Şimdi Ara

Radar - Ceza Yedim . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mulsanne

149 km hakikaten çok fazla olmuş

Radar affetmedi işte

Orijinalden alıntı: kayhan1923

geçmiş olsun,devlet 319lira kazandı.
    Bende Afyon Hastane kavşağında lambalarda sarıda geçtim diye trafik cezası yemiştim.halbuki benden sonra 5 kişi geçti kabak bize patladı.
    E Bu Memleket Böyle Ayakta Kalıyor -- Durmak Yok Yola Devam demiş bir Türk Filozofu...

kumarhanelerde hep kasa kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

ceza gelmiş artık ne kadar yorum olsa da sonuç değişmiyor...umarım bu kadar hız yapmazsınız artık..
    sabit radar mıydı yoksa gezici sivil araçmıydı acaba??

Vallaha şok olduğum nokta bu zaten neredeydi radar hiç bişey göremedim hatırlamıyorum tam nerede oldugunu ne desem yalan olur

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bolunmus yol

ticari 100+10 hususi 110+11

2x1 devlet yolu

ticari 90+9 hususi 100+10

otoyol

ticari 120+12 hususi 120+12

Otoyoldan hesaplayalım

nasıl çıkar 319 TL hesaplayamadım .

şimdi 100 den hesaplasa 130 km eder ki 149 hızınız

110 dan hesaplasak 143 km eder ki hızınız gene 149

otoyol olsa 156 ile girmeniz lazımdı ki bu cezayı yazabilsin...

319 lira ceza tutarı yuzde 30 sınırı aştıgınız için bu kadar basit polisin hesabı dogru...

319,00 Peşin:239,25.YTL ödeyeceksiniz

51/2a Hız sınırlarını %10 dan %30 a kadar aşmak (%30 dahil)

PARA CEZASI : 154,00 Peşin:115,50.YTL + 10 ceza puanı

ceza puanı aldıkmı ulan ayağımın hareketlenip gaza doğru tam basdığım ana lanet

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

geçmiş olsun,devlet 319lira kazandı.
    Bende Afyon Hastane kavşağında lambalarda sarıda geçtim diye trafik cezası yemiştim.halbuki benden sonra 5 kişi geçti kabak bize patladı.
    E Bu Memleket Böyle Ayakta Kalıyor -- Durmak Yok Yola Devam demiş bir Türk Filozofu...

O türk filozofu Ülkeyi batırıyor ama farkında olan yok . Siyasete girmeyelim şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yolda bergama,aliağa ,menemen ,ayvalık ve daha unuttuğum birkaç yerleşim yeri civarında radar vardır.3 senedir geçmiyorum ama eskiden devamlı giderdim.pek hız yapmaya müsait de değildi.şimdi neredeyse tamamı çift olmuştur muhtemelen. defalarca ölümlü kaza da gördüm o yolda.bahsettiğim sizin gittiğiniz izmir-havran arası kısmı.

neyse,geçmiş olsun.319 tl ödedikten sonra hız yapmanın maddi,manevi ne anlama geldiğini anlarsınız artık :)

Orijinalden alıntı: enpisagor

Gecmis olsun yapacak birsey yok.

Teşekkür ederim . Yapacak bişey maalesef yok artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 4 Eylül 2012; 22:02:09 >

Orijinalden alıntı: superposition

o yolda bergama,aliağa ,menemen ,ayvalık ve daha unuttuğum birkaç yerleşim yeri civarında radar vardır.3 senedir geçmiyorum ama eskiden devamlı giderdim.pek hız yapmaya müsait de değildi.şimdi neredeyse tamamı çift olmuştur muhtemelen. defalarca ölümlü kaza da gördüm o yolda.bahsettiğim sizin gittiğiniz izmir-havran arası kısmı.

neyse,geçmiş olsun.319 tl ödedikten sonra hız yapmanın maddi,manevi ne anlama geldiğini anlarsınız artık :)

Bu saydıklarınız yol üzerinden istanbula doğru geldim . Demekki oralarda buram buram para kokusu alıyor devlet . Ama bundan sonra benden onlara kolay kolay para yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Ceza, limiti aştıktan sonra hızınıza göre kademeli olarak artar hocam.

Acaba gittiğim yoldaki sınır kaçtı ! 90 olsa yine bu kadar tutmaz sanırım eğer bu kadar ceza yersek radardan 90 km den yukarı çıkmayalım . Ben bu caddyi kamyonet diye geçirenin var ya tah ....

Makaslı kamyonet işte.

Şaka şaka.Geçmiş olsun,hız sınırını aştığınız hıza orantılı ceza artıyor.Yani 120 ile girseydiniz daha az gelirdi.

Makaslı olması sorun değil yine rahat . Ama şu Kamyonet geçmesi delirtti beni ... Tiguan alcam bidahaki aracım kesinlikle Tiguan olacak yoksa uğraşılmaz kamyonet ile

Ben bu yüzden ayakişlerine binek araç alıyorum ya.

kamyonetlerin ne muayenesiyle ugrasılır nede hız sınırlarıyla.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Ceza, limiti aştıktan sonra hızınıza göre kademeli olarak artar hocam.

Acaba gittiğim yoldaki sınır kaçtı ! 90 olsa yine bu kadar tutmaz sanırım eğer bu kadar ceza yersek radardan 90 km den yukarı çıkmayalım . Ben bu caddyi kamyonet diye geçirenin var ya tah ....

