Şimdi Ara

Radar cezası yedim hem de 114 ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyadan gelirken konyaya 40 km kala radara yakalandım sadece 114 ile. 130 tl ceza yedim. Genellikle yavaş gidiyordum sollama sırasında bu hıza çıkmış olmalıyım. Polisler de son derece kabaydı, "100'le gitçen yüz yüz" "bizim yapacileceğimiz birşey yok hemşerim" gibi. Tatil dönüşü gerçekten insanın morali sıfıra iniyor, bir yandan makas atanlar diğer yandan 114'le radara yakalanan ben.

Karşıdan gelen bir kaç kişi selektör de yaptı, arabada birşey mi var demeye kalmadan ekip durdurdu.

Bu da 3. radar cezası oldu, arabadan da soğudum bu arada. Radarlı bölge geçince herkes 140-150 allah ne verdiyse basmaya başladı. İş olsun diye yapılan bir uygulama. Hız tutkunları gece çıkıyor radar vs. olmadığı için 200 km/h rahat yapıyorlar.

• Geçmiş olsun...
    Radar geceleride mevcut,haberin olsun. Artık geceleride basamıyorsunuz.
  • Millet sellektör yapmış, niye usul usul gitmedin ki? Şehirler arası yollarda radar olduğunda sellektör yapmak gelenektir. Birkaç hafta önce Aksaray'dan Ankara'ya döndüm, iki radar vardı, sellektör yaptık hep ama giderken karşı tarafta hiç yoktu; yalnızca Ankara-Aksaray istikametinde vardı radar.
  • GEÇMİŞ OLSUN.. YENİ YASA YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞ OLSAYDI BÖLÜNMÜŞ YOLDA 114 LE CEZA YEMEZDİNİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Millet sellektör yapmış, niye usul usul gitmedin ki? Şehirler arası yollarda radar olduğunda sellektör yapmak gelenektir. Birkaç hafta önce Aksaray'dan Ankara'ya döndüm, iki radar vardı, sellektör yaptık hep ama giderken karşı tarafta hiç yoktu; yalnızca Ankara-Aksaray istikametinde vardı radar.

ben gıcıklığına tam tersini yapıyorum,

Radar yoksa sellektor yapıyorum radar var sanıp yavaş gitsinler diye,

belki hızlı giden o kişi günün birinde aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybedip bana çarpacak nerden bilebilirsinizki,

o yüzden radar uygulamasını çok yerinde buluyorum, hızlı gitmeyin kardeşim sizde,

her yer otoban değil

• Radar uygulamasını bu şekliyle yerinde buluyorsanız keyfini çıkarın.
  • Yok,ben şu an bulmuyorum,hızlı giden herkese yazılır ise tamam der,yerinde bulurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Yok,ben şu an bulmuyorum,hızlı giden herkese yazılır ise tamam der,yerinde bulurum.

katılıyorum, hız sınırını aşan herkese ceza yazılmalı,
  • Aralık ayında Ordu da 76 ile 265 tl ceza yedim, senin ki normal.
  • Bnede geçen yaz mersin sahilde 70 ile ceza yemiştim şaka gibi
  • Devleti ayakta tutuyoruz resmen, en iyisi arabayı satmak bir daha da almamak.

5 şerit istanbul yoluna meskun mahal diye 50 km hız sınırı koymuşlar, 65i geçsen 270 tl ceza kesebilir polis tabi bütçeye para gerekiyorsa.
  • Telefonuma Radar Programı Yüklettim.. Radardan 7 km önce ötmeye Başlıyo ayrıca hız yapılıcak yer var yapılmıcak yer var otobandaysam Altımdaki Arabayada Güveniyosam Hız Yaparım
  • Tavsiye; yol müsaitse basabildiğiniz kadar basın, ceza yedinizmi içinize hiç batmıyor emin olun. Öyle 5-6 km fark ile radara girmek çok can sıkar...Madem parasını ödeme ihtimali çok yüksek(radara girme ihitmali) o zaman paranın hakkını verelim. Nede olsa kapitalizm. Örnek olarak, zamanında yol kenarına park etmek yasaktı, polis araçları çekiciyle çekiyordu. Şimdi parkmetre var, parasını verince yola park etmek ´´´YASAL´´ oldu. Yani kapitalizmi devlet bile vatandaşa uyguluyor, vatandaşta parasıyla kafasına göre kuralları çiğnemiş çok değil. Nede olsa parasını ödüyoruz.

hocam yine güzel bi tespitte bulunmuşsun forumda senin yorumlara bayağıdır denk geliyorum valla tam içimden gelenleri yazıyosun
  • Radar eyidir, pedala basan jeton parasınıda ödeyecek.
  • Bu radar yüzünden eğer gideceğim yere uçak varsa uçakla gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Tavsiye; yol müsaitse basabildiğiniz kadar basın, ceza yedinizmi içinize hiç batmıyor emin olun. Öyle 5-6 km fark ile radara girmek çok can sıkar...Madem parasını ödeme ihtimali çok yüksek(radara girme ihitmali) o zaman paranın hakkını verelim. Nede olsa kapitalizm. Örnek olarak, zamanında yol kenarına park etmek yasaktı, polis araçları çekiciyle çekiyordu. Şimdi parkmetre var, parasını verince yola park etmek ´´´YASAL´´ oldu. Yani kapitalizmi devlet bile vatandaşa uyguluyor, vatandaşta parasıyla kafasına göre kuralları çiğnemiş çok değil. Nede olsa parasını ödüyoruz.

