran 2021; 19:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Merakla bekliyorum. Returnal alacaktım ama tarzı bana uygun olur mu emin olamadığım için bu oyunu alacağım. Malum PS5'te yeni nesil oyun sorunu yaşanıyor. Xbox kısmını söylemiyorum bile. Bu arada Returnal önerir misiniz? :)

Returnal tarz olarak çoğu oyuncuya hitap etmez hayatta kalma oyunu olarak oyun bir zamanın içerisine sıkışmış tekrar tekrar ölüp tekrar dirilen aynı zamanın içerisine sıkışmış kayıt edilemeyen bir nefeste bitirilmesi gereken bir oyundur kendine güvenen oyuncuların oyunudur denebilir

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Ben bekliyorum bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.powerpyx.com/ratchet-clank-rift-apart-trophy-guide-roadmap/

Platinlemek 10 saat sürüyor yazmış. Zor modda birazcık da keşif ağırlıklı oynanırsa 15 saate çıkar ama bence yine de az. Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! 

• Oyunu tr psnden aldım gece acilcak diye biliyordum 4 saat kaldı diyor bu doğru mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

Oyunu tr psnden aldım gece acilcak diye biliyordum 4 saat kaldı diyor bu doğru mu acaba

Sayaç değişti evet, bugün 15.00da açılacak gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

sayaç önemli değil hocam oyun açılış saatleri

tr psn 00.00

hint psn 21.30

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Platin yapmak bile 10 saat sürüyorsa normal oynamada 6-7 saat sürecek o zaman az gibi bu süre tam oyun fiyatı için

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Platin yapmak bile 10 saat sürüyorsa normal oynamada 6-7 saat sürecek o zaman az gibi bu süre tam oyun fiyatı için

bana 15 saat gider her yeri araştıra araştıra altın civata bulma ve solo kartları toplama vs :)

• 6 saatlik oyuna 620 tl

Güzel fiyat politikası.

• Kutulu almak isteyenler için overgame satışa açmış ve bugün 16'ya kadar sipariş verirseniz bugün kargolandığı yazıyor. Ben gibi büyük şehirler dışında yaşayıp yarın ya da en geç cumartesi günü oyunun eline geçmesini isteyenlere duyurulur...

https://www.overgameweb.com/urun/ps5-ratchet-and-clank-rift-apart-turkce-altyazili-5102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal37100 -- 10 Haziran 2021; 11:54:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.