Şimdi Ara

Radar - Ceza Yedim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tarih : 19-08-2012 İzmir - Çanakkale yolu üzerinde giderken . 149 km / h ile radar ' a girdim . Ceza Tutarı 319 TL . Cezanın geldiği kağıtta aracımın çekilmiş fotoğrafı yok sizce olmamalı mı ? Ayrıca radar bu kadar tutarmı . Fotoğraflar aşağıda ...

Radar - Ceza Yedim .

Radar - Ceza Yedim .

Radar - Ceza Yedim .

Muayeneden geldim . Aracımı götürmüştüm eve geldim Şok oldum .

''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''
  • Çok hızlı gitmişsiniz hocam siz de. Geçmiş olsun. Bir de araç vosvogen olunca 3-5 fazla yazıyorlar

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Geçmiş olsun hocam.

Sağolun Hocam . Peki sorduğum sorularla ilgili bir cevabınız yokmu hiç ..İlk kez ceza yedim

Orijinalden alıntı: emr256

Çok hızlı gitmişsiniz hocam siz de. Geçmiş olsun. Bir de araç vosvogen olunca 3-5 fazla yazıyorlar

Evet biraz hızlı olmuş yol boş olunca kaptırdım . Trafik Polisleride Anti Vw grubuna katılmış sanırım .

Peki sorduğum sorularda sizindemi hiç bir fikriniz yok .

• 149 ile radara girip şok olmak nasıl bir duygudur acaba, çok merak ediyorum. Keşke yavaş gidip kurallara uysaydınız, para kolay kazanılmıyor bu devirde. Erken öderseniz indirimden yararlanırsınız, genelde fotoğraf gönderilir ancak her cezada gönderilmiyor. Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 4 Eylül 2012; 18:47:26 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

149 ile radara girip şok olmak nasıl bir duygudur acaba, çok merak ediyorum. Keşke yavaş gidip kurallara uysaydınız, para kolay kazanılmıyor bu devirde. Erken öderseniz indirimden yararlanırsınız, genelde fotoğraf gönderilir ancak her cezada gönderilmiyor. Geçmiş olsun..

Ama ceza bana kaç gün aradan sonra geldi . Ben buna şok oldum hayda nereden çıktı dedim bu ben yolda 149 km den yüksek hızlada gittim ama o zaman radara yakalanmadık şansa yoksa buna bir karşılığım yok .

Evet 15 gün içinde ödersem %25 indirim yani 80 TL indirim 240 TL denk geliyor .

Teşekkür Ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Ceza, limiti aştıktan sonra hızınıza göre kademeli olarak artar hocam.

Acaba gittiğim yoldaki sınır kaçtı ! 90 olsa yine bu kadar tutmaz sanırım eğer bu kadar ceza yersek radardan 90 km den yukarı çıkmayalım . Ben bu caddyi kamyonet diye geçirenin var ya tah ....

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

149 ile radara girip şok olmak nasıl bir duygudur acaba, çok merak ediyorum. Keşke yavaş gidip kurallara uysaydınız, para kolay kazanılmıyor bu devirde. Erken öderseniz indirimden yararlanırsınız, genelde fotoğraf gönderilir ancak her cezada gönderilmiyor. Geçmiş olsun..

Ama ceza bana kaç gün aradan sonra geldi . Ben buna şok oldum hayda nereden çıktı dedim bu ben yolda 149 km den yüksek hızlada gittim ama o zaman radara yakalanmadık şansa yoksa buna bir karşılığım yok .

Teşekkür Ederim .

Benim pedere de kırmızı ışık cezası gelmiş. İyi olmuş böyle böyle öğrenir kırmızıda geçilmeyeceğini.

• hız sınırı büyük ihtimal 110 dur, bunun %30 u 33 yapar buda toplamda 143 e denk gelir, 143 ü geçtiğin için 319 tl gelmiş, 142 ile yakalansaydın 154 gelicekti.

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Teşekkür Ederim .

Benim pedere de kırmızı ışık cezası gelmiş. İyi olmuş böyle böyle öğrenir kırmızıda geçilmeyeceğini.

Ben kırmızı da zorunlu olmadıkça asla geçmem zatende . Binek araçlar basınca gaza geliyorum basıyorum ama düşünmüyorumki onlar binek sınır daha yüksek onlarda ...

• quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

hız sınırı büyük ihtimal 110 dur, bunun %30 u 33 yapar buda toplamda 143 e denk gelir, 143 ü geçtiğin için 319 tl gelmiş, 142 ile yakalansaydın 154 gelicekti.

%30 ne alaka %10 tolerans tanınmıyor mu ?

Benim bildiğim hız limiti 110sa 121 ve üzerinde 319 gelir.

Orijinalden alıntı: 'Sefa

quote:

hız sınırı büyük ihtimal 110 dur, bunun %30 u 33 yapar buda toplamda 143 e denk gelir, 143 ü geçtiğin için 319 tl gelmiş, 142 ile yakalansaydın 154 gelicekti.

Ne yani şimdi 7 km / h fazla gittim diye . 165 TL fazlamı ödeyeceğim ben böyle iş görmedim arkadaş .

Eğer Hesaplaman Doğruysa Tabikide .

quote:

Hız sınırının %10 fazlasına kadar ceza gelmez, %10-%30 arası 154, %30 üzeri 319.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

quote:

Hız sınırının %10 fazlasına kadar ceza gelmez, %10-%30 arası 154, %30 üzeri 319.

Hm Anladım çok Pişman oldum gerçekten . Ama bu saatten sonra yapacak hirbirşey yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 4 Eylül 2012; 19:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

O güzergahta bir tek Çanakkale girişinde radar oluyor,sürekli..Sanırım orada girmişsiniz,geçmiş olsun.

Ben Çanakkaleye girmedim , İzmirden sonra Balıkesir yönüne döndüm orayı artık hiç unutmam

Ayrıca Teşekkür Ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 4 Eylül 2012; 19:24:04 >
  • Geçmiş olsun hocam.Sanırım fotoğraf gerekmiyor radar çıktıları var onlar emniyette saklanıyor.O kağıt yoksa anca cezanız iptal edilebilir.Bu arada radar cezaları eve mi geliyor?Bazı yerlerde durdurupta kesiyorlar.

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Geçmiş olsun hocam.Sanırım fotoğraf gerekmiyor radar çıktıları var onlar emniyette saklanıyor.O kağıt yoksa anca cezanız iptal edilebilir.Bu arada radar cezaları eve mi geliyor?Bazı yerlerde durdurupta kesiyorlar.

Bizimki durdurulmadan kesildi . Ayrıca Fotoğraf gelmemesi iptal edilebilirmi , hiç böyle durumla karşılaşan oldumu . Biraz daha açıklık getirirseniz severim .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.