Bundan sonra gördüğüm her düzlükte basacağım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

GEÇMİŞ OLSUN.. YENİ YASA YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞ OLSAYDI BÖLÜNMÜŞ YOLDA 114 LE CEZA YEMEZDİNİZ...

bölünmüş yolda 111 km ile radar cezası yedim. polisler bu yolda 110 km'nin üstüne yazıyoruz dediler. polis kamerasından da yaptığım km'yi seyrettim. sadece 1 saniye 111 km görünüyor.
  • quote:

GEÇMİŞ OLSUN.. YENİ YASA YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞ OLSAYDI BÖLÜNMÜŞ YOLDA 114 LE CEZA YEMEZDİNİZ...

Bende bunu merak ediyorum. Yasa yürürlüğe girmedimi. Bildiğim kadarıya resmi gazetede yayınlandı.
    Yani itiraz edersek memurlar yinede ceza yazarlarmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebel

quote:

bölünmüş yolda 111 km ile radar cezası yedim. polisler bu yolda 110 km'nin üstüne yazıyoruz dediler. polis kamerasından da yaptığım km'yi seyrettim. sadece 1 saniye 111 km görünüyor.

Memleket te vergiler vs. den sonra istediğin yere doğru düzgün gitmekte lüx oldu.
    Kimse kusura bakmasın bilmem kaç şeritli yollarda 114 115 tehlike felan değil.
    Adam gibi gideceksen parayı basacaksın arkadaş diyor devlet bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Antalyadan gelirken konyaya 40 km kala radara yakalandım sadece 114 ile. 130 tl ceza yedim. Genellikle yavaş gidiyordum sollama sırasında bu hıza çıkmış olmalıyım. Polisler de son derece kabaydı, "100'le gitçen yüz yüz" "bizim yapacileceğimiz birşey yok hemşerim" gibi. Tatil dönüşü gerçekten insanın morali sıfıra iniyor, bir yandan makas atanlar diğer yandan 114'le radara yakalanan ben.

Karşıdan gelen bir kaç kişi selektör de yaptı, arabada birşey mi var demeye kalmadan ekip durdurdu.

Bu da 3. radar cezası oldu, arabadan da soğudum bu arada. Radarlı bölge geçince herkes 140-150 allah ne verdiyse basmaya başladı. İş olsun diye yapılan bir uygulama. Hız tutkunları gece çıkıyor radar vs. olmadığı için 200 km/h rahat yapıyorlar.

10 yıldır trafikteyim,10 yıldır ne bir park cezam ne de bir polis çevirmesine denk geldim.ehliyetim bile polisin eline değmedi.hiç durduran olmadı taaki cumartesi gününe kadar.cumartesi günü 119 km hızla radar girdim,oysaki uzun yolda devamlı radarı takip eden nerde olacaklarını tahmin edip çok kez radarın yanında 90 kmhızla geçtim hiç yakalanmam.ama cumartesi günü yediğim ceza 119 km hızla 270 tl.yol bölünmüş yoldu.arabayı yeni almıştım arabadan soğutuyo insanı bu radarlar.daha ceza elime geçmedi ama içime kurt düştü bölge trafiğe sordum plakamı istediler.evet bu plakaya 270 tl radara girmişsiniz beyefendi dediler.resmen ördek avı bunların yaptığı.bölge trafikte dedim memur bey iptal edin nolur,bir baktım silifke emniyet amirliği adresli radar cezası kesmiş.bak arkadaş dedi meslektaşıma dahi kestim cezayı dedi.hayret ettim ceza makbuzunu inceledim gerçekten polis memuruna ceza kesilmiş.birde trafik durdurmadı direk adresine geliyor radara girince haberiniz olsun.bizim afyon pilot bölgeymiş bu konuda.dijital radar araç yeni 2010 model clio rengi asfalt rengi hiç belli olmuyo yolda.ön cama bir tesisat döşemişler hemen cezayı kitliyor.öyle milletin abarttığı gibi radar 3 kilometreden falan tespit etmiyo arkadaşlar.radar tabelası koyuyorlar 300 ile 400 metre radar aracı ile seyyar radar tabelası olan arasındaki mesafe.radar tabelasına 140 la girin ama radar aracının yanından geçerken 90 km hızla geçin.yediğim kazıklar edindiğim tecrübelerdir.tam aracın yanından geçerken dijital radar aracın plakasına LOCK anında o hızınız kaç ise kitliyor.öyle 3 km falan hikaye haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigertank -- 10 Ağustos 2010; 11:36:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.