Şimdi Ara

Beyler bir arabanın egzos borusundan basınçlı su verirsek ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aklıma geldi de merak etttim egzosun nereye bağlandığını tam bilmiyorum.bir araba kapalıyken egzosun ucundan basınçlı su verirsek ne olur?pistonlara ulaşır mı?
    başka bir soru daha: araba kapalıyken egzos kapalı mı (yani yukarıda) yoksa açık mı olur?

• Motorun dışını yıkatsanız yeterli. İçini yıkama merakınızı çözemedim.

Motor çalışmıyorsa dört silindirli olanlarda egzoz supabının biri açık kalır.
  • Bi an combakac sandım, çok güzel tertemiz olur, birde el atmışken motoruda iyice yıka, benzinliyse bujinin birini çıkarıp hortumla su tut kurum felan kalmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpük ile yap sonra tazikli su

• Beargrilys diye program yapan adam bir keresinde denizde susuz kaldiniz naparsinizi anlatiyordu.

Bi hortum buldu kendi egsozundan içeri soktu bi ucuda denizde böylece deniz suyunu kullanabildi .

Megerse kalin barsaklardan tuz emilmiyormuş ama su emiliyormuş.

• abuk zubuk işlerler uğraşmayın derim, düzgün bir egzoz uzun süre götürür ara sıra da devirli kullanırsın kurumu yakarsın %100 olmasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Motorun dışını yıkatsanız yeterli. İçini yıkama merakınızı çözemedim.

öncelikle jimhendrix ve dh konsey teşekkür ediyorum sizlere.hocam yıkatmayla falan işim yok da dediğim gibi egzostan su verirsek ve araba dediğiniz gibi 4 silindirliyse açık olan silindire suyu ulaştırabilir miyiz?veya başka bir aksamda bozulma olur mu sizce?
    konuyu saptıran boş adamlara da sevgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • susturucuyu aşıp en fazla motorun içine kadar gider. bazıları temizlik işini abartıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Motorun dışını yıkatsanız yeterli. İçini yıkama merakınızı çözemedim.

öncelikle jimhendrix ve dh konsey teşekkür ediyorum sizlere.hocam yıkatmayla falan işim yok da dediğim gibi egzostan su verirsek ve araba dediğiniz gibi 4 silindirliyse açık olan silindire suyu ulaştırabilir miyiz?veya başka bir aksamda bozulma olur mu sizce?
    konuyu saptıran boş adamlara da sevgiler

basınçlı olmasından dolayı ulaşması mümkün mantıken fakat manifold engelini aşar mı bilmem, ulaşırsa sağlıklı olmaz tabi sonuçta yağ giden yere su gidecek

• katalizöre yazık olur
     Beyler bir arabanın egzos borusundan basınçlı su verirsek ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aribederçi

Beargrilys diye program yapan adam bir keresinde denizde susuz kaldiniz naparsinizi anlatiyordu.

Bi hortum buldu kendi egsozundan içeri soktu bi ucuda denizde böylece deniz suyunu kullanabildi .

Şaka olduğunu söyle

• İzlemeyin şöyle abidik gubidik programları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwayspackard -- 8 Ocak 2015; 12:58:42 >
  • quote:

Beargrilys diye program yapan adam bir keresinde denizde susuz kaldiniz naparsinizi anlatiyordu.

Faydalı bilgi, hayat kurtarır icabında. Yalnız hortum kritik, uygun bulmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

• Böyle faydalı bilgimi olur,susuzluktan ölmek daha iyi
  • Benim de aklıma davaro gelmedi değili,ne filmdi ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.