Şimdi Ara

Milli Park HGS Geçiş ve 10 Katı Ceza (YARDIM)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Bayramda bazı otoyolları ücretsiz diye milli park girişlerini de ücretsiz biliyordum, yanlış bilgiymiş. Tesadüfen edevlette aşağıdaki borcu gördüm. Bana herhangi bir sms, mail ya da e-devletten bildirim gelmedi. Eve posta ile bildirim de yapılmadı.

Hadi geçiş ücreti için bildirim yapılmadı diyelim, ceza için de bildirim yapılması gerekmez mi? Boşu boşuna 10 katı ödeme talep ediliyor su an haberim olmayan bir borç nedeniyle. Ayrıca edevletten sürekli otoyol geçiş ücretlerini kontrol etmiştim, ordaki tüm borçları ödedim milli park geçişleri sorgusu farklı sayfadaymış tamamen tesadüfen görüp tıkladım az önce.

Ayrıca şöyle bir makale buldum, yol gösterenlere şimdiden çok teşekkürler.

Milli Park HGS Geçiş ve 10 Katı Ceza (YARDIM)!

Milli Park HGS Geçiş ve 10 Katı Ceza (YARDIM)!www.mgc.com.tr
    Bildirimsiz Verilen HGS Cezalarının Hukuki Açıdan Değerlendirilmesi
    https://www.mgc.com.tr/bildirimsiz-verilen-hgs-cezalarinin-hukuki-acidan-degerlendirilmesi/

• Benim de 225tl'mi çaldılar, cimere yazdım ama daha sonuç yok. Hgs'den sonuca varmak zaten imkansız gibi birşey
  • masterap M kullanıcısına yanıt

milli park mı sizin ne ihlsli göünüyordu?

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt

Milli parkı normal kesmiş ama aynı gün kullanmadığım kuzey marmara otoyolu ücreti de kesmiş. Nerdeyse 1 ay oldu paramı iade alamadım daha

Milli parkta da şöyle bir sıkıntı oldu, abant için konuşuyorum. Mudurnu abant arası yol mecburen abant gölünün yanından geçiyor ve buraya da hgs koymuşlar. Yani mudurnudan abant tarafına gitmek isteyen biri milli park geçiş ücreti ödemek zorunda kalıyor.

aşağıdaki sayfada bir sürü şikayet var ceza çıktıktan sonra ödeme çıkıyormuş öncesinde sorgulayanlar görememiş

www.sikayetvar.com
    HGS Milli Parklar Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/hgs/milli-parklar
  • Linuxxer L kullanıcısına yanıt

Sistem komple sıkıntılı hocam, sadece milli parklar değil. Sabrınız varsa hgs'yi arayın, bir yandan da cimere şikayet oluşturun

Bu durumu arkadaşıma anlatınca o da bi sorgulama yaptı. 3-4 sene önce fsm geçiş cezası çıktı ancak arabanın ilk sahibi ve arabayla istanbula hiç gitmemiş. Lanet olsun diyip 10 kat cezayı ödedi

ben sulh cezaya gidip itiraz edeceğim sonucu paylaşırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.