Şimdi Ara

Araba'nın Kızlar Üzerindeki Etkisini Anlatıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hep tartılışır arabayla kız düşürülür mü felan diye herkes düşünür.İnternetteki videolar herşeyi açıklamaya yetiyor ama zaten bir ferrarimiz olsa böyle düşünmemize gerek kalmazdı.

Size bi anımı anlatacağım. sene 2014 yazı ehliyetimi yeni almışım.Babam oto alım satım işiyle uğraşıyordu bi nevi galerici.Elimizde audi a5 1.8t coupe vardı.Babam arabayı al gez diyordu.Neyse arabanında kaporası alınmıştı yani aracı satmıştık 2 gün sonra izmirden adam arabayı almaya gelecekti.Ben arabayı bi arkadaşla buluşmak için kafenin önüne park ettim.Neyse indim arkadaşla oturduk yan masada benim yaşlarımda çok güzel bi kız oturuyordu kızı kesmeye başladım.Ama kız bana ezikmişim gibi bakış attı bende mal gibi kaldım.Arkadaşımında işi vardı gitti.Bende çayı bitirip kalkacağım baktım kızlarla aynı anda kalktık.Kafeden çıkıp arabaya geçtim.Kız a5 in benim olduğunu görünce bi anda yüzü güldü.Neyse arabayı çalıştırdım baktım kız arabanın yanına geldi camı açtım.Bana '' baya bakıştık yanımda arkadaşlarım vardı o yüzden konuşamadık.İstersen tanışalım?'' dedi.O an hayatımın en garip anını yaşadım.Belkide bulunduğum şehrin en güzel kızı benle tanışmak istiyordu.O zamanlar 18 yaşındaydım sevgilim olmuştu ama ilk defa bir kız benle tanışmak istiyordu ve çok güzeldi.Ama kızın benim kişiğim yada tipim için değil araba için tanışmak istediğini anladım.Ama kızı terslemedim.Kıza nereye gidiyorsan bırakayım hem konuşuruz dedim.Kızın evi 5 dakka uzaklıktaydı ama öyle bir yol tarifi ettiki galiba 40 dakika sonra evine gelmiştik.Neyse kız numarasını verdi çıkarken yanağıma öpücük koydu.O akşam whatsapptan 5 saat konuştuk ister inanın ister inanmayın ama ben kısa 1 kelime yazıyorum kız bildiğiniz mesnevi yazıyordu.Yarın yine buluştuk k.bakmayın ama kızla yapmadığım şey kalmadı kız bana arabayı sakin biryere çek dedi bildiğiniz yiyiştik ve daha ileri seviyede.

Tabi kız bana seni seviyorum felan diyordu ama ben iyi bir araba bindiğim ve param olduğunu sandığı için benle birlikte olduğunu bilemeyecek kadar salak değildim.Akşam babam anahtarları benden istedi, sabah izmirden gelen adama arabayı sattık.Kız habire beni arayıp arabayı alda gezelim cafeye gidelim felan diyordu.Babamda da o zaman renault europa 1.4 vardı.Aldım arabayı kızın yanına gittim arabana ne oldu dedi.Bende benim değildi araç alım satımı yapıyorduk dedim.Kız europa'ya da bindi o gün yine gezdik hatta yine arabayla ormanlık alana gittik ama sabah uyandım bi baktım kız beni whatsapptan engellemiş.Telefonla aradım açmadı.Bende bıraktım çünkü böyle biteceğini biliyordum.

Bu yüzden çok dikkatli olun arkadaşlar piyasada düzgün kız çok az.Böyle sizin karakterinizden çok cebinizdeki paraya ya da altınızdaki arabaya bakan kızlarla uğraşmayın.Yada benim gibi kurnazlık yapın.Sağlıcakla kalın.

not:Anlattığım her şey doğrudur.Halen daha araç alım satımı yapıyoruz..

Fatality Note: Renault europayı 3 ay önce 12 bin liraya sattık :)

• Dhde bunu okuyacak adam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize bilmediğimiz şeyleri anlat dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HART CSB
  • Sana daha onceki konumda ben kizda hayra degil ..te bakarim yazmadim mi?

Kizlara derdinizi anlatmayin ezik gorurler.
    Kizlara acilmayin romantikliklet yapmayin.
    Pesinden kosmayin sakin.

Pic olun arkadaslar,Seklinize dis gorunusunuzu duzeltin mumkun oldugunca ise girin paraniz olsun.Iplemeyin kizlari vucudunuzu gelistirin.Ve havali havali gezin o dizilerdeki ergen zuppler gibi.
    Dunyanin neresine gidersen git aynidir.Ben cak gec yasiyorum artik.Guzel kiz var tanismak isterse tanisirim cakar gecer birdaha konusmam.

Daha oncelerinde derdimi anlatirdim insanca konusurdum onem verirdim deger verirdim arkadasca yaklasirdim.Biraktim bu isleri hep incittiler.Sadece hani okul arkadaslarima aileme caktirmiyor.Yoksa diger kizlarin direk vucuduna bakip isimi halledip terkeden bir canavara donustum.Ama benim icin sorun yok hayat boyle guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 20 Nisan 2016; 21:07:29 >
  • ehliyet almaya üşeniyorum yeminlen işin yoksa kursa git falan filan ..
  • Kardes ehliyet varda evo x yok onu napcez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızdan iyi faydalanmışsın.
    Hll knk spr dvm

• İyi yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Sana daha onceki konumda ben kizda hayra degil ..te bakarim yazmadim mi?

Kizlara derdinizi anlatmayin ezik gorurler.
    Kizlara acilmayin romantikliklet yapmayin.
    Pesinden kosmayin sakin.

Pic olun arkadaslar,Seklinize dis gorunusunuzu duzeltin mumkun oldugunca ise girin paraniz olsun.Iplemeyin kizlari vucudunuzu gelistirin.Ve havali havali gezin o dizilerdeki ergen zuppler gibi.
    Dunyanin neresine gidersen git aynidir.Ben cak gec yasiyorum artik.Guzel kiz var tanismak isterse tanisirim cakar gecer birdaha konusmam.

Daha oncelerinde derdimi anlatirdim insanca konusurdum onem verirdim deger verirdim arkadasca yaklasirdim.Biraktim bu isleri hep incittiler.Sadece hani okul arkadaslarima aileme caktirmiyor.Yoksa diger kizlarin direk vucuduna bakip isimi halledip terkeden bir canavara donustum.Ama benim icin sorun yok hayat boyle guzel.

bu hale geçiş dönemindeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.