|
10 Mart 2025 tarihinde, 2025 yılı 4. hafta üretimi olan Michelin Primacy 5 model dört adet yazlık lastiği 15.400 TL karşılığında satın aldım. Ancak, lastikleri taktırdıktan sonra yaşadığım deneyim, hem güvenliğimi ciddi şekilde riske atmış hem de büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Lastikler, özellikle virajlarda belirgin bir şekilde kaymakta, frenleme sırasında ise dengesiz bir performans sergilemektedir. Bu durum, adeta buzlu bir zeminde araç kullanıyormuşum hissiyatı yaratmakta ve araç kontrolünü son derece zorlaştırmaktadır. Michelin Primacy 5 lastiklerinin, yaz koşullarında üstün yol tutuşu sağlamak üzere tasarlanmış ve üretilmiş bir lastik olduğu reklamı ile sattıkları model olduğunu göz önünde bulundurduğumda, söz konusu güvenlik sorunu, üretim hatasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Bu durumu, lastikleri taktırdığım bayi ile paylaştığımda, tabii ki yardımcı olmadılar biz firmaya iletiriz dediler eminim ki iletmeyecekler Böylesine güvenli olmayan bir lastiğin, özellikle 50 km bile kullanılmadan, ciddi güvenlik sorunları yaratması, tamamen marka saplantısı yüzünden Michelin lastik konusunda iyi olduğunu düşündüğüm bir firma olduğundan diğer firmalara es geçtim lastiği taktırdıktan ve bu sorun sorunlarla karşılaştıktan sonra Michellin ile alakalı lastik şikayetlerini okudum herkesin ortak şikayetlerinden bir de lastiğin kuru zeminde kayması hızla savurması lastik alacak olan arkadaşlara firmanın ismine göre değil özellikle o lastikle ilgili şikayetleri değerlendirdikten sonra almalarına öneririm benim sinirimi oynadı en azından sizlerin oynamasın |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt