Şimdi Ara

radarın varlığını nasıl anlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorum oldukça net. radarla goz goze geldim, radar pusuya yatmış gibi türlü aciklamalar yaziyorsunuz. peki bu radarı nasıl anlayacağız. yola yan dönmüş yada akış yönüne ters dönmüsleri anliyoruz da. baska neler var? mesela gezici radari nasil anliyorsunuz yada sabit bir alet varsa saklanmis yerlerimi biliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yol kenarında genellikle beyaz yada gri renk trafik akış yönüne göre ters park etmiş fluence yada symbol görürseniz bilinki bu araç radardır, bunun dışında resmi devriye araçlarıda yine aynı vaziyette park etmiş halde dururlar,.

Gece radarları ise ki ben ilk kez 2 hafta evvel karşılaştım yine aynı şekilde park etmiş farları kapalı ama dörtlüleri yanar bir vaziyette akış yönüne göre terk etmiş araçlardır.

Gezici radara da bir kez rast geldim yine gri symbol dü sağ şeritten 85-90 arası seyrediyordu biz yanından geçtik gittik.

Benim bildiğim budur yani farklı şekillerdede anlaşılabilirmi bilmiyorum
  • gezici radara hiç denk gelmedim geldiysemde farkında olmadım ama diğer radarlar bir türlü dikkat çekiyor olmadık yerde araç yolun kenarındaysa direk yavaşla radar olmasada :D birde sürekli kullandığın bir yolsa nerelerde olacağını gide gide öğreniyorsun :d
  • Ceza makbuzunu elime alınca anlıyorum lan ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 13 Haziran 2013; 19:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam yol kenarında genellikle beyaz yada gri renk trafik akış yönüne göre ters park etmiş fluence yada symbol görürseniz bilinki bu araç radardır, bunun dışında resmi devriye araçlarıda yine aynı vaziyette park etmiş halde dururlar,.

Gece radarları ise ki ben ilk kez 2 hafta evvel karşılaştım yine aynı şekilde park etmiş farları kapalı ama dörtlüleri yanar bir vaziyette akış yönüne göre terk etmiş araçlardır.

Gezici radara da bir kez rast geldim yine gri symbol dü sağ şeritten 85-90 arası seyrediyordu biz yanından geçtik gittik.

bu gezici radarlar polis otosu mu oluyor yoksa sivil araçta oluyormu öle yandan giden polis otosu cok gördüm aslında :d

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-Car-Anti-Radar-Detector-Russian-English-Voice-Warning-Brand-New-Car-Alarm-System-Free/977442192.html

ise yariyor mu?
    Kullanan var mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gezici radarlar farklı oluyor
    camlar full kapkara film
    genelde symbol falan oluyor
    beyaz renkli.
    dikkat etmek lazım
    bazen de karşıdan gelen sellektörle anlıyorum
  • Bi his oluyor zaten.

İcin boyle bi gidiklaniyor.

Yasamin film seridi gibi geciyor.

O zaman anliyorsun,tamamen icgudusel.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

quote:

http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-Car-Anti-Radar-Detector-Russian-English-Voice-Warning-Brand-New-Car-Alarm-System-Free/977442192.html

ise yariyor mu?
    Kullanan var mi acaba?

Denemeye korkmasam alırdım
    Çünkü bu cihaz pasif olduğu için tespit edilemiyormuş ancak biri ihbar ederse ki anlaşılır, o zaman da trafikten men cezası var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bunlar nasıl anlıyor radar'ı? yani sistem nasıl çalışıyor bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam yol kenarında genellikle beyaz yada gri renk trafik akış yönüne göre ters park etmiş fluence yada symbol görürseniz bilinki bu araç radardır, bunun dışında resmi devriye araçlarıda yine aynı vaziyette park etmiş halde dururlar,.

bu gezici radarlar polis otosu mu oluyor yoksa sivil araçta oluyormu öle yandan giden polis otosu cok gördüm aslında :d

sivildi hocam camları kapkaraydı. ben aslında anlamamıştım ama arkasından giderken aracın plakasına dikkat ettim ön sağ koltukta oturuyordum bi döndüm baktım ön kokpitte bir sürü alet var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bi his oluyor zaten.

İcin boyle bi gidiklaniyor.

Yasamin film seridi gibi geciyor.

O zaman anliyorsun,tamamen icgudusel.

Etraftaki kuşlar taklalar atarak uçmaya başlıyor.
    Ufukta renkli ışıklar çakıyor.
    Bir de garip bir vızıltı oluyor.
  • İlk hız limiti cezanı yedikten sonra,radarın varlığını 5 km öteden anlıyorsun.Hatta otobandaki mobil radarları bile fark edip hızını düşürüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

http://m.youtube.com/watch?v=tNcj-Kb4v9M

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "Temel İçgüdü: Radar" filmini izledim, ondan beri her radarı 5-10metre yanılmaya payıyla fark ediyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

http://m.youtube.com/watch?v=tNcj-Kb4v9M

Hmm.. Peki iphone da kullanabileceğimiz türkiye de sorunsuz olarak kullanabileceğimiz bi program varmı buna benzer?

• Artık sivil araçlar hız sınırı ne ise o kadar sabitliyorlar yanlarında geçenleri direk fotolayıp cezalar bindiriyorlar. Bunları nasıl ayıkacaz yolda giderken ?

• bizim buralarda beyaz sedan megane 2 var. bazılarını telsizin antenlerinden anlaşılıyor
  • Navigasyon cihazi alip icine speed cam dosyasini atarsin bircok radari haber eder sana

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.