Şimdi Ara

radarın varlığını nasıl anlıyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her zaman önüne, hızlı giden bir veya birkaç otomobil alacaksın, onlar senin sigortan oluyor :) ve gözün ara ara stop lambalarında olacak, aniden fren yapıyorlarsa bilin ki birşeyler var.

bir de Navigasyon cihazınız varsa, SPEEDCAM dosyasını güncelleyerek, sizi uyarmasını sağlıyorsunuz.. koordinata göre çalışıyor, yani, sen geçerken o anda radar olmayabilir, yine de uyarıyor, fakat işe yarıyor, özellikle bilmediğiniz yollarda..
  • Aslında hız sınırını aştığım pek söylenemez. Ama genelde karşıdan beni selektörle uyarıyorlar. Ayrıca yola ters bir biçimde park edilmiş symbol ya da fluence görürsem bunlara şüpheli yaklaşıyorum. Çünkü %90 radar aracı oluyorlar hep.
  • Yol müsaitse kimse hız sınırlarına uymuyor. Etrafımdaki araçlar boş yolda yavaşlarlarsa aha radar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

ereğli akçakoca arası tüneller var. heryeri kamera dolu. aktif bir sekilde çalışıyorlarmı acaba? bilen var mı?

Henüz yemedim oradan ama her an her şey olabilir. Asıl Akçakoca girişi, Alaplı girişi ve Alaplı'dan Ormanlı'ya dönüşte çok sık kontrol yapmaya başladılar bu ara. Canları sıkıldıkça GBT çekiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

Karsidan gelen araba selektor yapinca anliyorumda onlar nasil anliyor bilmiyorum

Önce karşı seritteki çevirmeyi sonra da radar aracını görüyorlar.

Tabi radar karşıda olunca, kendi seritlerinde radar olmadığını anlayıp keyifle karşı taraftan gelenleri uyarıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içinde 70'i geçmiyorum :)))

Yabancı müziklerim falan ortam fena oluyor '' harman kardon '' la 1500 2000 de vites değiştiriyorum istese bile yazamıyorlar gülerek geçiyorum yanından radarın :D

/// Kayseri :)))

dip not ; otobanda kapatım gittiğimizden bi yere kadar sıkıntı olmuyor nereye koyacaklarını işgüdüsel seziyoruz ordan sonra 100 le : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpowerxx -- 17 Eylül 2013; 11:20:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.