Makaslı kamyonet işte.

Şaka şaka.Geçmiş olsun,hız sınırını aştığınız hıza orantılı ceza artıyor.Yani 120 ile girseydiniz daha az gelirdi.

Makaslı olması sorun değil yine rahat . Ama şu Kamyonet geçmesi delirtti beni ... Tiguan alcam bidahaki aracım kesinlikle Tiguan olacak yoksa uğraşılmaz kamyonet ile

Ben bu yüzden ayakişlerine binek araç alıyorum ya.

kamyonetlerin ne muayenesiyle ugrasılır nede hız sınırlarıyla.

Muayene zor değil sorunum o değil . Tek sorun Hız Limiti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superposition

o yolda bergama,aliağa ,menemen ,ayvalık ve daha unuttuğum birkaç yerleşim yeri civarında radar vardır.3 senedir geçmiyorum ama eskiden devamlı giderdim.pek hız yapmaya müsait de değildi.şimdi neredeyse tamamı çift olmuştur muhtemelen. defalarca ölümlü kaza da gördüm o yolda.bahsettiğim sizin gittiğiniz izmir-havran arası kısmı.

Bu saydıklarınız yol üzerinden istanbula doğru geldim . Demekki oralarda buram buram para kokusu alıyor devlet . Ama bundan sonra benden onlara kolay kolay para yok

o yolda özellikle yazın devlete para var ,bilhassa almancılar sağolsun hiç acımıyorlar.ama bu yoldaki radarlar bence yerinde.dediğim gibi yol tekken çok defa ölümlü kazalara şahit oldum,yol zaten uyduruk mıcırdı(büyük kısmı) .sağda solsa çok kavşak var,traktör falan çok girip çıkar.mesela ben gece birkaç kere traktöre arkadan girmekten kıl payı kurtulmuştum,sağolsun traktörler pat diye çıkıyorlar yola.yani çok hareketli bir yol,bence radarlar yerinde.

• Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 4 Eylül 2012; 22:23:11 >

quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Çok hızlı gitmişsiniz hocam siz de. Geçmiş olsun. Bir de araç vosvogen olunca 3-5 fazla yazıyorlar

Evet biraz hızlı olmuş yol boş olunca kaptırdım . Trafik Polisleride Anti Vw grubuna katılmış sanırım .

Peki sorduğum sorularda sizindemi hiç bir fikriniz yok .

Çok talihsiz ve ahlak dışı bir yorum olduğu kanaatindeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Geçmiş olsun..

Teşekkür Ederim .

Orijinalden alıntı: +24edition

Böyle tipleri anlamiyorum ya hem kurallari ihlal et hemde hakliymis gibi gel forumda konu ac oh ne ala dünya ödeyeceksin arkadasim kacari yok..

Öncelikle Her konuda olduğu gibi bu konuyada yorum yapma zorunluluğunuz yok .

Ben burada haklıymışım gibi konuşmuyorum . '' Ben bu cezayı hak etmedim '' dedimmi bi bak araştır konuyu yok . Benim bu konuyu açma nedenimi dinle ..

Bu konuda HAYATIMDA ilk kez radara yakalanarak ceza aldım . Bir bilgim olmadığı için buraya konu açtım konudakiler ise . Gelen ceza kağıdında Fotoğraf yoktu - Fiyat tutarı fazla geldi . Bunlar şaşırdığım noktalar . Bir diğeri ise girdiğim yol kaç km /h sahipde böyle bir ceza geldi onun hesaplamasını arkadaş sağolsun anlattı .

Bir diğeri ise BİLGİLENDİRME sen ne yazık ki bunuda anlamamışsın

Bu yol üzerinden radar bilgisi olmayan arkadaşlarada yardımcı oldugumu sanıyorum . Cezamıda yaptığım hatadan ders almak süretiyle ödeyeceğim ve mümkün mertebe o hızlara çıkmamaya çalışacağım .

Forumsa konu açmam bile sizi ilgilendirmiş konuda bir hata buluyorsan ŞİKAYET ET butonuna tıklamanız YETERLİ yorum yaparak bişey kazanılmaz . En önemlisi bir daha ne siz benim konuma yorum yapın nede ben sizin konunuza bu konu ne olursa olsun ama mümkün mertebe uzak olsun .

SAYGILAR .

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Çok hızlı gitmişsiniz hocam siz de. Geçmiş olsun. Bir de araç vosvogen olunca 3-5 fazla yazıyorlar

Evet biraz hızlı olmuş yol boş olunca kaptırdım . Trafik Polisleride Anti Vw grubuna katılmış sanırım .

Peki sorduğum sorularda sizindemi hiç bir fikriniz yok .

Çok talihsiz ve ahlak dışı bir yorum olduğu kanaatindeyim...

Sizin kendi kararınız bu kadar kişi baktı geçti bir tek siz takıldınız o konuya ve hiç olmazsa yorumunuza cevap vererek SAYGI duyuyorum .

• ramazan bayramını 3. günü emnıyet şerıdı ihlalınden polıs durdurmuştu plakamı aldı cezan adrese gelecek dedı
    halen ceza meza yok
    sanırım yazmadı çünkü o kadar çok plaka topladıkı hepsıne yazacagını zannetmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.